Giels Vlog Onthult: Enzo Niet Meer Op DYTG

Youtube
Giels Vlog: Interview met Enzo en Dee. Foto: YouTube.
Giels Vlog: Interview met Enzo en Dee. Foto: YouTube.

In Giels Vlog bevestigt Enzo Knol wat hij al eerder had aangegeven. Zoals het er nu naar uit ziet zal De Dutch YouTube Gathering (DYTG) van 2015 de laatste zijn waar hij aan mee heeft gedaan.

Te veel fans hebben uren in de rij gestaan en toch geen Meet & Greet met de YouTube-ster gehad. Er waren 6000 fans en dat was echt te veel.

En dat is niet de enige onthulling die de DJ te pakken heeft. Want horen wij het nu goed: gaat Dee een rol spelen in een film?!

In de video van Giel (geen vlog) zien we Enzo en Dee die de 3FM studio bezoeken. Dee is uitgenodigd om haar hit You! ten gehore te brengen. Netjes van Giel: op de radio interviewt hij vrijwel alleen Dee en niet Enzo. Het is ten slotte haar dag.

Maar voor zijn YouTube-kanaal filmt hij ook. Met zijn verfijnde interviewtechnieken weet hij Enzo en Dee aardig wat te ontfutselen.

Ontroerende ontmoeting met fan

Napratend over de DYTG – waar Giel ook was – vertelde Enzo dat een ontmoeting met een zieke fan hem zeer had ontroert. De jongen had vanwege kanker chemotherapie gehad.

De moeder van de jongen vertelde aan Enzo dat hij iedere dag verlangde naar zijn vlogs. En dit is wat Enzo ontroerde: ze was ervan overtuigd dat zijn filmpjes hem door die akelige periode heen had geloodst. De vlogs van Enzo waren de redding voor deze doodzieke jongen.

Enzo en Dee uitgenodigd

Onthulling 2 is dat Giel Beelen in zijn eigen stacaravan een muzieksessie wil gaan houden. En dan zou hij het echtpaar Knol ook willen uitnodigen. Hoewel Enzo “niet zo veel kan”, voegt Giel er op geheel eigen rekening aan toe.

Maar wat Giel bijna te pakken had was de onthulling dat Dee misschien zou meespelen in de speelfilm van Enzo. Zoals de populaire vlogger al eerder trots vanuit Cannes had laten weten gaat hij in de film Offline spelen. Het bijzondere daaraan is dat de YouTuber zichzelf daarin gaat spelen.

Dee in film?

Op de vraag die Giel tussen neus en lippen door stelt aan Dee: “Speel jij ook mee in de film?” Antwoord ze met “Ik weet het niet,” Giels blikken ontwijkend.

Maar daar hoef je bij de DJ niet aan te komen zetten. “Natuurlijk weet je dat wel.”

Echter Dee zwijgt net zoals Enzo. Dat moet allemaal nog geheim blijven, maar de vraag van Giel is natuurlijk heel logisch. In de film speelt Enzo zichzelf en dus mag je verwachten dat Dee daar dus ook in voorkomt. Dat doet ze immers ook veelvuldig in zijn vlogs. Dus waarom niet in de film samen met Enzo?

Het is duidelijk dat Giel Beelen hier iets op het spoor is. Wordt vervolgt. P.S. Giel maakt zelf geen vlogs. Zie wat is een vlogger?

Giels Vlog 14:

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …