GameMeneer Merchandise Met ‘Golden Ticket’

GameMeneer

gamemeneer

GameMeneer (aka Don) laat in een speciale video zien hoe zijn merchandise wordt gemaakt. Aan het einde van het filmpje geeft hij aan dat je een ontmoeting met hem kan winnen wanneer je iets van zijn merchandise koopt.

Golden Ticket

Als je in plaats van je bestelling een ‘Golden Ticket’ in je bus vindt dan komt Gamemeneer persoonlijk bij je langs met je bestelling om je huis kort en klein te slaan. Nee, grapje, maar hij komt wel even langs.

En misschien dat hij ook nog even tegen je wilt glimlachen hoewel je daarvoor normaal gesproken niet hebt betaalt. Dat doet die Don allemaal voor zijn fans! Nou ja, eentje dan.

Maar Don is in een gekke bui. Want je kan nu ook gebruik maken van een kortingsactie. Gebruik de code ‘Meneer10’ bij je bestelling van GameMeneer-kleding en je krijgt 10% korting. Maak er snel gebruik van voordat Gamemeneer weer bij zinnen komt en de hele actie afzegt!

Legends of Gaming

Overigens is Gamemeneer weer bezig met een nieuwe reeks van games voor Legends of Gaming. Dat kun je afleiden uit een Instagram-foto die hij vanmiddag plaatste.

Daarin zie je hem met een zweem van een glimlach de camera inkijken, terwijl hij zijn gereserveerde parkeerplaats bij de studio’s van EndemolShine laat zien. Daar worden namelijk de zeer professionele opnames gemaakt voor Legends of Gaming. Ik bedoel in de studio’s, niet op de parkeerplaats die Don laat zien.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GameMeneer
19
GameMeneer Lacht Kritiek Op Social Influencers Weg

GameMeneer is kwaad op de media. Die heeft al een tijdje kritiek op social influencers (Instagrammers) die niet vertellen wanneer ze voor een product betaald krijgen die ze in hun video of foto laten zien. Nu is dat nog niet verplicht, maar in de toekomst wel en overtreding betekent hoge …

GameMeneer
4
GameMeneer Woedend Over Tv-programma – Wil Geen Donaties Kinderen

GameMeneer wil geen donaties ontvangen van kinderen, maar heeft geen mogelijkheid om hun leeftijd te controleren. Dat is in het kort de boodschap die de streamer/Youtuber GameMeneer heeft in zijn video van 1 uur en 8 minuten. De video had wat dat betreft een heel stuk korter gekund. Wel is …

GameMeneer
2
Gamemeneer Bereikt De 1 Miljoen Abonnees!

Eindelijk is het zover: Gameneneer heeft de 1 miljoen abonnees bereikt. Dat viert hij met een livestream. Don Plevier, zoals zijn echte naam luidt, is een bijzondere YouTuber. Je zou hem de tegenpool kunnen noemen van de vrolijke Enzo Knol. In 2012 is de van oorsprong bouwkundig tekenaar begonnen met …