Gio en Nathan Steeds Vaker Last Van Vervelende Fans

GameplayWorldXL

Gio

Gio Latooy heeft steeds meer last van fans die onaangekondigd bij hem aan de deur verschijnen. Op Twitter toont hij een filmpje waarop je de goed gekapte Gio moedeloos naar de camera ziet staren terwijl er beneden meerdere keren wordt aangebeld.

Hij twittert: ‘Wanneer je probeert op te nemen en dit bij je voordeur gebeurd door kijkers’.

Rutger Vink (Furtjuh) twittert: ‘Herkenbaar’. Die heeft wel vaker aangegeven het echt niet op prijs te stellen als je naar zijn huis komt.

Acid woedend op belfans

En toevallig had Acid (Nathan Vandergunst) eerder een video geüpload waarin hij zich woedend uit naar een groepje kijkers die onophoudelijk aan zijn deur belden totdat er werd opengedaan. Acid was nog naar buiten gelopen en de jongens kwaad toegesproken dat ze daarmee het hele huis wakker hadden gebeld.

Maar wat hem nog kwaader maakte is dat die bellers zonder zijn medeweten hem in het geheim hadden gefilmd en het vervolgens doodleuk op YouTube hadden gezet.

In het begin had Gio nog spontaan bellers binnen gelaten en leek hij het wel leuk te vinden. Nu wordt het echter irritant. Daarbij bevindt hij zich dus in goed gezelschap: Enzo Knol had onlangs weer gevraagd alsjeblieft niet naar zijn appartement te komen. Maar of het helpt?

Gio twittert ook nog een oplossing: ‘Ik ga echt m’n deurbel uit de muur trekken.’ Of waarom niet gewoon je deur openzetten? Kunnen ze meteen doorlopen.

Zie ook: Gio komt met eigen boek. FC Klap brengt ‘Gio’ uit

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GameplayWorldXL
7
Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’ En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan …

nathan vandergunst
10
YouTuber Acid Verdient Geen Geld Meer Met YouTube

Nathan Vandergunst (Acid) zou je wel de anti-Enzo Knol kunnen noemen. Hij heeft ook vaak spottende verwijzingen naar de Nederlandse vlogger. De Belgische YouTuber uit Blankenberge weigert commerciële ‘kindervriendelijke shit’ te maken om geld te verdienen. Daar lijkt hij wel trots op te zijn. Resultaat: nu verdient hij helemaal niets …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Krijgt Eigen Bioscoopfilm!

Gio Latooy is dolenthousiast als hij zijn kijkers vertelt: ik ga een eigen bioscoopfilm maken!’ 4 jaar geleden begon de nog maar 20-jarige Youtuber met filmpjes maken en nu komt dan zijn eigen bioscoopfilm eraan. De rolprent wordt deze zomer opgenomen en moet al in december dit jaar in de …