Gio En Melanie Maken Reclame Voor Coolcat

gio latooy
3

latooy-coolcat

Gio en Melanie zullen binnenkort worden gebruikt voor reclame van CoolCat. Gisteren was Gio en zijn zus naar Amsterdam afgereisd waar de fotoshoot plaatsvond.

Ze laten via Snapchat als voorproefje een foto zien die door de fotograaf is gemaakt. Er staat bij: ‘ Modelling voor CoolCat’ en ‘More coming soon’.

Melanie heeft al eerder reclame gemaakt voor een kledingmerk via haar eigen video. Dit lijkt verder te gaan. Wellicht dat we spoedig Gio en Melanie in de reclamefolders van het kledingbedrijf zullen zien.

De Latooys zijn niet de eerste YT’ers die reclame maken voor Coolcat. Monica Geuze heeft ook al een campagne gemaakt voor Coolcat waarin ze o.a. in winkels langs kwam om te draaien samen met Mafe.

Op het bericht hierboven even in te haken; 28.000 exemplaren zijn alsnog goed voor een bedrag van circa €60,000 voor Knolletje.
Daar zou hij de komende tijd toch wel een Porsche van kunnen kopen!

Het zijn wel bruto bedragen maar goed, mooi meegenomen. Enzo kan zo’n 4 euro per boek vangen, aangezien hij het verkoopt alleen via zijn verkoopkanaal (dus niet via de boekwinkels) Gijpje met 20 euro voor een boek vangt zo’n 5 euro (ivm hogere omzet), Kassa… hij heeft 3 auto’s op zijn oprijlaan waaronder een dikke Porsche. Ik meen? dat ook Mark Hoekx in Engeland al reclame had gemaakt voor Cool Cat d.m.v. een fotoshoot, jaartje geleden of zo. Roland Kahn kan nog wel een paar eurootjes missen mits zijn imperium niet instort.

Geld hard nodig. Zijn gemiddelde dagelijkse views zijn op dit moment hard gezakt naar 180.000 en zijn subscribers vliegen niet meer zo snel omhoog als een aantal maanden geleden.

Rene van de Gijp zijn boek is 330.000 keer verkocht. Zijn 2e boek zal ook hard lopen.

Enzo’s boek is ongeveer 28.000 keer verkocht. Maar het laatste halfjaar hoor je daar niets meer over.

Hoeveel boeken van de Latooy’s worden verkocht, is nog even afwachten.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gio latooy
Gio Latooy Voor Het Eerst Sinds 2 Jaar Geen Vlog

Gio Latooy en zijn vriendin hebben het coronavirus flink te pakken. Nadat ze beiden positief warengetest op het virus zijn ze in zelfisolatie gegaan. Maar ze zijn er ook behoorlijk ziek van, zozeerzelfs dat Gio even geen vlog meer kan maken. “De koorts, keelpijn, hoofdpijn zijn te heftig om überhaupt …

gio latooy
Gio Koopt Ferrari Speciale, Nieuwprijs Van Bijna 300.000 Euro

“Een dag die ik nooit ga vergeten. 8 jaar lang Youtube; ik ben never nooit gestopt.” Gio Latooy heeft weer een hoogtepunt in zijn leven bereikt. Hoewel Gio Latooy dit jaar zijn nieuwe villa van 1.2 miljoen euro heeft betrokken is er toch nog wat in zijn portemonnee over voor …

gio latooy
Gio Latooy Installeert Lift In Zijn Villa

Hoe decadent kan je het hebben? Gio Latooy is van plan een glazen lift in zijn onlangs aangeschafte villa te bouwen. Zo krijgen we te horen in zijn laatste vlog. Dat de villa slechts 2 verdiepingen heeft lijkt de succesvolle YouTuber niet daarvan te weerhouden. Dus hoe moeten we dat …