Giel Beelen Geeft ‘Rode Vlag’ Aan KingAlert Over Grof Commentaar Enzo & Myron Video

Overig
13

De bekende dj Giel Beelen heeft afkeurend gereageerd op een tweet van Paul Goudsmit (KingAlert). De soms grofgebekte Paul liet direct via Twitter weten wat hij van de uitlegvideo over de vermeende ‘relatie’ van Enzo en Myron vindt.

KingAlert reageert met: Hoe noem je iets wanneer je als man en vrouw al een tijdje samenwoont, het bed deelt, samen op vakantie gaat en elkaar heel erg leuk vindt?

a) een relatie
b) n**kertjes
c) Enzo & Myron

Giel Beelen antwoordt onder dat smakeloze comment met een gif van een lijnrechter die met de vlag wijst naar het doel. Dat sluit aan bij de vele andere comments eronder waarvan de strekking is: ‘wel een beetje grof Paul.’

In de uitlegvideo die binnen 16 uur bijna 500.000 keer is bekeken, vertelt Enzo dat hij Myron heel leuk vindt, maar het nog niet ‘officieel’ een relatie wilt noemen.

Beste Bas ,zoals je deze keer genoemd wil worden. Je vraagt om bewijs aan RH over Gio
Gio zelf t bewijs levert in zijn. Door de opmerkingsgave van RH bewijst hij mij wel degelijk RH te zijn.
Ok zal het je uitleggen in een van zijn andere video’s gaf Gio aan een officieel bod gedaan te hebben op een huis. Als zo’n bod dan wordt geaccepteerd kun je daar alleen nog maar onderuit door het betalen van een boete.clausule. die wel eens kan oplopen tot 15 a 25 pr van de waarde.
Waarom doet men dit ? Zo probeert men oneigenlijke opdrijving van onroerend goed tegen te gaan
Dus er kunnen nu 2 dingen aan de hand zijn. Hij heeft nooit een bid gedaan wat een leugen zou zijn.
Als zijn adviseurs hem het ene moment adviseren te kopen en later weer niet dan mag je je vraag stellen bij hun deskundigheid. Ook hierover geen woord van Gio.
Dus ik stel me volledig achter de comment van RH.
En dan zul je dan ook we Kaj gaan noemen, maar dat bewijst dan weer dat je geen argumenten meer hebt en je als een onderofficier in het rode laarsjes leger dat geteisterd wordt door deserterende soldaatjes.

@Erwin, jij begrijpt het. Heerlijk om dat aan te horen.

Er zijn drie hoofdredenen waarom de koop niet door kan gaan:

De koper maakt gebruik van zijn bedenktijd;
De koper maakt gebruik van de ontbindende voorwaarden in het koopcontract;
De koper blijft in gebreke.

Als je in gebreke blijft (punt 3) dan is het 10% van de koopsom.

Denk eerder punt 1 wat Gio heeft gedaan.

Gio manipuleert in zijn video duidelijk. Of hij wilde zijn zwarte skelter niet inleveren. Hij blijft een pussy.

De enige echte RH

De manipulator Gio Latooy, is eerst door het dolle heen dat zijn 2e appartement de financiering en zijn bod goed zijn bevonden. Nu treurt hij dat het niet doorgaat om de meest liegende smoes ooit. Wat kan hij de kindertjes verhaaltjes voorliegen.

Gio je moet je schamen.

De enige echte RH

13 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Overig
Vriend Van Enzo Knol In Elkaar Geslagen! – Podcast De Bennies Begint Met Schokkend Verhaal!

De eerste podcast van De Bennies is met een schokkende onthulling van start gegaan. Noël Dekkers geeft aan tijdens carnaval tegen zijn hoofd gestompt te zijn en vervolgens ook, toen hij al op de grond lag, tegen zijn hoofd geschopt. Noël is daarna in verwarde toestand naar het ziekenhuis gebracht. …

Overig
Qucee Neemt Iedereen In de Maling Met Lamborghini-grap

Heel even leek het alsof Qucee een prachtige Lamborghini van 3 ton had gekocht. Hij schrijft onder de Instagram foto ook nog eens: “Hard work pays off – geparkeerd in de straat waar ik ben opgegroeid.” Hoe kon hij dat betalen? zou je denken. En nog belangrijker: hoe kon Qucee …

Enzo Knol
Enzo Knol Verslaat Bijna Wereldster Adele Met Escape Room

Eindelijk staat een vlog van Enzo Knol weer in de trendinglijst van YouTube! De video Escape room in de nieuwe woning (halloween) is meteen doorgestoomd naar nummer 2. Alleen de videoclip van Adele moet de vlogger voor laten gaan. De escape rooms afleveringen van vorig jaar hebben ruim een miljoen …