Gaat EenhoornJoost Naar EuroVisie SongFestival?

Youtube

Antwoord: Nee.

Volgende vraag: wat wil Joost eigenlijk met zijn YouTube-kaaal? Die vraag is moeilijker te beantwoorden. Ik had geen idee, maar gelukkig heeft hij een video geupload met het antwoord. Blijkt dat Joost het ook eigenlijk niet weet. Behalve 1 ding wat opvalt: gek doen. En daar is de vlogger/videomaker/entertainer/Justin Bieber/en-nog-iets heel erg goed in.

Joost

Als je Joost voor de eerste keer ziet blijf je nog uren nadat het filmpje is afgelopen naar het scherm staren. Als een konijn die naar een konijn staart die naar de koplampen van een aanstormende auto staart.

Wat schijf ik nu? Dit slaat nergens op. Ik kan het even niet verklaren, maar het is wel verslavend.

RTL Late Night

Enige tijd geleden werd een stukje van zijn video vertoond tijdens RTL Late Night. Ook daar bleven de gasten in totale verbijstering achter. Alsof die Fries hen had verteld dat hun kapsel kut was. Bleek overigens ook nog te kloppen ook, maar dat terzijde.

Een Joost in zijn onderbroek, zonnebril op tegen de Friese zon en iets met Thug Life. De gasten van Humerto Tan hadden na afloop een flinke overdosis paddo’s nodig om weer van dit beeld af te komen.

eenhoornjoost

Maar wie is EenhoornJoost dan wel? Je moet hem zien als een kruising tussen Enzo Knol en Patty Brard. Vind je dat deze vergelijking nergens op slaat? Dan heb je de video’s van Joost nog niet gezien.

Vind je deze vergelijking perfect? Dan ben jij Eenhoornjoost. De jonge Fries maakt tevens Snapchat veilig onder de naam: eenhoornjoost. Overigens, de onderbroeken die hij draagt zijn exclusief voor hem gemaakt tijdens de laatste Elfstedenstocht. Foto’s: YouTube.

Lees ook: EenhoornJoost – Hot or Not?

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …