GetOwned Sloopt Helemaal Geen Bus

Alle YouTubers

De titel van het eerste echte filmpje op het nieuwe kanaal GetOwned laat niets aan duidelijkheid over: ‘YouTubers slopen bus!’ Als je de video hebt uitgekeken zie je dat er helemaal NIETS wordt gesloopt.

10 brave YouTubers worden met de bus opgehaald om naar de Ardennen te rijden. Het ergste wat er gebeurd is dat een onbekende deelnemer misselijk wordt van in de bus zitten. Clown Veras Fawaz babbelt (of beter gezegd SCHREEUWT) alles aan elkaar.

Gamen met Gio

GetOwned begint vanaf maandag 20 maart 6 dagen in de week gamevideo’s op YouTube uit te spuwen. Die worden gespeeld door een aantal bekende YouTubers: Gio, Acid, Dodo, Fifalosophy en Hanwe, aangevuld met 4 winnaars van de voorrondes.

Ze worden opgesloten in een villa in de Ardennen en zullen zowel gamevideo’s tegen elkaar spelen als ook real life game challenges. Na 8 weken weten we wie de winnaar is.

Sponsering van GetOwned

Het concept van GetOwned lijkt heel erg veel op Legends of Gaming dat onlangs is afgesloten. Ook daar speelden bekende YouTubers (o.a. Enzo en Milan Knol) maandenlang tegen elkaar. Jeremy won die reeks games. Het verdienmodel lijkt vooral te zitten in de sponsoring.

Bij Legends of Gaming (geproduceerd door EndeMolShine) waren KPN en Samsung de geldschieters. Bij GetOwned zit daar Vodafone en ook weer Samsung achter. Zie ook: Legends of Gaming bereikt 10 miljoen views!

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle YouTubers
Vriend Enzo Knol Biedt Excuses Aan

Chahid Charrak heeft via Instastories zijn excuses aangeboden voor het uitschelden van zijn kind. Het incident – door hemzelf gefilm en op Insta gezet – heeft 3 dagen geleden plaats gevonden. In het filmpje zie je dat Chahid zijn kinderen Gio en Luciano naar binnen roept. Het onweert en de …

Alle YouTubers
Enzo Knol Zal Bumper Missen

“Met heel erg veel verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van onze allerliefste Bumper. Hij is vanmiddag om half twee overleden ” Op Insta verscheen plotseling het bericht dat Bumper, de lieve hond van de famile Van der Zeeuw, is overleden. Enzo reageert onder de foto van de hond met: …

Alle YouTubers
Familie Chahid Charrak Doet Ook Mee Met EnzoLympics

Het lijkt erop dat Enzo Knol er alles aan doet om van EnzoLympics een groot succes te maken. Via Instagram heeft Chahid Charrak bekend gemaakt dat hij de presentatie doet van dit spelletjesfestijn. Maar naast de eigenaar van de goudkleurige Lamborghini doen ook alle vier de kinderen mee van Chahid. …