Gio – ‘Fuck Iedereen Die Mij Heeft Uitgelachen’. En In De Supermarkt Werken?

GameplayWorldXL
1

Gio

Gio staat op het punt om de 500.000 abonnees te bereiken. Die gelegenheid grijpt de YouTuber aan om flink uit te halen naar ‘alle mensen die negativiteit over mij hebben verspreid’.

In zijn bericht van 23 juni wil hij de fans bedanken die hem hebben gesteund, maar eerst wil hij nog de vloer aanvegen met ‘iedereen’ die dacht dat het hem niet zou lukken’. Wie die ‘iedereen’ is maakt hij niet duidelijk. Wel geeft hij een aanwijzing dat het mensen moeten zijn die in een supermarkt werken.

500.000 abonnees voor Gio

Gio: ‘Ik sta op 500.000, jij staat op de wachtlijst om de nieuwe collectie Wicky pakjes aan te vullen in je plaatselijke supermarkt.’

Sommigen vallen die laatste opmerking rauw op hun dak. De meeste tieners (inclusief fans van Gio) verdienen een zakcentje bij in de supermarkt.

Gio haast zich later te verduidelijken via Twitter: ‘Het ‘wicky pakjes’ gedoe is inderdaad alleen gericht naar de mensen die mij de grond in geboord hebben of die dat nog steeds proberen. :)’.

Miljoen abonnees volgend jaar?

De YouTube-carrière van Gio (GameplayWordXL) gaat zeker razendsnel. Een jaar geleden stond de jongen uit Oude-Tonge nog op 20.000 subs. Een jaar later staat de teller al op half miljoen.

Hoewel het aantal views op zijn kanaal afgelopen maand is blijven steken op 13 miljoen lijkt het erop dat Gio echt tot de grote jongens moet worden gerekend. Als dit zo doorgaat zal hij ergens volgend jaar de magische grens van 1 miljoen abonnees hebben bereikt! Foto: Instagram.

Zie ook: Gio woedend – verwijdert video

Liever een waardige hardwerkende vakkenvuller dan een gemaakte schreeuwerige zakkenvuller. Of niet Gio? Jij bent zoooo nep.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GameplayWorldXL
7
Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’ En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Krijgt Eigen Bioscoopfilm!

Gio Latooy is dolenthousiast als hij zijn kijkers vertelt: ik ga een eigen bioscoopfilm maken!’ 4 jaar geleden begon de nog maar 20-jarige Youtuber met filmpjes maken en nu komt dan zijn eigen bioscoopfilm eraan. De rolprent wordt deze zomer opgenomen en moet al in december dit jaar in de …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Bekent: Heeft Zich Zwaar Misdragen!

Kapperszoon Gio Latooy lijkt wel een brave jongen, maar dat is niet altijd het geval geweest. Op Instastories krijgt de in Rotterdam wonende vlogger de vraag van een volger: ‘Is je relatie met je ouders veranderd sinds je bekend bent?’ Gio antwoord: ‘Ik denk dat die vooral sterker is geworden. …