Giel de Winter Geen Hekel Meer Aan Vloggers – Ook Niet Meer Aan Enzo Knol?

StukTV
8

Stuk TV oprichter Giel de Winter had in 2016 in de NRC nog gezegd dat als hij ergens een hekel aan had dan waren het wel vloggers (lees: Enzo Knol). Want ja, wat konden die eigenlijk?

Verbazingwekkend dat hij anno 2019 dit niet meer durft te herhalen in een interview met dezelfde krant van afgelopen zaterdag. De reden is duidelijk: Giel de Winter is hoofd creatief directeur van Talpa Social geworden.

Daar begeleidt hij ook tientallen vloggers die bij het bedrijf zijn aangesloten. Zoals bekend is StukTV gekocht door John de Mol (Talpa) en heeft hij er een baan bijgekregen.

De journalist van het stuk vraagt: In 2016 zei je tegen de NRC: ‘Ik heb een hekel aan vloggers. Daar kan ik niks mee’.

Giel antwoord behoedzaam: ‘Dat zou ik nu niet meer zeggen. Ik kijk er zelf niet naar, maar Enzo Knol is niet voor niets zo groot.’ En vervolgt: Maar als jij er groot mee bent geworden, en je hebt je eigen fanbase, wie ben ik dan om daar iets van te zeggen.’

In 2017 had hij nog politicus Henk Krol begeleidt tijdens het vloggen (foto boven). Zoals de Engelsen zeggen: he must have eaten his own words.

Begin dit jaar onthulde Kalvijn in de ‘roast of Enzo Knol’ dat Giel contact had gezocht met de vlogger om mee te doen met het immens populaire ‘Jachtseizoen’. Eerst had Enzo ja hierop gezegd, maar reageerde later niet meer op verzoek van Giel om een afspraak te maken.

Is Enzo nog steeds niet vergeten dat StukTV hem had overvallen in zijn toenmalige huis in Bunnik? De ruzie die daarop uitbrak werd live uitgevochten in het programma van RTL Late Night. Ook heeft Giel zich vaker negatief uitgelaten over Enzo Knol in de media. Giel: kijk niet naar Enzo Knol

@RH
Ik had het al door. Wat die schrijver vergeet is dat als ik Kalvijn noemt mij baseer op feiten. Kalvijn doet mee aan Exp. Robinson, heeft meegedaan met serie Escape Room, schuift als on voorbereide deskundige bij Boulevard en bij Pauw als z. g. AJAX supporter.
Ik zou vooral de relatie Pauw Kalvijn in de gaten houden. Jeroen geeft selecte masterclasses presenteren. Oud studenten zijn Eva Jinek, Rutger Castricum.
Als je maandag de stream van wolfje in gesprek met cjoel hebt beluisterd weet je dat wij strijden voor een goede zaak.
O-19-09-25

dat wij strijden voor een goede zaak.hahahaha
en geheim taal bij elke comment hahaha.

Ik lach me dood.

@Erwin onderstaande tekst is niet van mij. Zoals je kan zien is de codering reeds verlopen.

RH
September 24, 2019 at 11:18 pm
Erwin met dat Kalvijn topic zit je wel helemaal naast hoor.

RH
B-A-25-09-19

RH
D-C-25-09-19

PS: Author wordt het niet eens tijd dat uitschot op deze website welke andermans naam gebruikt een definitieve nekslag krijgt?

Het peutertje begint WEER buiten zijn rode laarsjes te lopen. Wordt het 1 januari of 31 december 2020 of nooit? Paultje is trots dat hij in dezelfde ruimte aanwezig is met Harry Mens. Vervolgens tikt Harry op de schouders van Paultje, “ik heb nog een mooi stukje onroerendgoed voor je in de aanbieding. Hoeveel YouTube money kan je missen, voor deze geweldige investering?” vraagt Harry aan Paultje. Paultje verslikt zich in de Rivella Light met een rietje voor de meisjes (een beetje vreemd, maar wel lekker) en excuseert zich naar Harry dat hij na drie jaar nog steeds in de startfase begeeft. Hoofdschuddend loopt Harry van hem weg. Paultje graait een doosje Lego uit zijn gekregen goodieback en gaat driftig een huisje bouwen.

RH
X-Y-24-09-19

Ja, wees dan ook consequent ! Maar nee, als de graaibak met euro’s voor je neus wordt gezet, dan wil je wel graaien. YouTubers gaan steeds vaker door de knieeen. Wie zuigt krijgt euro’s! Ach ja, Alpha Wolf is volgens mij stilletjes aan een charme offensief bezig. Gezien de vorige keren is het allemaal schijn. Mensen veranderen niet, dus ook het peutertje met de rode laarsjes niet. Oh ja, de statistieken van YouYube zijn weer eens van slag.
RH
C-B-24-09-19

Wiens brood men eet, wiens taal men spreekt.
Giel(Kalvijn trouwens ook) had ook een hekel aan reguliere tv. Maar als je je tegenwoordig al leent voor Linda de Mols in Holland staat een huis is dat ook over denk ik.
Alhoewel Paultje een moord zou doen voor zoveel fame op tv(sorry, kon het niet laten)
L-19-09-24.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

StukTV
StukTV Zwicht Voor Druk Van John de Mol – Het Jachtseizoen Ook Op TV!

Opmerkelijk bericht: StukTV gaat een speciale tv-versie maken van Het Jachtseizoen voor SBS-tv. Giel de Winter heeft altijd volgehouden dat (liniaire) tv dood is. Op Instagram schrijft hij: “Ik heb altijd een grote bek gehad als het gaat om ‘televisie’ en nu is het tijd om die praatjes waar te …

StukTV
Jachtseizoen Breekt Nieuw Record: 1,6 miljoen Views Binnen 48 Uur

StukTV heeft met de nieuwste aflevering van Het Jachtseizoen alle records op YouTube verbroken: binnen 48 uur 1,6 miljoen views! De aflevering is speciaal omdat Enzo Knol eindelijk meedeed met 1 van de meest succesvolle series op de videodienst. Giel de Winter en Enzo hebben een geschiedenis, maar de ruzie …

StukTV
Het Jachtseizoen Met Enzo Knol Breekt Records – Spannend Tot De Laatste Seconde!

Giel de Winter van StukTV kan tevreden zijn nadat hij vanochtend wakker werd. Giel op Instagram: “1 miljoen views, trending 1, en nu al 88.000 likes. Dit zijn kijkcijfers waar we lekker van wakker worden. Dank voor het vertrouwen lieve kijkers. De jacht is weer geopend.” Zonder de uitkomst te …