GetOwned Sloopt Helemaal Geen Bus

Alle YouTubers

De titel van het eerste echte filmpje op het nieuwe kanaal GetOwned laat niets aan duidelijkheid over: ‘YouTubers slopen bus!’ Als je de video hebt uitgekeken zie je dat er helemaal NIETS wordt gesloopt.

10 brave YouTubers worden met de bus opgehaald om naar de Ardennen te rijden. Het ergste wat er gebeurd is dat een onbekende deelnemer misselijk wordt van in de bus zitten. Clown Veras Fawaz babbelt (of beter gezegd SCHREEUWT) alles aan elkaar.

Gamen met Gio

GetOwned begint vanaf maandag 20 maart 6 dagen in de week gamevideo’s op YouTube uit te spuwen. Die worden gespeeld door een aantal bekende YouTubers: Gio, Acid, Dodo, Fifalosophy en Hanwe, aangevuld met 4 winnaars van de voorrondes.

Ze worden opgesloten in een villa in de Ardennen en zullen zowel gamevideo’s tegen elkaar spelen als ook real life game challenges. Na 8 weken weten we wie de winnaar is.

Sponsering van GetOwned

Het concept van GetOwned lijkt heel erg veel op Legends of Gaming dat onlangs is afgesloten. Ook daar speelden bekende YouTubers (o.a. Enzo en Milan Knol) maandenlang tegen elkaar. Jeremy won die reeks games. Het verdienmodel lijkt vooral te zitten in de sponsoring.

Bij Legends of Gaming (geproduceerd door EndeMolShine) waren KPN en Samsung de geldschieters. Bij GetOwned zit daar Vodafone en ook weer Samsung achter. Zie ook: Legends of Gaming bereikt 10 miljoen views!

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Alle YouTubers
Thijs (Bennie) Begint Verkoop Eigen Kleding : Ticetrip – Overdondert Door Succes

Thijs die door zijn goede vriend Enzo Knol ook wel Bennie wordt genoemd, verkoopt vanaf hedenzijn eigen kledingmerk genaamd Tricetrip. Nadat de webshop vandaag online is gekomen wordt Thijs overdondert door het succes ervan. Op Instagram laat een blije Thijs weten (vertaald uit het Engels): “Bedankt iedereen voor het bestellen. …

Alle YouTubers
Joel Beukers Ruilt Zijn Lambo In Voor Slome Auto: De Mercedes G63 AMG 6×6

De man die zegt voor goud te gaan heeft een nieuwe auto gekocht: een Mercedes G63 AMG 6×6. Waarschijnlijk tweedehands maar toch een waarde vertegenwoordigend van tegen een miljoen euro volgens insiders. En hij zou ook steeds meer waard worden, aldus Joel in de video “Joel Beukers Koopt Mercedes G63 …

Alle YouTubers
Kalvijn Op TV Krijgt Flinke Kritiek – Kijkers Willen Geen YouTubers

YouTuber Kalvijn heeft niet bepaald een positieve indruk achtergelaten bij de tv-kijkers. Hij was uitgenodigd bij NOS Sport samen met o.a. Rafael van der Vaart. Daar zou Kalvijn dan zijn eigen kijk op het EK voetbal moeten geven, maar de kijkers van het voetbalprogramma moeten hem niet. “Wtf wie dacht …