Giel Beelen Geeft ‘Rode Vlag’ Aan KingAlert Over Grof Commentaar Enzo & Myron Video

Overig
13

De bekende dj Giel Beelen heeft afkeurend gereageerd op een tweet van Paul Goudsmit (KingAlert). De soms grofgebekte Paul liet direct via Twitter weten wat hij van de uitlegvideo over de vermeende ‘relatie’ van Enzo en Myron vindt.

KingAlert reageert met: Hoe noem je iets wanneer je als man en vrouw al een tijdje samenwoont, het bed deelt, samen op vakantie gaat en elkaar heel erg leuk vindt?

a) een relatie
b) n**kertjes
c) Enzo & Myron

Giel Beelen antwoordt onder dat smakeloze comment met een gif van een lijnrechter die met de vlag wijst naar het doel. Dat sluit aan bij de vele andere comments eronder waarvan de strekking is: ‘wel een beetje grof Paul.’

In de uitlegvideo die binnen 16 uur bijna 500.000 keer is bekeken, vertelt Enzo dat hij Myron heel leuk vindt, maar het nog niet ‘officieel’ een relatie wilt noemen.

Beste Bas ,zoals je deze keer genoemd wil worden. Je vraagt om bewijs aan RH over Gio
Gio zelf t bewijs levert in zijn. Door de opmerkingsgave van RH bewijst hij mij wel degelijk RH te zijn.
Ok zal het je uitleggen in een van zijn andere video’s gaf Gio aan een officieel bod gedaan te hebben op een huis. Als zo’n bod dan wordt geaccepteerd kun je daar alleen nog maar onderuit door het betalen van een boete.clausule. die wel eens kan oplopen tot 15 a 25 pr van de waarde.
Waarom doet men dit ? Zo probeert men oneigenlijke opdrijving van onroerend goed tegen te gaan
Dus er kunnen nu 2 dingen aan de hand zijn. Hij heeft nooit een bid gedaan wat een leugen zou zijn.
Als zijn adviseurs hem het ene moment adviseren te kopen en later weer niet dan mag je je vraag stellen bij hun deskundigheid. Ook hierover geen woord van Gio.
Dus ik stel me volledig achter de comment van RH.
En dan zul je dan ook we Kaj gaan noemen, maar dat bewijst dan weer dat je geen argumenten meer hebt en je als een onderofficier in het rode laarsjes leger dat geteisterd wordt door deserterende soldaatjes.

@Erwin, jij begrijpt het. Heerlijk om dat aan te horen.

Er zijn drie hoofdredenen waarom de koop niet door kan gaan:

De koper maakt gebruik van zijn bedenktijd;
De koper maakt gebruik van de ontbindende voorwaarden in het koopcontract;
De koper blijft in gebreke.

Als je in gebreke blijft (punt 3) dan is het 10% van de koopsom.

Denk eerder punt 1 wat Gio heeft gedaan.

Gio manipuleert in zijn video duidelijk. Of hij wilde zijn zwarte skelter niet inleveren. Hij blijft een pussy.

De enige echte RH

De manipulator Gio Latooy, is eerst door het dolle heen dat zijn 2e appartement de financiering en zijn bod goed zijn bevonden. Nu treurt hij dat het niet doorgaat om de meest liegende smoes ooit. Wat kan hij de kindertjes verhaaltjes voorliegen.

Gio je moet je schamen.

De enige echte RH

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Overig
Noël Dekkers Steelt De Show In de Vlogs Van Enzo Knol

Noël Dekkers, ook wel het “jongetje” genoemd, wordt overladen met complimenten bij de laatste vlog van Enzo Knol. Voor een groot gedeelte filmt Noël en zorgt elke keer voor heel grappige situaties. Dat filmen doet hij vaak ook vlakbij het gezicht van Enzo die soms de camera moet ontwijken. De …

Enzo Knol
Waarom Heeft Enzo Knol Porsche Embleem Laten Verwijderen?

“Dat verhaal heb ik nooit vertelt!” In zijn laatste vlog 2816 “De vlog stopt wanneer de camera leeg is!” verklapt Enzo Knol een wel heel bijzonder geheim. Zijn Porsche Panamera wordt altijd afgeleverd met het Porsche embleem goed zichtbaar op de hoofdsteun van de stoelen. Dus elke keer als Enzo …

kastiop
Overig
Bekende Vlaamse YouTuber Kastiop Vermist!

In het nieuws: De Belgische politie heeft gemeld dat de 22-jarige YouTuber Kastiop (Kacper Przybylski) wordt vermist. Zijn familie heeft hem dringend opgeroepen contact met hen op te nemen. Nederlandse kijkers kunnen hem kennen van de YouTube-serie Legends of Gaming NL . Online nieuwtjesjager JustNicolas dacht eerst dat het een …