Gekke Markie bij 3FM

Gekke Markie bij 3FM
Gekke Markie

Gekke Markie bij 3FM

Voor de eerste keer heeft Giel Beelen Gekke Markie aka Mark Hoekx uitgenodigd voor zijn 3FM –radioprogramma.

Ruim een jaar eerder was hij er ook al, maar toen was hij samen met Enzo Knol die de gast was van de radio-dj. Toen kreeg hij geen één vraag van Giel. Mark heeft een half jaar lang samengewoond met Enzo in Hilversum.

Mark en Milan Knol

De carrière van Mark Hoekx op YouTube begon toen hij een filmpje opstuurde naar Milan Knol die toen al een grote YouTuber was.

Die vroeg hem om even langs te komen en Mark maakte een flinke reis vanuit het verre Brabant naar helemaal Groningen waar Milan toentertijd woonde. Later heeft hij samen met wat Brabantse vrienden Smoare opgericht en in 2014 kwam daar zijn eigen YouTube-kanaal ‘Gekke Markie’ bij.

Tweelingbroer Rob

Vragen via Snapchat konden aan hem worden gesteld, Snapchat naam: Markyi. Mark heeft een tweelingbroer Rob. Heeft hij dat wel eens in zijn voordeel weten te gebruiken?

Mark bekend dat hij het rijbewijs van zijn broer Rob heeft gebruikt toen hij er zelf nog geen had. Op school had hij er weinig voordeel van want ze zaten in dezelfde klas. Het verschil tussen hem en Rob: zijn broer heeft een dikke kop en meer puisten!

De populairste video op zijn YouTube-kanaal is de challenge met Enzo Knol, ruim 1 miljoen keer bekeken. Het filmpje op Smoare waarin hij zijn moeder prankt met een seksgrap heeft binnen een week al die 1 miljoen view status bereikt! Het is echt viral gegaan.

Gekke Markie: we moeten hier weg!

Uitzending Giel 3FM woensdag 16 maart met Mark Hoekx

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gekke Markie
YouTuber Mark Hoekx Woedend Op Webshop Cameranu.nl

Voor even heeft er op het Instagram account van Mark Hoekx een foto gestaan waarin de webshop van Cameranu.nl werd afgekraakt. Volgens het inmiddels verwijderde bericht had Mark (bekend als YouTuber Gekke Markie) voor duizenden euro’s reeds bij de webshop gekocht, maar nu er problemen waren met een bij Cameranu.nl …

Gekke Markie
Gekke Markie’s Heftige Reis In Cambodja – Lijk Op Straat!

Mark Hoeks, beter bekend als Gekke Markie, heeft heel wat meegemaakt tijdens zijn Azië-reis. Het begon al bij de taxi-rit van het vliegveld naar zijn hotel. Tijdens die rit zagen ze een lijk op straat ‘die was aangereden!’ Arrestatie Dat vertelt de YouTuber op SLAM-radio, koud teruggekeerd van de reis …

Gekke Markie
Mark Hoekx Gearresteerd In Cambodja Vanwege Drone Beelden

Mark Hoekx is met 2 vrienden gearresteerd in Cambodja voor het filmen met een drone over verboden gebied. Volgens het AD lieten ze de drone over het onafhankelijkheidsmonument vliegen en dat trok de aandacht van de lokale politie. Nadat de betreffende verboden beelden waren gewist mochten de jongen overigens na …