GetOwned Sloopt Helemaal Geen Bus

Alle YouTubers

De titel van het eerste echte filmpje op het nieuwe kanaal GetOwned laat niets aan duidelijkheid over: ‘YouTubers slopen bus!’ Als je de video hebt uitgekeken zie je dat er helemaal NIETS wordt gesloopt.

10 brave YouTubers worden met de bus opgehaald om naar de Ardennen te rijden. Het ergste wat er gebeurd is dat een onbekende deelnemer misselijk wordt van in de bus zitten. Clown Veras Fawaz babbelt (of beter gezegd SCHREEUWT) alles aan elkaar.

Gamen met Gio

GetOwned begint vanaf maandag 20 maart 6 dagen in de week gamevideo’s op YouTube uit te spuwen. Die worden gespeeld door een aantal bekende YouTubers: Gio, Acid, Dodo, Fifalosophy en Hanwe, aangevuld met 4 winnaars van de voorrondes.

Ze worden opgesloten in een villa in de Ardennen en zullen zowel gamevideo’s tegen elkaar spelen als ook real life game challenges. Na 8 weken weten we wie de winnaar is.

Sponsering van GetOwned

Het concept van GetOwned lijkt heel erg veel op Legends of Gaming dat onlangs is afgesloten. Ook daar speelden bekende YouTubers (o.a. Enzo en Milan Knol) maandenlang tegen elkaar. Jeremy won die reeks games. Het verdienmodel lijkt vooral te zitten in de sponsoring.

Bij Legends of Gaming (geproduceerd door EndeMolShine) waren KPN en Samsung de geldschieters. Bij GetOwned zit daar Vodafone en ook weer Samsung achter. Zie ook: Legends of Gaming bereikt 10 miljoen views!

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Rutger Alexander Is De Nieuwe Kaj Van Der Ree?!

Rutger Alexander heeft het kanaal overgenomen van Kaj van der Ree voor een onbekend bedrag en dat bevalt niet iedereen! Hij is de eigenaar van Jouwveilingen.nl en nu dus ook van het kanaal van Kaj die begin dit jaar in de problemen kwam door grensoverschrijdend gedrag. De 250.000 abonnees die …

Alle YouTubers
DutchPerformante Haalt De 100.000 Likes Voor Lamborghini Tattoo

Chahid Charrak (DutchPerformante) is het hem weer gelukt om een actie te verzinnen die viral gaat. Op Instagram had hij een foto geplaatst met de mededeling: “Oke jongens en meisjes! Als deze foto binnen 2 dagen en 2 uur 100K likes behaald ga ik een Lamborghini tattoo zetten op mijn …

Alle YouTubers
Bram Krikke Wil Niets Meer Met Dennis Schouten Te Maken Hebben

Het is over en uit tussen dj en YouTuber Bram Krikke (foto boven) en Dennis Schouten. Was er eerder nog sprake van een deel twee van hun succesvolle tv-programma Onrecht, ondertussen is het Dennis duidelijk geworden dat Bram niet meer met hem verder wil. Oorzaak: Dennis heeft zich begin dit …