Furtjuh – De Nieuwe Roddelkoning?

Furtjuh
2

rutger vinkRutger Vink heeft een leuke video gemaakt gevuld met roddels over een aantal YouTubers. Die zullen het zelf niet erg vinden om onderwerp van Rutger’s rubriek te zijn, want ze hebben er zelf aan meegewerkt.

Rutger krijgt 4 roddels in beeld die de YouTubers aan de glitter-YouTuber hebben aangeleverd. Slechts 1 van die 4 roddels is echter waar en Rutger mag zelf raden welke waar is. Maar ook de kijker mag mee doen met de sympathieke Furtjuh.

Als hij een keuze gemaakt heeft krijgt hij het ‘slachtoffer’ aan de lijn die onthult welke van de 4 waar is. En er zitten verrassende roddels bij! Je kan dus zelf meedoen. Welke had jij goed geraden? Foto: YouTube.

Ik denk dat niemand een soort Kingalert durft te maken want Paul maakt ze op Twitter te schande. Zonder natuurlijk namen te noemen, zo laf is hij wel. Vele Youtubers zijn bang voor deze narcist.

Concurrentie met KingAlert is goed. Wij leven in een open economie. Ik wacht op niet alle lange termijn een 2de soort KingAlert gepresenteert door ………. 🙂 Daar zal Paultje niet blij mee zijn. Ik hoor hem dan al gaan foeteren! Zijn subs zullen dan elke dag af gaan nemen.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Furtjuh
Rutger Vink Gaat Met Furtjuh Live Theater In

Furtjuh (Rutger Vink) gaat met een nieuwe show langs de theaters van Nederland. In de herfst van 2017 gaat hij de vernieuwde show ‘Furtjuh Live – Alles voor de views!’ in 16 theaters brengen, te beginnen op 30 september in Spijkernisse. De laatste show is in Den Helder op 29 …

Furtjuh
Rutger Vink Theatershow – Verboden Te Filmen!

Kijkers en fans die naar de theatershow FurtjuhLive van Rutger Vink zijn gegaan is het ter strengste verboden om hier opnames van te maken. En daar houden de fans zich ook heel erg goed aan. Op social media is vrijwel geen bewegend beeld te zien van de show. Wel is …

Furtjuh
Rutger Vink Valt Bijna Flauw Tijdens Live Uitzending

Rutger Vink (Futjuh) is bijna flauw gevallen tijdens een live-uitzending van RTL Boulevard. Rutger was aan het wachten om te worden geïnterviewd toen het noodlot toesloeg. De grootste glitter-YouTuber van Nederland kon geen adem meer halen. Op Twitter vertelde hij: ‘Jeetje. Ik had net een hyperventilatie aanval tijdens de uitzending. …