Giel Beelen Maakt Het Goed Met Gekke Markie

Giel Beelen

Mark Hoekx gaat naar de verregende Televizier-Ring in Amsterdam, zo zien we in zijn laatste vlog. En wie heeft hem uitgenodigd? Giel Beelen! Verrassend want tot nog toe had Giel de Brabander Mark totaal genegeerd. Want weten jullie het nog? Nee? Mooi!

Gekke Markie

Mark genegeerd

De zwerver/dj van 3 FM had hem eind vorig jaar nog uitgenodigd voor zijn tanende (nee, grapje) populaire radio-programma. Mark was daar samen met Enzo Knol. Alle vragen echter die Giel had waren alleen maar gericht op de YouTube-ster Enzo. Mark werd door Giel als een hond gezien. Leuk hoor dat hij er was, maar je gaat aan zo’n jongen uit Gemert toch niks vragen?

Pas op het aller-allerlaatst mompelde Giel nog iets van o ja, en Mark Hoekx zal ik ook nog even noemen. Maar Giel is een kameleon. Als een verzopen kabouter staat hij naast de 2 meter lange Mark voor een of ander theater waar ik nog nooit van gehoord heb (Carré).

Daarna nemen ze plaats in dat theater en op de achtergrond zie ik nog net een verschrompelde Hennie Huisman, verbeten starend naar de limelight van nu.

Hoe dan ook, na afloop staat Mark, gewapend met paraplu, en Giel nog even na te praten. Kabouter Giel verzekert Mark ( 2 meter) dat hij hem wel vaker wil bellen voor dit soort evenementen.

Kijk, Giel wordt toch nog aardig. Mark meenemen naar de Televizier-Ring in plaats van zijn minderjarige vriendin. En ik beloof je, vanaf nu ga ik alleen maar aardig schrijven over Giel. Foto: YouTube.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuws
7
Harm Met De Dood Bedreigd Door Buren? YouTuber Stopt Tijdelijk Met Uploaden

Harm de Vries van het YouTubekanaal HetGames is door zijn buren afgelopen zondag ernstig bedreigd. Een aangeslagen Harm vertelt: ‘Ik ben voor alles uitgemaakt, letterlijk ben ik vernederd en vooral ben ik bedreigd. Nog net niet met de dood.’ Hij voelt zich daardoor zo onveilig in zijn eigen appartement dat …

Dylan Haegens
1
Dylan Haegens Weigerde Rol in The Roast Of Giel Beelen

Dylan Haegens heeft een aanbieding geweigerd om een rol te spelen in The Roast of Giel Beelen die woensdag op Comedy Central wordt uitgezonden. Dat vertelt YouTube-hobbyist Giel Beelen op zijn kanaal Giels. De Veronica-dj had als voorwaarde van zijn deelname aan Comedy Central kenbaar gemaakt dat hij hoe dan …

Giel Beelen
2
Giel Beelen: KingAlert Is Sensatie – Begint Zelf KA? Dee Gek Van Beschuldigingen!

In zijn laatste livestream heeft voormalig 3FM-dj Giel Beelen KingAlert beschuldigt van sensatie! Ook blijkt hij contact te hebben gehad met Dee hierover. Giel komt met die nieuwtjes als hij met zijn gesprekspartener Bardo het heeft over wat hij op YouTube zou kunnen gaan doen. En dan geeft de dj (die …