GetOwned Sloopt Helemaal Geen Bus

Alle YouTubers

De titel van het eerste echte filmpje op het nieuwe kanaal GetOwned laat niets aan duidelijkheid over: ‘YouTubers slopen bus!’ Als je de video hebt uitgekeken zie je dat er helemaal NIETS wordt gesloopt.

10 brave YouTubers worden met de bus opgehaald om naar de Ardennen te rijden. Het ergste wat er gebeurd is dat een onbekende deelnemer misselijk wordt van in de bus zitten. Clown Veras Fawaz babbelt (of beter gezegd SCHREEUWT) alles aan elkaar.

Gamen met Gio

GetOwned begint vanaf maandag 20 maart 6 dagen in de week gamevideo’s op YouTube uit te spuwen. Die worden gespeeld door een aantal bekende YouTubers: Gio, Acid, Dodo, Fifalosophy en Hanwe, aangevuld met 4 winnaars van de voorrondes.

Ze worden opgesloten in een villa in de Ardennen en zullen zowel gamevideo’s tegen elkaar spelen als ook real life game challenges. Na 8 weken weten we wie de winnaar is.

Sponsering van GetOwned

Het concept van GetOwned lijkt heel erg veel op Legends of Gaming dat onlangs is afgesloten. Ook daar speelden bekende YouTubers (o.a. Enzo en Milan Knol) maandenlang tegen elkaar. Jeremy won die reeks games. Het verdienmodel lijkt vooral te zitten in de sponsoring.

Bij Legends of Gaming (geproduceerd door EndeMolShine) waren KPN en Samsung de geldschieters. Bij GetOwned zit daar Vodafone en ook weer Samsung achter. Zie ook: Legends of Gaming bereikt 10 miljoen views!

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Gio Swikker Uitgelachen Door Gio Latooy

Zanger Gio Swikker deelt op zijn Instagram trots een clip uit de laatste vlog van YouTuber Gio Latooy. Hij schrijft erbij:”Hahaha te gek, Laat je gaan in de laatste vlog van Gio Latooy.” Daarin zien we hoe hij en zijn vrienden moeten lachen om het liedje van Swikker en dat …

Alle YouTubers
Kalvijn Bedolven Onder Complimenten Na Optreden Met Nick & Simon

Kalvijn mocht een nummer zingen in het tv-programma van Nick & Simon: De 3 sterrencamping! Het filmpje dat hij van zijn zangprestatie op Instagram zet leidt tot een stortvloed aan complimenten. Zichzelf begeleidend op een gitaar zingt de YouTuber een nummer van Thomas Acda. Enzo Knol reageert met: “Superknap man!” …

kastiop
Alle YouTubers
Lichaam YouTuber Kastiop Teruggevonden In Nederland

Het lichaam van de Belgische YouTuber Kastiop ( Echte naam: Kacper Przybylski) is vandaag teruggevonden in het Nederlandse plaatsje Stein. Nieuwsblad.be: Vermiste YouTuber dood teruggevonden. Eerder was de politie aldaar aanwezig om hem te zoeken omdat zijn Mercedes een dag eerder in Stein was gevonden. Vissers hebben zaterdag een lichaam …