Gio En Melanie Maken Reclame Voor Coolcat

gio latooy
3

latooy-coolcat

Gio en Melanie zullen binnenkort worden gebruikt voor reclame van CoolCat. Gisteren was Gio en zijn zus naar Amsterdam afgereisd waar de fotoshoot plaatsvond.

Ze laten via Snapchat als voorproefje een foto zien die door de fotograaf is gemaakt. Er staat bij: ‘ Modelling voor CoolCat’ en ‘More coming soon’.

Melanie heeft al eerder reclame gemaakt voor een kledingmerk via haar eigen video. Dit lijkt verder te gaan. Wellicht dat we spoedig Gio en Melanie in de reclamefolders van het kledingbedrijf zullen zien.

De Latooys zijn niet de eerste YT’ers die reclame maken voor Coolcat. Monica Geuze heeft ook al een campagne gemaakt voor Coolcat waarin ze o.a. in winkels langs kwam om te draaien samen met Mafe.

Op het bericht hierboven even in te haken; 28.000 exemplaren zijn alsnog goed voor een bedrag van circa €60,000 voor Knolletje.
Daar zou hij de komende tijd toch wel een Porsche van kunnen kopen!

Het zijn wel bruto bedragen maar goed, mooi meegenomen. Enzo kan zo’n 4 euro per boek vangen, aangezien hij het verkoopt alleen via zijn verkoopkanaal (dus niet via de boekwinkels) Gijpje met 20 euro voor een boek vangt zo’n 5 euro (ivm hogere omzet), Kassa… hij heeft 3 auto’s op zijn oprijlaan waaronder een dikke Porsche. Ik meen? dat ook Mark Hoekx in Engeland al reclame had gemaakt voor Cool Cat d.m.v. een fotoshoot, jaartje geleden of zo. Roland Kahn kan nog wel een paar eurootjes missen mits zijn imperium niet instort.

Geld hard nodig. Zijn gemiddelde dagelijkse views zijn op dit moment hard gezakt naar 180.000 en zijn subscribers vliegen niet meer zo snel omhoog als een aantal maanden geleden.

Rene van de Gijp zijn boek is 330.000 keer verkocht. Zijn 2e boek zal ook hard lopen.

Enzo’s boek is ongeveer 28.000 keer verkocht. Maar het laatste halfjaar hoor je daar niets meer over.

Hoeveel boeken van de Latooy’s worden verkocht, is nog even afwachten.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

gio latooy
Vader Latooy Dreigt Failliet Te Gaan. Kan Gio Hem Nog Redden?

Gio Latooy krijgt nogal wat negatieve reacties over zich heen nadat zijn vader onthulde dat hij in financiële problemen zit. Vader Latooy heeft een kapperszaak en doordat hij vanwege corona dicht moet lijdt hij maandelijks 11.000 euro verlies. Van de overheid krijgt hij slechts 2400 euro gecompenseerd. Daardoor dreigt pa …

gio latooy
Gio Latooy Te Zien In TV-programma MarbleMania

Gio Latooy kan eindelijk onthullen met welk geheim project hij bezig was. Op Instagram onthult de vlogger: “Ik heb superleuk nieuws; Ik ben namelijk elke donderdag vanaf 21 januari te zien op SBS om 21:30 bij het programma Marblemania. Superleuk, jullie gaan in het programma precies zien wat ik daar …

gio latooy
Gio Latooy Koopt Villa (Met Zwevend Toilet!) van 1,2 Miljoen Euro

Gio Latooy gaat wonen in Krimpen aan de Lek, omdat hij daar een kapitale villa heeft gekocht voor maar liefst 1,2 miljoen euro. Het is in ieder geval het kapitale huis dat Gio eerder in zijn vlogs liet zien. Even door Google afbeeldingen en je komt op dit adres uit. …