Gekke Markie: De Nieuwe Enzo Knol?

Mark Hoekx kondigt vernieuwde YouTube-kanaal aan.
Mark Hoekx kondigt vernieuwde YouTube-kanaal aan. Foto: YouTube

De uit Brabant afkomstige YouTube-lieveling Mark Hoekx gaat vloggen! In een speciale video legt Mark uit waarom hij de afgelopen maand niets aan zijn YouTube-kanaal had geüpload. Hij voelde zich niet echt gelukkig met de video’s die hij tot nog toe maakte. De kijkers vonden het wel leuk, maar hij zelf niet meer. Hij miste de kwaliteit. Het was teveel zomaar wat filmpjes aan het schieten.

Nu heeft hij het roer omgegooid. Mark gaat nog wel 3 keer per week een video op zijn kanaal zetten, maar de nadruk komt te liggen op kwaliteit. Wat die kwaliteit precies inhoud, daar is Mark wat vaag over in zijn aankondiging. Hij zegt zoiets als “vette shit” die hij met een professionele camera gaat maken.

Maar er komt ook een “klooi-video”. Dat kan een prank zijn of een challenge, eigenlijk de video’s die hij tot nog toe maakte. Wat mijn aandacht nog het meeste trok was zijn aankondiging dat hij ook 1 keer per week een vlog gaat maken! Zijn eerste vlog staat inmiddels online.

Vloggen als Enzo

Daar verheug ik nog het meeste op.  Wat dat betreft heeft hij een half jaar lang de kunst kunnen afkijken bij Enzo Knol toen hij met hem samenwoonde in Hilversum. Als Mark dit echt gaat volhouden kan dit nogal wat zijn. Vraag is wel hoe open hij zal zijn in zijn vlogs. Als je Enzo een tijdje volgt weet je echt alles van hem. Enzo is de perfecte vlogger. Hij heeft geen geheimen voor zijn kijker en neemt je overal mee naartoe.

Mark heeft als huisgenoot van Enzo de vlogger vaak aan het werk gezien. Foto: Youtube
Mark heeft als huisgenoot van Enzo de vlogger vaak aan het werk gezien. Foto: YouTube

Mark zit wel met een beperking dat hij alleen in zijn vrije tijd kan filmen. Want Mark gaat nog steeds naar school en het Gekke Markie kanaal is iets wat hij er als hobby erbij doet. Maar stel dat hij nog verder groeit? Hij zit nu al op ruim 100.000 abonnees. Kan Mark Hoekx uiteindelijk de volgende Enzo Knol worden? Daar zal hij zeker kans toe op maken indien hij bereidt is om 7 dagen in de week te filmen voor YouTube.

Eind mei of begin juni vertelt Mark zal hij daadwerkelijk 3 keer in de week uploaden. We zijn benieuwd.

Eerste vlog

Wat maar weinigen weten is dat hij in het verleden al gevlogd heeft voor zijn vriend Enzo Knol toen die ziek op bed lag. Dit moet zijn allereerste vlog zijn en stamt uit maart 2014.

Aankondiging veranderingen op het Gekke Markie kanaal.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …