Frans Bauer Vlogger – Hoe Doet Hij Het?

Frans Bauer

Frans bauer vlogger

Frans Bauer als vlogger? Jawel! Het liefst wil hij dat doen voor tv, maar blijkbaar heeft nog niemand toegehapt. Bij radio 100% vertelt hij dat zijn kinderen hem zo gek hebben gekregen dit te gaan doen.

Belediging

In vlog 1 zie je hoe Frans de eigenaresse van een pony beledigt. Mooi! Dat begint goed. Hij staat bij een tankstation en ziet naast hem een paardentrailer. Hij mag van de eigenaar wel even kijken wat erin zit. Het is een pony die volgens de man 40.000 euro waard is. De vrouw die komt aanlopen is de eigenaresse.

Frans vertelt meteen dat de pony er mooier uitziet dan zij. En dat tot 2 keer toe! Ik moet zeggen: hij heeft wel gelijk. Ik zou voor haar in ieder geval geen 40 mille uittrekken. Haha. Grapje!

Hoe doet Frans de vlogger het?

De 2 filmpjes tot nog toe op zijn YouTube-kanaal zijn kort. Vlog 1 duurt iets van 4 minuten en heeft geen muziek! En dat voor iemand die zelf muziek maakt. Ook is Frans wel een luxe vlogger. In tegenstelling tot zijn collega’s als Enzo Knol heeft hij meestal niet zelf de camera in de hand.

Alleen in het begin houdt hij het vast (zie foto), daarna wordt hij door een anonieme filmer gevlogt.

Het zou me niet verbazen als de zanger een beroepsfilmer heeft ingehuurd. Lijkt me juist leuker als Frans het helemaal zelf doet. Kan hij best. Want dat is toch juist een stukje van de romantiek van het zelf filmen? De beelden hoeven ook niet 100% perfect zijn.

Ook kijkt hij als hij gefilmd wordt niet in de camera, iets wat juist kenmerkend is voor een vlogger.

Maar goed, Frans is pas bij het begin en het is leuk om naar te kijken. Dar gaat het om. Op naar het volgende vlogavontuur! Laat me eens raden: ga je naar de Chinees?

YouTube-kanaal Frans Bauer.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frans Bauer
Frans Bauer Kent Enzo Knol Niet?

Frans Bauer is onlangs begonnen om te vloggen, hoewel hijzelf nauwelijks de camera ter hand neemt. Daar heeft hij iemand voor ingehuurd. Om meer views te krijgen probeert hij ook te twitteren met andere YouTubers. Hij gaat zelfs zover dat hij de twitternamen van EenhoornJoost, David Harms en Linktijger gebruikt in …