Frans Bauer Kent Enzo Knol Niet?

Frans Bauer

frans bauer

Frans Bauer is onlangs begonnen om te vloggen, hoewel hijzelf nauwelijks de camera ter hand neemt. Daar heeft hij iemand voor ingehuurd. Om meer views te krijgen probeert hij ook te twitteren met andere YouTubers. Hij gaat zelfs zover dat hij de twitternamen van EenhoornJoost, David Harms en Linktijger gebruikt in de titel van zijn laatste vlog!

David hapt ook toe en twittert terug: “maar de echte vraag is, kom je op mijn bruiloft zingen frans.” Frans antwoord niet (hij moet vloggen) maar ik kan wel namens de zanger reageren. Natuurlijk doet de goedlachse Frans dat. Voor 30.000 euro!

Bauerpower

Bij zijn vorige vlog schreef hij ook “Bauwerpower” erbij, natuurlijk hintend op Knolpower. Jammer voor Frans, Enzo zelf heeft nog niet toegebeten. Daarop probeert Frans nog de volgende tweet als hij gezellig aan het boksen is met de andere YouTubers: “is die enzoknol wel een vlogger?? Zit niet in onze vlog groep die gozer!!!”  Enzo zwijgt, die laat zich niet zo makkelijk inpakken door de gezellige BN’er.

Maar David gaat hier nog serieus op reageren ook:”enzo is DE vlogger hier in NL haha” Uit de term bauerpower kan je wel afleiden dat Frans dondersgoed weet wie Enzo is. Of is dit bauerhumor? Foto: YouTube/fransbauer.

Zie ook: Frans Bauer als vlogger – hoe doet hij het?

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Frans Bauer
Frans Bauer Vlogger – Hoe Doet Hij Het?

Frans Bauer als vlogger? Jawel! Het liefst wil hij dat doen voor tv, maar blijkbaar heeft nog niemand toegehapt. Bij radio 100% vertelt hij dat zijn kinderen hem zo gek hebben gekregen dit te gaan doen. Belediging In vlog 1 zie je hoe Frans de eigenaresse van een pony beledigt. …