GamePlayWorldXL Nodigt Gewoon Fans Thuis Uit?!

GameplayWorldXL

Hoe lang zal Gio dit nog kunnen volhouden om fans thuis te ontmoeten? De YouTuber van GamePlayWorldXL ontvangt zomaar fans die bij hem aan de deur komen!

Als  bekende YouTubers ergens een gruwelijke hekel aan hebben dan zijn het wel fans die zomaar bij hen aanbellen. Van Rutger Vink tot Milan Knol hebben er wel eens iets nijdigs over getwitterd of op hun YouTube-kanaal iets over gezegd.

GameplaywordXL

Soms kan het natuurlijk ook een beetje eng zijn als er ineens vreemde mensen bij je voor de deur staan. De fans kennen jou wel, maar andersom meestal niet.

Enzo Knol was overigens in het begin toen hij iets van 10.000 abonnees had gewoon bereikbaar. Fans belden spontaan bij hem aan de deur en werden onderdeel van zijn vlogs. Eentje had hij nog in zijn kofferbak gestopt en mee op avontuur genomen. Maar ja, met de stijging van de populariteit werden hem het aantal onverwachte bezoeken teveel.

100.000 abonnees

Hoe zit dat met Gio? De populaire YouTuber neemt eindelijk in deze vlog de YouTube plaquette voor de 100.000 abonnees in ontvangst. Inmiddels heeft hij er echter al ruim 160.000! Hoe lang zal Gio dit kunnen volhouden? Of zal ook voor hem de tijd aanbreken waarop hij zijn fans niet meer thuis wil ontvangen?

Laten we hopen dat dit nog een tijdje mag doorgaan. Want dat is toch zo leuk aan YouTube: de bereikbaarheid van de video-entertainers die nog niet achter hoge muren zich hebben teruggetrokken. You go Gio! Foto: YouTube.

Brengt Gio kleding YouTuber in de problemen?

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GameplayWorldXL
7
Project Gio ‘Verbijsterend’ en ‘Stukgesponsord’ – Film Gio Afgekraakt!

De eerste recensies van de film Gio Project zijn binnen en ze zijn vernietigend. De Telegraaf schrijft: ‘voor de prijs van een bioscoopkaartje krijgt de kijker ongevraagd het ene na het andere merk in z’n gezicht gewreven.’ En de recensent noemt het zelfs ‘verbijsterend’ dat daar het hele script aan …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Krijgt Eigen Bioscoopfilm!

Gio Latooy is dolenthousiast als hij zijn kijkers vertelt: ik ga een eigen bioscoopfilm maken!’ 4 jaar geleden begon de nog maar 20-jarige Youtuber met filmpjes maken en nu komt dan zijn eigen bioscoopfilm eraan. De rolprent wordt deze zomer opgenomen en moet al in december dit jaar in de …

GameplayWorldXL
1
Gio Latooy Bekent: Heeft Zich Zwaar Misdragen!

Kapperszoon Gio Latooy lijkt wel een brave jongen, maar dat is niet altijd het geval geweest. Op Instastories krijgt de in Rotterdam wonende vlogger de vraag van een volger: ‘Is je relatie met je ouders veranderd sinds je bekend bent?’ Gio antwoord: ‘Ik denk dat die vooral sterker is geworden. …