Gamemeneer Veroorzaakt Enzo Knol Toestanden – Fans In De Rij Voor Boek

GameMeneer
1

Don heeft zijn eigen boek uit ‘Hoe word je een Gamemeneer’. Bruna heeft maar liefst 16.000 exemplaren ervan laten drukken! En het loopt storm! Afgelopen zondag heeft Don zijn eerste signeersessie gehad in een boekwinkel in Enschede. Volgens de lokale media ontstond er een rij van maar liefst 200 jongeren die dolgraag met Don op de foto wilden en een krabbeltje in zijn boek. Zoveel jonge mensen in een boekwinkel hebben ze in tijden niet meer gehad.

Gamemeneer – De antiheld van YouTube

Populaire YouTuber

Voor omstanders een totaal onbekend fenomeen, maar Don is in de luwte van andere populaire YouTubers als Enzo en Dylan een ware legend aan het worden. Bijna ongemerkt is zijn YouTube-kanaal dat hij in 2012 begon ruim boven de 700.000 abonnees gekropen.

Droge humor

Don is een antiheld die bekendheid heeft gekregen door zijn droge humor. Nog steeds is hij verbaasd als mensen hem op straat om een handtekening vragen en hem een held vinden. Hoe ongemakkelijk moet het voor Gamemeneer dan ook zijn geweest om daar in Enschede boeken te signeren voor een heel lange rij fans.

Hij gedraagt zich als een doodnormale jongeman van 27 jaar die toevallig een camera op zich gericht weet. In zijn video ‘Ik heb een boek uitgebracht’ begint hij lurkend aan een kop koffie en pratend over zijn ‘kanaaltje’ zoals hij het zelf noemt. En natuurlijk zijn boek. Aan het einde van de video verliest hij even zijn droge stijl en lijkt het alsof hij een traantje moet wegpinken.

Echte naam Gamemeneer

Gameneer (hij wil zijn echte naam niet prijsgeven) moet wel vol trots zijn dat hij nu zijn eigen boek heeft. Dat wordt bevestigd door een interview in De Telegraaf van vanmorgen (11 april): ‘Ik ben wel mooi de eerste in mijn familie die een boek uitbrengt.’ En, hier komt de verrassende toegift: ‘Toen ik het in handen kreeg, moest ik echt een traantje laten.’ En dus niet alleen daar.

Gameneer houdt een boektour. Hij komt nog in Utrecht, Den Haag, Eindhoven en Leeuwarden. Meer informatie over boektourschema van Don. Zie ook: Gamemeneer is kritiek op sponsors zat

Ik giegel nog wat na over Pauls boek. Je hoort daar nu niets over. Aangezien Paul een subscribers achterban heeft welke ruim factor 7 kleiner is dan Gamemeneer en minder belangstellenden voor zijn views, passen Pauls boeken wel in een achterbak van een Twingootje. Het “niveau” om boeken op pallets met een vrachtwagentje te laten vervoeren daar droomt hij ‘s nachts van.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GameMeneer
19
GameMeneer Lacht Kritiek Op Social Influencers Weg

GameMeneer is kwaad op de media. Die heeft al een tijdje kritiek op social influencers (Instagrammers) die niet vertellen wanneer ze voor een product betaald krijgen die ze in hun video of foto laten zien. Nu is dat nog niet verplicht, maar in de toekomst wel en overtreding betekent hoge …

GameMeneer
4
GameMeneer Woedend Over Tv-programma – Wil Geen Donaties Kinderen

GameMeneer wil geen donaties ontvangen van kinderen, maar heeft geen mogelijkheid om hun leeftijd te controleren. Dat is in het kort de boodschap die de streamer/Youtuber GameMeneer heeft in zijn video van 1 uur en 8 minuten. De video had wat dat betreft een heel stuk korter gekund. Wel is …

GameMeneer
2
Gamemeneer Bereikt De 1 Miljoen Abonnees!

Eindelijk is het zover: Gameneneer heeft de 1 miljoen abonnees bereikt. Dat viert hij met een livestream. Don Plevier, zoals zijn echte naam luidt, is een bijzondere YouTuber. Je zou hem de tegenpool kunnen noemen van de vrolijke Enzo Knol. In 2012 is de van oorsprong bouwkundig tekenaar begonnen met …