Gio En Juultje Weer Bij Elkaar?! Ruzie Op Komst Binnen Familie Latooy?

gio latooy
2

Gio: ‘Misschien denken jullie: waarom nemen jullie deze video op?’ Juultje: ‘En dit is de reden.’

Kort gezegd: ze zijn weer samen! Totdat ze weer ruzie krijgen. In de video ‘Dus…hoe zit het tussen ons’ probeert Gio uit te leggen waarom eerst een hoop drama is veroorzaakt dat het uit is om vervolgens weer bij elkaar te komen. Gio wil niet over het verleden praten – dus de reden waarom Gio de relatie met Juultje beëindigde – maar dankzij Jasper weten we dat wel.

Jasper vindt Juuljte onbetrouwbaar

De fotogenieke Juultje had gezoend met een andere jongen en dat ging de vlogger te ver. Want zoiets doen ze niet in Oude Tonge. Dat lijkt me overigens nog een dingetje. Jasper, de vriend van zus Melanie, had haar al uitgemaakt voor golddiger en YouTuber Sjaak had hem nog zo gewaarschuwd voor haar. Zie ook: Jasper onthult ware reden breuk tussen Juultje en Gio

Het beeld wat zijn vrienden van Juultje schetsten op social media was niet fraai: iemand die over de rug van de gekuifde Gio beroemd wilde worden. Bovendien werd ze vergeleken met een slang van de gemeenste soort. En om het nog leuker te maken: Melanie, zijn eigen zus, leek het volledig eens te zijn met de spontane onthullingen van Jasper. Dat beloven nog gezellige feestdagen te worden bij de familie Latooy!

Maar het zal de jonge YouTube-ster wel weer prima inspiratie opleveren. Verwacht video’s met de titel als: ‘Juultje vliegt Jasper aan.’ Of: ‘Juultje weer betrapt met een ander’.

Nu nog Enzo en Dee?

Verbazingwekkend overigens hoe snel alles weer goed is gekomen tussen de verliefden. Zouden Enzo en Dee ook zo snel weer in elkaars armen sluiten? Zie ook: Gio uit YouTube trending gezet!

Gezien de laatste alinea: Ik merkte dat Enzo al een tijd niet reageerde op tweets / instagram posts van Dee. Begin deze week ineens wel.

Ook bij veel dingen in zijn vlog die hij met Dee had gedaan, werd haar naam niet genoemd. Nu in de vlog over het wassen beeld, werd er wel gezegd “Met mama en Dee naar Londen geweest”.

Goed gezien 🙂 Enzo vermijd Dee zo veel mogelijk. Deels zakelijk logisch. Echter, maandag 9 oktober heeft Enzo een negatief subscribers aantal van -1 getoond. 470 subscribers erbij van ma t/m do is niet veel. StukTV groeit in dezelfde periode met ruim 4000 subscribers. Het lijkt er langzaam wel op dat de hoogtepunten van Enzo voorbij zijn. Enzo spreekt zich zelf ook tegen. Bij WNL op zondag begin van dit jaar waar hij te gast was in de studio zegt Enzo dat hij niets heeft met YouTube filmpjes waarin ‘dingen’ worden uitgepakt. En wat doet hij de afgelopen 10 dagen. Inderdaad zijn ‘kinderlijke’ eitjes in het water leggen en laat deze dan uitkomen.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

gio latooy
2
Heeft Gio Latooy YouTube Nog Wel Nodig?

Gio ploft op bed in een hotel in Amsterdam en zucht: ‘Ik kan echt niet wachten om weer video’s op te nemen.’ Zijn YouTube-kanaal staat al iets van een week droog omdat de reclamedeals voorrang krijgen. Gio Latooy is even naar Rome op en neer gevlogen om reclame te maken voor …

gio latooy
Gio Latooy Uit Trending Gezet!

Gio – de Justin Bieber van Oude Tonge- is met zijn laatste vlog door YouTube onverbiddelijk uit de trendinglijst gezet. Het filmpje ‘Hoe denken wij over onze exen?! – Fuck or Kill’ had gisteren net de felbegeerde nummer 1 positie bereikt toen het noodlot toesloeg. Vandaag is hij in 1 …

gio latooy
3
Rijke Schoolverlater En YouTube-ster Gio Promoot ‘No School’!

Gio Latooy kan je wel de lieveling noemen van bedrijven om hun producten aan te prijzen. In maar liefst 4 winkelketens tegelijkertijd kan je producten kopen waar flink veel reclame voor wordt maakt. Maar bij Coolcat gaat hij wel erg ver. Van Kruitvat tot Coolcat We sommen even op: Bij …