Geen Vlogs Van Jill Deze Week

Ellen van Dooren
Jill (CrocoJill)

Ellen van Dooren

Door de afschuwelijke tragedie die de familie van Jill van Dooren nu ondergaat zal ze deze week geen vlogs online zetten. Afgelopen zaterdag overleed haar zus Ellen na een lange strijd met kanker.

Jill: “ Aankomende week geen vlogs. Deze tijd is voor mijn familie. We hebben elkaar hard nodig, dit wil ik graag met hen doen <3”

En bij haar volgende tweet wordt het duidelijk dat Jill nog niet eens beseft dat haar zus er niet meer is.

Leeg zonder Ellen

“We waren vandaag als gezin bij elkaar waarop ik zonder enig besef zei “ huh, zijn we niet compleet?” Het is zo leeg zonder Ellen.”

Ze verwijst ook nog naar haar tatoeage (een hartje) die ze toentertijd speciaal voor Ellen op haar arm heeft gezet. Dat zal nu een blijvende herinnering zijn aan Ellen.

Ze schrijft: “ En wat draag ik met trots mijn tatoeage. Zo zijn we altijd met zijn 3e verbonden.” Afsluitend met een hartje. Daarbij zet ze er de foto bij met Ellen en hun moeder in betere tijden. (Foto boven)

Jill bedankt voor lieve reacties

Inmiddels zijn er ruim 17.000 (!) reacties binnen gekomen die de familie Van Dooren een hart onder de riem willen steken.

Jill: ”17.000 reacties. Ik zou jullie het liefst allemaal persoonlijk willen bedanken maar het zijn er zoveel. Dankjewel voor alle liefde.”

Zie ook: Jill’s zus  Ellen overleden.
Alle berichten Jill van Dooren.

Foto en berichten: Twitter

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jill (CrocoJill)
7
Milan en Jill Uit Elkaar – ‘We Kunnen Elkaar Niet Gelukkig Maken’

Tegen het huilen aan begint Jill de video na enige aarzeling: ‘Wij gaan uit elkaar. Dat is ook de reden waarom we hier bij elkaar zitten. De reden is dat we heel erg verschillend zijn. We hebben heel erg hard ervoor gevochten met z’n tweeën maar we hebben uiteindelijk een …

Jill (CrocoJill)
1
Vlogger Jill verliest Tweede Moeder

‘Het leven kan zo voorbij zijn’, verzucht Jill van Dooren. In haar laatste weekvlog vertelt Jill dat Claudi is overleden. Ze noemt de vrouw haar ’tweede moeder’. De Nijmeegde vlogster is hierdoor behoorlijk geraakt. Ook heeft ze een foto op haar Instagram geplaatst waarop Jill samen met Claudi te zien …

Jill (CrocoJill)
Weer Drama Voor Jill Van Dooren

De vlog van Jill wordt een dag uitgesteld nadat ze verschrikkelijk nieuws te verwerken kreeg. Op Instagram heeft Jill een foto geplaatst waar je een droevig kijkende Pip ziet. De tekst luidt: ‘Wegens omstandigheden komt de weekvlog morgen online. Ik hoop op jullie begrip.’ En: ‘Geef me alsjeblieft wat ruimte, ik …