Gio En Juultje Weer Bij Elkaar?! Ruzie Op Komst Binnen Familie Latooy?

gio latooy
2

Gio: ‘Misschien denken jullie: waarom nemen jullie deze video op?’ Juultje: ‘En dit is de reden.’

Kort gezegd: ze zijn weer samen! Totdat ze weer ruzie krijgen. In de video ‘Dus…hoe zit het tussen ons’ probeert Gio uit te leggen waarom eerst een hoop drama is veroorzaakt dat het uit is om vervolgens weer bij elkaar te komen. Gio wil niet over het verleden praten – dus de reden waarom Gio de relatie met Juultje beëindigde – maar dankzij Jasper weten we dat wel.

Jasper vindt Juuljte onbetrouwbaar

De fotogenieke Juultje had gezoend met een andere jongen en dat ging de vlogger te ver. Want zoiets doen ze niet in Oude Tonge. Dat lijkt me overigens nog een dingetje. Jasper, de vriend van zus Melanie, had haar al uitgemaakt voor golddiger en YouTuber Sjaak had hem nog zo gewaarschuwd voor haar. Zie ook: Jasper onthult ware reden breuk tussen Juultje en Gio

Het beeld wat zijn vrienden van Juultje schetsten op social media was niet fraai: iemand die over de rug van de gekuifde Gio beroemd wilde worden. Bovendien werd ze vergeleken met een slang van de gemeenste soort. En om het nog leuker te maken: Melanie, zijn eigen zus, leek het volledig eens te zijn met de spontane onthullingen van Jasper. Dat beloven nog gezellige feestdagen te worden bij de familie Latooy!

Maar het zal de jonge YouTube-ster wel weer prima inspiratie opleveren. Verwacht video’s met de titel als: ‘Juultje vliegt Jasper aan.’ Of: ‘Juultje weer betrapt met een ander’.

Nu nog Enzo en Dee?

Verbazingwekkend overigens hoe snel alles weer goed is gekomen tussen de verliefden. Zouden Enzo en Dee ook zo snel weer in elkaars armen sluiten? Zie ook: Gio uit YouTube trending gezet!

Gezien de laatste alinea: Ik merkte dat Enzo al een tijd niet reageerde op tweets / instagram posts van Dee. Begin deze week ineens wel.

Ook bij veel dingen in zijn vlog die hij met Dee had gedaan, werd haar naam niet genoemd. Nu in de vlog over het wassen beeld, werd er wel gezegd “Met mama en Dee naar Londen geweest”.

Goed gezien 🙂 Enzo vermijd Dee zo veel mogelijk. Deels zakelijk logisch. Echter, maandag 9 oktober heeft Enzo een negatief subscribers aantal van -1 getoond. 470 subscribers erbij van ma t/m do is niet veel. StukTV groeit in dezelfde periode met ruim 4000 subscribers. Het lijkt er langzaam wel op dat de hoogtepunten van Enzo voorbij zijn. Enzo spreekt zich zelf ook tegen. Bij WNL op zondag begin van dit jaar waar hij te gast was in de studio zegt Enzo dat hij niets heeft met YouTube filmpjes waarin ‘dingen’ worden uitgepakt. En wat doet hij de afgelopen 10 dagen. Inderdaad zijn ‘kinderlijke’ eitjes in het water leggen en laat deze dan uitkomen.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gio latooy
Gio Latooy Voor Het Eerst Sinds 2 Jaar Geen Vlog

Gio Latooy en zijn vriendin hebben het coronavirus flink te pakken. Nadat ze beiden positief warengetest op het virus zijn ze in zelfisolatie gegaan. Maar ze zijn er ook behoorlijk ziek van, zozeerzelfs dat Gio even geen vlog meer kan maken. “De koorts, keelpijn, hoofdpijn zijn te heftig om überhaupt …

gio latooy
Gio Koopt Ferrari Speciale, Nieuwprijs Van Bijna 300.000 Euro

“Een dag die ik nooit ga vergeten. 8 jaar lang Youtube; ik ben never nooit gestopt.” Gio Latooy heeft weer een hoogtepunt in zijn leven bereikt. Hoewel Gio Latooy dit jaar zijn nieuwe villa van 1.2 miljoen euro heeft betrokken is er toch nog wat in zijn portemonnee over voor …

gio latooy
Gio Latooy Installeert Lift In Zijn Villa

Hoe decadent kan je het hebben? Gio Latooy is van plan een glazen lift in zijn onlangs aangeschafte villa te bouwen. Zo krijgen we te horen in zijn laatste vlog. Dat de villa slechts 2 verdiepingen heeft lijkt de succesvolle YouTuber niet daarvan te weerhouden. Dus hoe moeten we dat …