Furtjuh Presenteert Furchandise Kleding

furtjuh hoodie
Furtjuh
18

furtjuh hoodie

Furtjuh (Rutger Vink) Furbulous kleding kan je vanaf nu kopen in zijn webshop. Hij noemt het ‘Furchandise’. Dit ter gelegenheid van zijn 4-jarige YouTube bestaan. Het viel op een schrikkeldag dus je zou ook kunnen zeggen dat zijn kanaal slechts 1 jaar bestaat. Ze zijn in alle maten te koop, zowel voor jongens als voor meisjes.

T-shirts met de opdruk ‘ Sorry for being Fabulous’ kosten € 21,99. Daar komen nog verzendkosten bij van € 6,45! Dus voor een shirt van Rutger ben je in totaal € 28,44 kwijt.

Een trui (hoodie) met als opdruk Furtjuh kost zelfs € 39,99 plus € 6,45 verzendkosten. In totaal dus € 46,44 Dat zijn pittige prijzen!

Glitter YouTuber Rutger vertelt over zijn Furchandise dit: “Ik ben er zo trots en blij mee. Ik wilde dingen maken die ikzelf ook zou willen dragen. Dat vind ik heel erg goed gelukt.”

Furbulous kleding

Natuurlijk kent Rutger’s kleding veel vrolijke kleuren (waaronder zwart) en zijn ze in verschillende designs verkrijgbaar. In de video laat hij samen met zijn vriend Thomas zien wat je allemaal voor furbulous in zijn webshop kan kopen.

Furtjuh T-shirt

Rutger zelf zegt erover dat hij kleding wilde aanbieden die niet direct herkenbaar is als fankleding. Is hij daarin geslaagd zoals bij de shirt hierboven? Als je zijn kanaal kent dan ken je uiteraard ook de term ‘furbulous’ en ‘Furtjuh’ die je op de T-shirts en hoodies aantreft.

Ook zegt hij dat hij de eerste is met dergelijke – niet als fankleding herkenbare – merchandise.

Dat klopt ook niet helemaal. Op de fankleding van Enzo staat KP. Mensen die Enzo niet kennen zullen ook niet weten dat dit voor Knolpower staat. Andersom, als je wel weet wie Rutger Vink is dan zal je de naam ‘ furbulous’ ongetwijfeld bekend in de oren klinken.

Foto’s: Furchandise webshop.

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Furtjuh
Rutger Vink Gaat Met Furtjuh Live Theater In

Furtjuh (Rutger Vink) gaat met een nieuwe show langs de theaters van Nederland. In de herfst van 2017 gaat hij de vernieuwde show ‘Furtjuh Live – Alles voor de views!’ in 16 theaters brengen, te beginnen op 30 september in Spijkernisse. De laatste show is in Den Helder op 29 …

Furtjuh
Rutger Vink Theatershow – Verboden Te Filmen!

Kijkers en fans die naar de theatershow FurtjuhLive van Rutger Vink zijn gegaan is het ter strengste verboden om hier opnames van te maken. En daar houden de fans zich ook heel erg goed aan. Op social media is vrijwel geen bewegend beeld te zien van de show. Wel is …

Furtjuh
2
Furtjuh – De Nieuwe Roddelkoning?

Rutger Vink heeft een leuke video gemaakt gevuld met roddels over een aantal YouTubers. Die zullen het zelf niet erg vinden om onderwerp van Rutger’s rubriek te zijn, want ze hebben er zelf aan meegewerkt. Rutger krijgt 4 roddels in beeld die de YouTubers aan de glitter-YouTuber hebben aangeleverd. Slechts …