GetOwned Sloopt Helemaal Geen Bus

Alle YouTubers

De titel van het eerste echte filmpje op het nieuwe kanaal GetOwned laat niets aan duidelijkheid over: ‘YouTubers slopen bus!’ Als je de video hebt uitgekeken zie je dat er helemaal NIETS wordt gesloopt.

10 brave YouTubers worden met de bus opgehaald om naar de Ardennen te rijden. Het ergste wat er gebeurd is dat een onbekende deelnemer misselijk wordt van in de bus zitten. Clown Veras Fawaz babbelt (of beter gezegd SCHREEUWT) alles aan elkaar.

Gamen met Gio

GetOwned begint vanaf maandag 20 maart 6 dagen in de week gamevideo’s op YouTube uit te spuwen. Die worden gespeeld door een aantal bekende YouTubers: Gio, Acid, Dodo, Fifalosophy en Hanwe, aangevuld met 4 winnaars van de voorrondes.

Ze worden opgesloten in een villa in de Ardennen en zullen zowel gamevideo’s tegen elkaar spelen als ook real life game challenges. Na 8 weken weten we wie de winnaar is.

Sponsering van GetOwned

Het concept van GetOwned lijkt heel erg veel op Legends of Gaming dat onlangs is afgesloten. Ook daar speelden bekende YouTubers (o.a. Enzo en Milan Knol) maandenlang tegen elkaar. Jeremy won die reeks games. Het verdienmodel lijkt vooral te zitten in de sponsoring.

Bij Legends of Gaming (geproduceerd door EndeMolShine) waren KPN en Samsung de geldschieters. Bij GetOwned zit daar Vodafone en ook weer Samsung achter. Zie ook: Legends of Gaming bereikt 10 miljoen views!

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Kalvijn Krijgt Gemengde Reacties: ‘Slechtste Talshow Ooit’

Kalvijn (Kelvin Boerma) bedankt zijn kijkers op Instastories nadat zijn tv-programma De Kalvijnshow op NPO3 was uitgezonden. Toch kunnen ze niet allemaal positief zijn geweest. Tv-ster Maxime Hartman was keihard in zijn oordeel: “Kavijn, een soort Robert Jensen van 14 jaar oud met de slechtste talkshow in vele jaren.” De …

Alle YouTubers
Quin van der Zeeuw In Tranen! Kanaal UberQuinGames Gehackt! Alle Video’s Verwijderd!

Quin van der Zeeuw is zijn YouTube-kanaal kwijt! Op het moment van schrijven heeft een Engelstalig sprekend persoon zijn kanaal UberQuinGames gehackt en alle video’s van Quin verwijderd. Er staat nu een live video van iemand die zich Cardano noemt en over cryto valuta praat. Quin meldt dit op Instatories …

Alle YouTubers
Irma Knol Bedankt Ziekenhuis Assen Na Operatie

Wat een onschuldig sleetje rijden moest wezen is geëindigd in het ziekenhuis voor Irma Knol, de moeder van Enzo Knol (en Malino de Hond :). Het ongelukje met de slee kan je zien op haar Instagram en in de laatste vlog van haar succesvolle zoon. Nadat ze vanaf een heuveltje …