Gio En Juultje Weer Bij Elkaar?! Ruzie Op Komst Binnen Familie Latooy?

gio latooy
2

Gio: ‘Misschien denken jullie: waarom nemen jullie deze video op?’ Juultje: ‘En dit is de reden.’

Kort gezegd: ze zijn weer samen! Totdat ze weer ruzie krijgen. In de video ‘Dus…hoe zit het tussen ons’ probeert Gio uit te leggen waarom eerst een hoop drama is veroorzaakt dat het uit is om vervolgens weer bij elkaar te komen. Gio wil niet over het verleden praten – dus de reden waarom Gio de relatie met Juultje beëindigde – maar dankzij Jasper weten we dat wel.

Jasper vindt Juuljte onbetrouwbaar

De fotogenieke Juultje had gezoend met een andere jongen en dat ging de vlogger te ver. Want zoiets doen ze niet in Oude Tonge. Dat lijkt me overigens nog een dingetje. Jasper, de vriend van zus Melanie, had haar al uitgemaakt voor golddiger en YouTuber Sjaak had hem nog zo gewaarschuwd voor haar. Zie ook: Jasper onthult ware reden breuk tussen Juultje en Gio

Het beeld wat zijn vrienden van Juultje schetsten op social media was niet fraai: iemand die over de rug van de gekuifde Gio beroemd wilde worden. Bovendien werd ze vergeleken met een slang van de gemeenste soort. En om het nog leuker te maken: Melanie, zijn eigen zus, leek het volledig eens te zijn met de spontane onthullingen van Jasper. Dat beloven nog gezellige feestdagen te worden bij de familie Latooy!

Maar het zal de jonge YouTube-ster wel weer prima inspiratie opleveren. Verwacht video’s met de titel als: ‘Juultje vliegt Jasper aan.’ Of: ‘Juultje weer betrapt met een ander’.

Nu nog Enzo en Dee?

Verbazingwekkend overigens hoe snel alles weer goed is gekomen tussen de verliefden. Zouden Enzo en Dee ook zo snel weer in elkaars armen sluiten? Zie ook: Gio uit YouTube trending gezet!

Gezien de laatste alinea: Ik merkte dat Enzo al een tijd niet reageerde op tweets / instagram posts van Dee. Begin deze week ineens wel.

Ook bij veel dingen in zijn vlog die hij met Dee had gedaan, werd haar naam niet genoemd. Nu in de vlog over het wassen beeld, werd er wel gezegd “Met mama en Dee naar Londen geweest”.

Goed gezien 🙂 Enzo vermijd Dee zo veel mogelijk. Deels zakelijk logisch. Echter, maandag 9 oktober heeft Enzo een negatief subscribers aantal van -1 getoond. 470 subscribers erbij van ma t/m do is niet veel. StukTV groeit in dezelfde periode met ruim 4000 subscribers. Het lijkt er langzaam wel op dat de hoogtepunten van Enzo voorbij zijn. Enzo spreekt zich zelf ook tegen. Bij WNL op zondag begin van dit jaar waar hij te gast was in de studio zegt Enzo dat hij niets heeft met YouTube filmpjes waarin ‘dingen’ worden uitgepakt. En wat doet hij de afgelopen 10 dagen. Inderdaad zijn ‘kinderlijke’ eitjes in het water leggen en laat deze dan uitkomen.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

gio latooy
Gio Latooy Koopt Villa (Met Zwevend Toilet!) van 1,2 Miljoen Euro

Gio Latooy gaat wonen in Krimpen aan de Lek, omdat hij daar een kapitale villa heeft gekocht voor maar liefst 1,2 miljoen euro. Het is in ieder geval het kapitale huis dat Gio eerder in zijn vlogs liet zien. Even door Google afbeeldingen en je komt op dit adres uit. …

gio latooy
Gio Latooy Heeft Huis Gekocht!

Gio Latooy laat weten in zijn vlog Yes! Enorm en Goed nieuws! dat hij een huis heeft gekocht. Gio: “De laatste weken waren heel erg spannend, maar vorig weekend hebben te horen gekregen dat het rond is. We hebben wel een datum maar dat gaan we een beetje geheim houden.” …

gio latooy
Heeft Gio Latooy Het Coronavirus – En Heeft Hij Anderen Ermee Besmet?

Gio Latooy heeft nogal wat kritiek over zich heen gekregen nadat hij ziek naar een feestje is geweest. Hij had al keelpijn op Ibiza, maar is ondanks dat gewoon na in Nederland te zijn teruggekeerd naar een feestje gegaan. Daarbij overtreed hij een belangrijke regel in de strijd tegen corona: …