Famke Louise Maakt Zichzelf Belachelijk op TV – Influencers Verwijderen #Ikdoenietmeermee Video!

Alle YouTubers

Met een hoop lawaai hebben BN’ers als Famke Louise, Thomas Berge en Bizzey gezamenlijk de actie ontketent op Instagram met de hashtag #Ikdoenietmeermee.

Daarin maken ze duidelijk dat ze zich niet meer houden aan de coronamaatregelen van de overheid en moedigen hun volgers aan hetzelfde te doen.

Als ze echter in de media worden geïnterviewd hierover slaan ze toch een iets mildere toon aan. Ze zouden zich wel degelijk aan de 1,5 meter willen houden. Famke Louise, uitgenodigd bij Jinek slaat zelfs een modderfiguur die van een blaadje moet aflezen wat haar mening is.

Op social media wordt Famke en de groep om haar heen behoorlijk belachelijk gemaakt. Vooral de term Free the People lijkt wel erg overdreven te zijn. Maar nu blijken de stoere jongens als Bizzey en Yes-R hun video’s met #Ikdoenietmeermee ineens te hebben verwijderd zonder ook maar een verklaring hiervoor te geven. Vreemd! Is hun missie nu dan al geslaagd? Of staan ze niet meer achter hun eigen verklaring?

De actie is overigens bedacht door Willem Engel, een salsa danser die tegen de anderhalve meter samenleving is en meent dat er helemaal geen corona is.

Alle YouTubers
Gio Swikker Uitgelachen Door Gio Latooy

Zanger Gio Swikker deelt op zijn Instagram trots een clip uit de laatste vlog van YouTuber Gio Latooy. Hij schrijft erbij:”Hahaha te gek, Laat je gaan in de laatste vlog van Gio Latooy.” Daarin zien we hoe hij en zijn vrienden moeten lachen om het liedje van Swikker en dat …

Alle YouTubers
Kalvijn Bedolven Onder Complimenten Na Optreden Met Nick & Simon

Kalvijn mocht een nummer zingen in het tv-programma van Nick & Simon: De 3 sterrencamping! Het filmpje dat hij van zijn zangprestatie op Instagram zet leidt tot een stortvloed aan complimenten. Zichzelf begeleidend op een gitaar zingt de YouTuber een nummer van Thomas Acda. Enzo Knol reageert met: “Superknap man!” …

kastiop
Alle YouTubers
Lichaam YouTuber Kastiop Teruggevonden In Nederland

Het lichaam van de Belgische YouTuber Kastiop ( Echte naam: Kacper Przybylski) is vandaag teruggevonden in het Nederlandse plaatsje Stein. Nieuwsblad.be: Vermiste YouTuber dood teruggevonden. Eerder was de politie aldaar aanwezig om hem te zoeken omdat zijn Mercedes een dag eerder in Stein was gevonden. Vissers hebben zaterdag een lichaam …