Furtjuh Houdt Van Tony’s Chocolonely- Maar Tony Houdt Niet Van Furtjuh

Furtjuh
1

Rutger Vink

De spontane doneeractie van Furtjuh lijkt volledig te mislukken.

Het verhaal: Furtjuh (Rutger Vink) heeft zoveel chocoladerepen van Tony’s Chocolonely van fans gekregen dat hij besluit ze te doneren aan de voedselbank.

De glitter-YouTuber heeft echter te weinig repen: Bij die voedselbank in Rotterdam aangekomen blijkt dat er nog zoveel meer lege dozen zijn te vullen dat Rutger besluit om een actie te organiseren. Hij hoopt dat Tony de ontbrekende chocoloderepen gaat aanvullen zodat iedereen die gebruik maakt van de voedselbank een lekkere chocoladereep kan krijgen.

Geen Tony voor Furtjuh?

Hij roept zijn fans op om naar Tony’s Chocolonely te tweeten. Echter na een dag heeft Tony nog steeds niet gereageerd! Er kan zelfs geen like voor zijn sympathieke actie vanaf. Ook nadat Rutger meerdere keren tweet naar de chocolademakers blijft het ijzig stil van hun kant.

Lijkt erop dat Tony’s Chocolonely geen zin heeft om de mensen in Rotterdam een ‘furbulous’ chocoladereep te geven. Maar een eenvoudige tweet kan er toch wel vanaf? Nu laten ze ook de Glitterman van YouTube in de steek.

Update: Eindelijk heeft het chocoladebedrijf gereageerd. Ze zeggen al lange tijd repen uit te delen aan voedselbanken en graag met Rutger te willen samenwerken.

Furtjuh presenteert Furbulous kleding

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Furtjuh
Rutger Vink Gaat Met Furtjuh Live Theater In

Furtjuh (Rutger Vink) gaat met een nieuwe show langs de theaters van Nederland. In de herfst van 2017 gaat hij de vernieuwde show ‘Furtjuh Live – Alles voor de views!’ in 16 theaters brengen, te beginnen op 30 september in Spijkernisse. De laatste show is in Den Helder op 29 …

Furtjuh
Rutger Vink Theatershow – Verboden Te Filmen!

Kijkers en fans die naar de theatershow FurtjuhLive van Rutger Vink zijn gegaan is het ter strengste verboden om hier opnames van te maken. En daar houden de fans zich ook heel erg goed aan. Op social media is vrijwel geen bewegend beeld te zien van de show. Wel is …

Furtjuh
2
Furtjuh – De Nieuwe Roddelkoning?

Rutger Vink heeft een leuke video gemaakt gevuld met roddels over een aantal YouTubers. Die zullen het zelf niet erg vinden om onderwerp van Rutger’s rubriek te zijn, want ze hebben er zelf aan meegewerkt. Rutger krijgt 4 roddels in beeld die de YouTubers aan de glitter-YouTuber hebben aangeleverd. Slechts …