Fred van Leer Riep ‘Hey Enzo’ Tegen Giel Van StukTV – En: Haartransplantatie Voor Kale Giel

StukTV
2

De eerste keer dat Fred van Leer de YouTube-ster Giel de Winter van StukTV ontmoette riep Fred; ‘Hey Enzo! ENZO’ Dat was als een grapje bedoeld, maar Giel moet door de grond zijn gezakt. Giel haat vloggers en Enzo nog het meest!

Freds’ grapje

In zijn aflevering ‘Freds Filiaal’ interviewt Fred de succesvolle vlogger, sorry: YouTuber. Daarbij haalt hij de herinnering op toen hij Giel voor de eerste keer zag. De modekenner moet hartelijk lachen om het grapje dat hij expres Giel en Enzo met elkaar verwarde. Giel lacht als een boer met kiespijn en krijgt nog door zijn lippen geperst: ‘Ja, kan ik hebben maar dat weet je. Heerlijk. HEERLIJK.’

En Fred schudt hem nog lachend door elkaar bij de herinnering aan die geweldige ‘Enzo’ grap.

De reactie van Giel echter ‘kan ik hebben’ mag je gerust vervangen door ‘ik wilde je eigenlijk voor je bek slaan’ maar Giel houdt het interview beschaafd.

Giel en Enzo

De oprichter van het veelgeprezen StukTV heeft geregeld via social media laten blijken dat hij de vlogger uit Zeist helemaal niets vindt. Ze worden weliswaar vaker geprezen om hun kwaliteit dan het werk van Enzo, maar het moet Giel steken dat de filmpjes van de vlogger ruim 2 keer zoveel wordt aangeklikt dan zijn eigen actiewerk waarbij hij nog eens een heel team voor nodig heeft. Want dat maakt hij ook duidelijk tijdens het interview.

Het hangt van het project af maar ‘soms werken er 5 mensen soms wel 11 aan een project’. Enzo runt zijn YouTube-kanaal in zijn eentje.

Haartransplantatie voor Giel

Ook onthult Giel de Winter voor de eerste keer dat hij haartransplantatie heeft ondergaan! Dat is de reden waarom hij nu ook zonder pet durft op te treden. Daarvoor schaamde hij zich voor zijn vroegtijdige kaalheid en bedekte hij altijd zijn hoofd. Foto: YouTube.

Ik waagde het van de week een comment te plaatsen onder de Sint op op daken video van StukTV.
hier onder de conversatie.
Een videootje waarvan de opdracht 8 minuutjes duurt waar het op geen enkel spannend of leuk wordt, daarna 2 minuutjes iets wat we al diverse keren gezien hebben, het tatoeeren van een streepje. Zo opdracht volbracht. Waar is de tijd van de uitdagende spannende videos gebleven?
Antwoord

StukTV3 dagen geleden

Dus 3 Sinterklazen die zonder toestemming over de huizen van andere mensen gaan is niet spannend en leuk genoeg voor je? Misschien is Enzo Knol meer iets voor jou dan: veel kijkplezier!
ja dan antwoord ik dit
Bedankt voor jullie vriendelijke reactie. Dus een keertje kritiek wordt niet gewaardeerd. Trouwens over Enzo gesproken realiseren jullie je dat onder de ong 2 milj volgers van jullie minstens ook 1 miljoen volgers van Enzo zitten. Hij verwijst trouwens nooit negatief naar jullie. Maar jullie hebben daar wel een handje van. Maar succes met de videos . Wat ik wel vreemd vind is dat ik jullie op een foutje wees bij de Dyan video (zijn kenteken was in beeld zichtbaar) geen enkele reactie kreeg en nu jullie kritiek bespeuren ( meer is het niet geen haat) opeens wel.
En het slechte in mij ook nog dit
Goh Ga ik op jullie advies naar Enzo kijken , staat hij opeens met 1 van zijn 14 wekelijkse videos op nummer 1 trending. Ligt niet aan mij hoor.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Enzo Knol Bijna Gepakt In Het Jachtseizoen – Dikste Aflevering Ooit!!!

Enzo Knol heeft eindelijk meegedaan met Het Jachtseizoen, maar hoe de opnames voor de vlogger zijn verlopen, daar moeten we nog even op wachten tot eind oktober. Toch is er iets uitgelekt! Enzo Knol is aan het begin van de opnames bijna gepakt door Giel de Winter! Als dat was …

Enzo Knol
Enzo Knol Betrapt Bij Opnames Van StukTV’s Jachtseizoen

Enzo Knol is donderdag op de foto gegaan met een fan. Niets bijzonders behalve dat Enzo een orange outfit aanhad, de kleur die precies overeenkomt met de kleding die deelnemers aan Het Jachtseizoen aanhebben. Je kan nog net op de foto zien dat hij staat voor het huis van Chahid …

StukTV
Giel de Winter: StukTV’s Thomas en Stefan Niet Mijn Beste Vrienden – Levert Scherpe Kritiek Op YouTube!

Giel de Winter vindt zijn collega’s bij StukTV niet zijn beste vrienden. Het zijn vooral vrienden die hij van kinds af aan kent. Dat vertelt Giel in het interview met SLAM. En voor mensen die zich zorgen maken: Het einde van StukTV is is absoluut niet in zicht. Eerder had …