Furchandise Zit Furbulous

T-shirt Furbulous
Furtjuh
1

T-shirt Furbulous

De eerste fans van Furtjuh aka Rutger Vink hebben hun kleding binnen, te koop bij Furchandise.nl Afgelopen zaterdag had hij al gemeld dat je goed op de deurbel moest letten.

Maar de Furtjuh-ster wil zelf ook dolgraag weten wat jij ervan vindt. “ Hoe vind je hem zitten en de kwaliteit?” vraagt hij gespannen aan een twitteraar die hem net binnen heeft gekregen.

Furchandise T-shirt

Deze fan Michael kan hem meteen gerust stellen. Hij schrijft:

“@rutgervink Hij zit niet te los, niet te strak, lekker zacht van binnen, print zit er perfect op. En hij zit superfijn.”

Rutger reageert opgelucht met: “ Furbulous om te horen!”

Furchandise binnen!

YouTuber Rutger retweet ook een aantal foto’s van fans die hun Furtjuh T-shirt aanhebben. Eva laat zelfs 3 foto’s (boven) zien met 3 verschillende prints erop. Ze vertelt erbij: “Furchandise binnen! So happy want alles zit lekker. En furst shirt.”

Ruim een week geleden kwam Rutger als totale verrassing met zijn eigen fankleding, of zoals hij het zelf noemt Furchandise. Er zijn 3 verschillende soorten T-shirts met de teksten: Furtjuh, Halloi en (Sorry for being) Furbulous. Er is ook een Furtjuh trui te koop. Foto’s: Twitter.

Furtjuh presenteert Furchandise kleding

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Furtjuh
Rutger Vink Gaat Met Furtjuh Live Theater In

Furtjuh (Rutger Vink) gaat met een nieuwe show langs de theaters van Nederland. In de herfst van 2017 gaat hij de vernieuwde show ‘Furtjuh Live – Alles voor de views!’ in 16 theaters brengen, te beginnen op 30 september in Spijkernisse. De laatste show is in Den Helder op 29 …

Furtjuh
Rutger Vink Theatershow – Verboden Te Filmen!

Kijkers en fans die naar de theatershow FurtjuhLive van Rutger Vink zijn gegaan is het ter strengste verboden om hier opnames van te maken. En daar houden de fans zich ook heel erg goed aan. Op social media is vrijwel geen bewegend beeld te zien van de show. Wel is …

Furtjuh
2
Furtjuh – De Nieuwe Roddelkoning?

Rutger Vink heeft een leuke video gemaakt gevuld met roddels over een aantal YouTubers. Die zullen het zelf niet erg vinden om onderwerp van Rutger’s rubriek te zijn, want ze hebben er zelf aan meegewerkt. Rutger krijgt 4 roddels in beeld die de YouTubers aan de glitter-YouTuber hebben aangeleverd. Slechts …