Giel de Winter Geeft Geld Weg

StukTV
6

‘W gaan ff iets crazys doen.’ Zo begint Giel de Winter van StukTV zijn laatste Instagram post. De YouTuber is dankbaar dat hij zijn droom kan leven dankzij ‘zijn’ YouTube-kanaal dat inmiddels van mediatycoon John de Mol is.

Om ook anderen aan te moedigen die droom te verwezenlijken toont hij zich gul en eindigt het verhaal met: ‘Ik gun het oprecht iedereen om zijn dromen na te jagen. (…) Daarom geef ik 1 van jullie graag dat financiële steuntje in de rug en geef ik aan 1 persoon 1000 euro om zijn of haar droom te gaan verwezenlijken!’

Om daarvoor in aanmerking te komen moet je hem een ‘DM sturen met een toelichting met jouw idee waarvoor jij een starkapitaal goed kan gebruiken’.

Vorig jaar is StukTV overgenomen door John de Mol (geschat vermogen 3 miljard euro!). Hoeveel Giel ervoor heeft gekregen wilde hij niet vertellen. Wel dat de deal hem geen miljonair heeft gemaakt. Een deel van het geld deelde Giel ook met zijn twee collega’s en met de producer die achter de schermen erg belangrijk is voor de YouTubers.

Vervolg vreemde views King Alert.
Disclaimer :ik beschuldig niemand van enige beïnvloeding van views, laat dat duidelijk zijn. Ik constateer slechts vreemde fluctuaties in de views.
Afgelopen maandag 29 oktober kwam rond 2045 de laatste King Alert online.
Hier volgen vanaf 2200 uur de views, likes en dislikes.
2200. 7101 v. 689 L 110 dl
2300. 11034 v. 1k L. 180 dl
0000. 13005 v. 1,2 L. 223 dl
0100. 13518 v. 1,2 L. 236 dl
0200. 17155 v. 1,2 L. 242 dl
0300. 21921 v. 1.2 L. 243 dl.
0400. 23936 v. 1.3 L. 245 dl.
0500. 24391 v. 1.3 L. 245 dl.
0600. 24716 v. 1.3 L. 247 dl.

Tussen 0100 en 0400 stijgen de views met 10000. Dat zou dus inhouden dat in die tijd er 10000 mensen hebben gekeken, en geen likes en een paar dislikes hebben gegeven.
Dit is vreemd,en moet ook de eigenaar van het kanaal opvallen. Omdat ik er vooralsnog hiervoor geen reden kan verzinnen verzoek ik, omdat ik weet dat Elmar dagelijks deze site bezoekt, mij te informeren wat hier de reden van is.
Ben gewoon nieuwsgierig van aard en voel me nog niet geroepen deze vraag aan YouTube office te stellen.
I – 29-10-19

Ik ben erg druk, maar lees zeker mee. Mijn laatste comment is van 10-10-2019. Ratten met een IQ lager dan een rattenkeuteltje is onder andere de persoon die onder mijn naam op jouw vraag reageert. De author van deze site laat het afweten om (gepaste) maatregelen te nemen dat personen die zich voor een ander uitgeven de deur te wijzen.

@Erwin, dat ‘s nachts meer views gegenereerd worden dan overdag zet ik ook de nodige vraagtekens bij. Als dat peutertje met zijn rode laarsjes international beroemd zou zijn, zou ik dat nog kunnen begrijpen, dat overzees gekeken wordt. Maar verder dan een paar views en Almere komt hij niet. Hahaha. Wanneer ik meer tijd heb zal ik eens dieper achter de schermen kijken 😁😄👍

Knollie en zijn schaatstrainer, wie had dat verwacht? Zelfverzekerd zoeft zij in zijn Lamborghini over de wegen. Zonder enige twijfel is Enzo fysiek de snelste schaatser van het deelnemersveld. Is het een tijdelijke werkrelatie of gaat er meer in zitten. Dat zal binnenkort wel blijken als de opnames er op zitten.

Vissen en trampoline springen komt mijn neus nu wel uit. Wel leuk dat Enzo de werkplek van Daniël liet zien.

Jachtseizoen is niet vernieuwend bezig (geen nieuwe elementen) en wordt daardoor te saai. Gemiste kans van Gieleke.

Gio zet te veel zaken in scene net als Kalvijn. Hoewel de content van Kalvijn nog altijd behoorlijk goed is.

Don heeft duidelijk een paar draadjes los, arme moedertje van hem. Ze zal blij zijn als hij uit huis gaat. Zie haar reacties van de afgelopen twee weken.

En Paultje, ja die moddert maar voort. Frequentie King alert is om te huilen. Hij wacht nu op 2020 want dan…..laat mij niet lachen…… 🤣😂

De enige echte

RH
V-W-27-10-19

Ook ik ben er hoor. Blij dat je het ook mee gaat volgen RH. Ik heb denk teveel last van het KingAlert syndroom. Ik wil wel reageren, maar ik stel het steeds maar weer uit.
Paultje is zo onder de indruk dat hij bij Fox mag figureren naast Glenn Helder dat hij met zijn informatie een beetje doorslaat.
De eretribune is NIET op het open net. En het aantal kijkers gisteren avond was 65000. BRON STICHTING KIJK EN LUISTERONDERZOEK. Dus niet de 600000 tot 1 miljoen kijkers die Paultje noemt.
En wat Enzo betreft, soms heb ik ‘t idee dat hij dit soort dingen doet om Paul een beetje te sponsoren. Als Paul Enzo niet in de titel heeft haalt hij net de aantal inwoners zan zijn vintexwijkje in Almere.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Zoontje Giel de Winter – StukTV – Wil Knolpower!

Opmerkelijk bericht: Giel de Winter van StukTV is in een winkel met zijn zoontje. Daar ziet het blonde kind Knolpower spullen liggen van de grote rivaal van papa: Enzo Knol! Die wil hij ook wel hebben! Giel die de ironie hiervan wel inziet maakt er een foto van en zet …

StukTV
TV Criticus Vindt Dat StukTV Terug Naar YouTube Moet

De bekendste tv-criticus van Nederland Angela de Jong heeft herhaald dat StukTV gefaald heeft op tv als het gaat om het aantal tv-kijkers. Giel was daar nog heel boos over geworden. Als je de kijkcijfers aanvult met uitgesteld kijken dan zitten we toch al tegen de miljoen kijkers. Zo liet …

StukTV
Giel de Winter Weer Woedend Over Suggestie Van Lage Kijkcijfers

Als je Giel de Winter kwaad wil krijgen moet je zeggen dat hij gefaald heeft op tv. Het Jachtseizoen is dit jaar ook op tv te zien. De kijkcijfers zijn volgers tv criticus Angela de Jong niet goed genoeg. Iets meer dan 600.000 kijkers maakt geen indruk op haar. Giel …