Geef Enzo zijn Blauwe Kaart Auto Terug!

Wat? Enzo Knol heeft De Blauwe Kaart auto ingeruild voor een ander? Maar deze auto hoort toch bij Enzo, net zoals zijn lach, Dee en zijn winden?

Tot onze verrassing hoorden we dat in zijn vlog 621 “Een Nieuwe Auto”. Wat jammer! De welhaast legendarische auto met de schreeuwende reclame voor De Blauwe Kaart hoort gewoon bij Enzo!

De Blauwe Kaart auto moet terug! Foto: Youtube.
De Blauwe Kaart auto moet terug! Foto: Youtube.

Faanmeeting Utrecht

Weet je het nog? In mijn ogen de meest opmerkelijke scènes uit zijn vlogcarriere was toen Enzo met die auto naar Utrecht reed om een paar van zijn fans te ontmoeten.

Die paar fans bleken een paar duizend te zijn die al ongeduldig op het Jaarbeursplein uitkeken waar Enzo bleef. De vlogger was laat. En toen gebeurde het. Zodra zijn Knolpower-aanhang zijn smurfenauto in de gaten kreeg stormden ze massaal op hem af, dwars over de weg heen. Wat een geweldige beelden leverden dit op. De auto was zo opvallend dat zelfs een blinde scheen uitgeroepen te hebben: “Kijk, daar is Enzo!”

Ook al was de fan meeting mislukt omdat Enzo het moest afblazen vanwege zijn veiligheid, het heeft hem in de picture gespeeld van heel Nederland. Wie was die jongen uit Assen dat hij zoveel fans had? Dit hadden we niet eerder gezien. Mensen die nog nooit van YouTube hadden gehoord keken verbaasd naar wat er allemaal gebeurde. Enzo wie?

Doorbraak

Daarvoor had hij al bij RTL’s Late Night gezeten, maar nu verscheen hij overal in de media. Zelfs de intellectuele en op biologische wijn lopende Jeroen Pauw wilde wel eens weten wie die snotneus was. Enzo zelf heeft gezegd dat de video waarin hij zijn arm brak zijn doorbraak betekende, dan mag je de beelden van de uit de hand gelopen fanmeeting wel zijn tweede doorbraak noemen.

Ik wil niet zeggen dat dit allemaal is veroorzaakt door die ene blauwe auto, maar het heeft wel geholpen. De stormloop op Enzo in Utrecht maakten het nu voor iedereen duidelijk hoe je met gewoon een cameraatje heel bekend en geliefd kan worden.

Maar nu is die auto weg! Enzo heeft het ingeruild voor een zwarte Volkswagen. En tot mijn stomme verbazing mogen we dat zelfs niet weten van Enzo. In de vlog zegt hij dat hij zijn auto heeft ingeruild, maar zijn nieuwe krijgen we niet te zien, de kijkers in verbazing achterlatend.

De nieuwe auto van Enzo die wij niet mogen zien. Foto: Youtube, vlog 619.
De nieuwe auto van Enzo die wij eerst niet mochten zien. In vlog 627 laat hij hem alsnog zien n.a.v. vragen van fans hierover. Foto: Youtube, vlog 619.

Enzo is in the building

Waar is Enzo bang voor? Hoe vaak zijn fans wel niet bewust dat Enzo in the building is zodra ze zijn auto ergens geparkeerd zien? In een vlog wordt hij zelfs gedwongen te stoppen door een vader die hem om een handtekening voor zijn zoontje vraagt.  Prachtige beelden toch? En Enzo zelf schijnt er van te genieten. Hij laat het gewoon breed lachend in zijn video’s zien.

Update: in vlog 627 laat hij alsnog zijn Volkswagen zien omdat daar in commentaren zo vaak naar werd gevraagd. Hij vertelt dat hij de auto tijdelijk te leen heeft van zijn sponsor.

Weet je wat? Laten we de “Utrechtenaar” oproepen om zijn opmerkelijk auto weer terug te nemen.

Je kan ook proberen Enzo zelf te overtuigen: Enzo Knol op Twitter. Hij schijnt ook op Youtube te zitten. Op Twitter weet ik het niet zeker, maar zijn opmerkingen onder zijn Minecraft afleveringen leest de vlogger altijd.  En als dat niet helpt, wil iemand hem dan voor z’n ballen schoppen tijdens de volgende fan meeting? Dan hebben we in ieder geval een blauwe Enzo.

 

 

 

 

 

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …