Giels Talentenjacht Gaat Online

Giels talentenjacht
Giel Beelen

Giels talentenjacht

Giels Talentenjacht gaat online van start en komt in de plaats van Singer-Songwriter. Als je daar wel oren naar hebt kan je een video oploaden naar zijn website.

“Er zijn geen grenzen,” vertelt Giel Beelen. “ Het maakt niet uit hoe oud je bent of welk instrument je bespeelt. Alles kan.” Het kent dus geen enkele beperking. Wel geeft hij aan dat je het liefst filmt vanuit je slaapkamer. Uiteindelijk wil hij de talenten naar het stadion krijgen.

Alle genres zijn welkom, geeft niet wat je doet. Het moet wel zelf gemaakt zijn, dus geen covers. Ben je onder de 16? Maakt niet uit!

Uit de inzendingen selecteert hij 100 kandidaten. Opmerkelijk is wel dat daar geen echte winnaars uit zullen worden gekozen. Uit de lijst met die 100 talenten haalt hij er weer 11 uit. Die zou je dan als winnaars kunnen aanmerken.

Giels 11 talenten

De lijst is voortdurend aan verandering onderhevig. Geregeld zal de lijst worden veranderd indien daar aanleiding toe is. Dus als er een deelnemer zich aanmeldt die beter is dan de 11 die er nu op staan dan komt de zanger of zangeres er gewoon bij en valt er eentje weer af van die lijst. Het is net zoals een hitparade wat dat betreft.

Maandagochtend maakte hij dat in zijn 3FM radioprogramma bekend. Foto: Gielstalentenjacht.nl
Zie ook alle berichten over Giel als Vlogger

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dylan Haegens
1
Dylan Haegens Weigerde Rol in The Roast Of Giel Beelen

Dylan Haegens heeft een aanbieding geweigerd om een rol te spelen in The Roast of Giel Beelen die woensdag op Comedy Central wordt uitgezonden. Dat vertelt YouTube-hobbyist Giel Beelen op zijn kanaal Giels. De Veronica-dj had als voorwaarde van zijn deelname aan Comedy Central kenbaar gemaakt dat hij hoe dan …

Giel Beelen
2
Giel Beelen: KingAlert Is Sensatie – Begint Zelf KA? Dee Gek Van Beschuldigingen!

In zijn laatste livestream heeft voormalig 3FM-dj Giel Beelen KingAlert beschuldigt van sensatie! Ook blijkt hij contact te hebben gehad met Dee hierover. Giel komt met die nieuwtjes als hij met zijn gesprekspartener Bardo het heeft over wat hij op YouTube zou kunnen gaan doen. En dan geeft de dj (die …

Giel Beelen
3
Giels Vlog Bereikt 40.000 abonnees

Giel Beelen werkte al maanden toe naar die 40.000ste abonnee op zijn YouTube-kanaal Giels. Om dat te voorspoedigen gaf Giel aan iedere abonnee die een online enquete invulde een cd! Die mijlpaal heeft hij eindelijk met de snelheid van een slak bereikt op 1 augustus 2017. Het kan dus zijn …