Gekke Markie’s Eerste Vlog!

Youtube
Mark dytg
Mark Hoekx op de DYTG. Foto: YouTube

Mark Hoekx (Gekke Markie) heeft zijn allereerste vlog online gezet. Mark is van plan 1 keer in de week in het vervolg een vlog op zijn YouTube-kanaal te zetten.

Nou, hoe heeft hij het gedaan? De uit het Brabantse Gemert afkomstige YouTube-ster heeft in ieder geval een half jaar lang als huisgenoot van Enzo Knol de nodige inspiratie kunnen opdoen.

Hij begint en eindigt de vlog in bed om aan te geven dat het ook echt een vlog is waarin je laat zien wat je de hele dag aan het doen bent.

Samen met Menno Donker en zijn vriendin Melanie en Roy gaan ze ‘s ochtends vroeg op weg naar de Jaarbeurs waar de Dutch YouTube Gathering wordt gehouden. Veel drukte tijdens de DYTG met nog veel meer gillende fans om hem heen. En natuurlijk zien we ook veel andere YouTubers voorbij schuiven.

Ben benieuwd wat zijn volgende video zal opleveren als het gegil en de drukte voorbij zijn. En zal hij het vloggen ook echt volhouden of zoals zoveel andere YouTubers na een tijdje ermee stoppen omdat ze geen zin er meer in hebben?

Mark opvolger Enzo?

Maar als hij doorzet zou hij zomaar echt flink kunnen groeien met zijn YouTube-kanaal. Mark heeft wel de jeugdige uitstraling en de ondeugd die de vlogs van Enzo zo leuk maken. Een qualitatief goede video met ketende vrienden, ik denk dat veel kijkers daar op zitten te wachten.

Zou Mark dan zelfs de opvolger kunnen worden van Enzo? We zullen zien. Het talent is er, nu nog doorzetten. Mark is in ieder geval “in the building.”

Overigens, is dit niet zijn eerste vlog. Die heeft hij voor Enzo in 2014 opgenomen toen de vlogger ziek in bed was.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …