Geen Meet & Greet Met Dylan Haegens In Maart!

Dylan Haegens
1

‘Er zijn een aantal dingen zeer onduidelijk heb ik begrepen’, vertelt Dylan Haegens in zijn video ‘Ik snap er niks van’. Velen begrepen niet of ze Dylan nu wel of niet konden ontmoeten.

24 uur Livestreamen

Daarom deze extra video waarin hij een aantal vragen beantwoord van kijkers naar aanleiding van de aankondiging van Meet & Greet met YouTubers op 4 en 5 maart a.s. Dan gaat Dylan en zijn team livestreamen vanuit hun kantoor in Venray. De livestream is via YouTube te volgen.

Je mag langskomen om door het raam naar binnen te kijken, maar je kan niet met hem op de foto. Je moet het zien als Het Glazen Huis. Ook daar wordt je niet naar binnen gelaten.

Dylan heeft geen tijd om tijdens die livestream – die zaterdag 4 maart 13.00 begint en eindigt 24 uur later op 5 maart – fans van een handtekening te voorzien.

Niet op de foto met Dylan en team

Kunnen we met jouw en je team op de foto? is de meest gestelde vraag. Antwoord: Nee, dat gaat niet! Wel zijn er andere YouTubers waar je tijdens die 2 dagen op de foto mee kan. Dat is op een andere locatie dan het kantoor van de YouTuber. Ook zal Dylan niet op andere gelegenheden de tijd hebben om je persoonlijk te ontmoeten.

De livestream eet alle energie op. Voor die Meet & Greets hoef je je niet aan te melden. Houd er daarom wel rekening mee dat je lang in de rij moet staan en misschien helemaal niet andere YouTubers kan ontmoeten.

Die YouTubers die je dan wel kan ontmoeten zijn: Onnedi, Furtjuh, Gio Latooy, Ties en een paar andere minder bekende YouTubers.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dylan Haegens
Dylan Hagens Geeft de Gouden 1 Miljoen Playbutton Weg

Opmerkelijk: Dylan Haegens gaat zijn gouden playbutton weggeven aan een volger. Het gaat om de gouden playbutton die iedere YouTuber krijgt als hij of zij de 1 miljoen abonnees heeft gehaald. Dylan kreeg die voor zijn hoofdkanaal, maar nu wil hij de 1 miljoen abonnees ook behalen voor zijn tweede …

Dylan Haegens
25
Dylan Haengens Vindt Dat Kaj van der Ree Maar Beter Kan Wegblijven – En: “Kaj Zit Er Doorheen!”

Dylan Haegens is de eerste bekende YouTuber die zich uitspreekt over Kaj van der Ree. Kaj is per direct ontslagen bij zowel de publieke omroep BNN/VARA als bij RTL toen bleek dat hij naaktfoto’s vroeg aan minderjarige meisjes. De YouTuber: “Ik weet niet of hij nog ooit aan de bak …

Dylan Haegens
24
Dylan Haegens De Mist In Met Ontblote Marit

Dylan Haegens heeft via Instastories laten zien dat zijn laatste video bestaft is door YouTube. De video ‘Gênante schoolmomenten’ vertoont in de thumbnail zijn vriendin Marit met ontblote borsten! Die zijn weliswaar met dollartekens aan het oog onttrokken, maar ironisch genoeg is YouTube daar niet van gediend en heeft het …