Gio’s Bedreiger Woont In Zijn Buurt

GameplayWorldXL
2

gameplaywordxl

Gio van het YouTube-kanaal GameplayWordXL heeft een dreigbrief gekregen. Daarin wordt gesuggereerd dat er op 24 januari iets met hem zal gebeuren. Wat staat er in deze anonieme brief niet bij.

In de getypte brief staan veel details waaruit duidelijk wordt dat de bedreiger veel over hem weet. Over welke kleur auto zijn ouders hebben, dat Gio elke dag om 3 uur thuis komt, oordopjes tijdens het fietsen draagt en dat soort dingen.

Bedreiger kent Gio

Maar alles wijst erop dat deze bedreiger niet alleen weet waar hij woont, maar ook dicht bij hem in de buurt. De brief is namelijk zonder postzegel afgegeven.

De brief is daardoor behoorlijk bedreigend voor Gio, ook al probeert hij er luchtig over te praten. Het kan natuurlijk ook gewoon een prank zijn. Maar Gio maakt duidelijk dat dit te ver gaat en verscheurt de brief.

Afzender spoort niet

De reden waarom de anonieme afzender hem iets wil aandoen: Hij verdient geld met YouTube en heeft er lol aan. Dus omdat Gio lol heeft wordt hij per brief bedreigd? Niet alleen de toon van het schrijven geeft aan dat we hier met een zieke geest te maken hebben, ook het motief maakt duidelijk dat de afzender niet spoort.

Mijn advies aan Gio. Doe direct aangifte bij de politie. Je kan je schouders wel erover ophalen, de bedreiging blijft toch ergens in je achterhoofd hangen. Blaffende honden bijten weliswaar niet, ze kunnen je wel wakker houden.

Zie ook: Gio kleding kopen kan nu

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GameplayWorldXL
7
Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’ En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Krijgt Eigen Bioscoopfilm!

Gio Latooy is dolenthousiast als hij zijn kijkers vertelt: ik ga een eigen bioscoopfilm maken!’ 4 jaar geleden begon de nog maar 20-jarige Youtuber met filmpjes maken en nu komt dan zijn eigen bioscoopfilm eraan. De rolprent wordt deze zomer opgenomen en moet al in december dit jaar in de …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Bekent: Heeft Zich Zwaar Misdragen!

Kapperszoon Gio Latooy lijkt wel een brave jongen, maar dat is niet altijd het geval geweest. Op Instastories krijgt de in Rotterdam wonende vlogger de vraag van een volger: ‘Is je relatie met je ouders veranderd sinds je bekend bent?’ Gio antwoord: ‘Ik denk dat die vooral sterker is geworden. …