Famke Louise Maakt Zichzelf Belachelijk op TV – Influencers Verwijderen #Ikdoenietmeermee Video!

Alle YouTubers

Met een hoop lawaai hebben BN’ers als Famke Louise, Thomas Berge en Bizzey gezamenlijk de actie ontketent op Instagram met de hashtag #Ikdoenietmeermee.

Daarin maken ze duidelijk dat ze zich niet meer houden aan de coronamaatregelen van de overheid en moedigen hun volgers aan hetzelfde te doen.

Als ze echter in de media worden geïnterviewd hierover slaan ze toch een iets mildere toon aan. Ze zouden zich wel degelijk aan de 1,5 meter willen houden. Famke Louise, uitgenodigd bij Jinek slaat zelfs een modderfiguur die van een blaadje moet aflezen wat haar mening is.

Op social media wordt Famke en de groep om haar heen behoorlijk belachelijk gemaakt. Vooral de term Free the People lijkt wel erg overdreven te zijn. Maar nu blijken de stoere jongens als Bizzey en Yes-R hun video’s met #Ikdoenietmeermee ineens te hebben verwijderd zonder ook maar een verklaring hiervoor te geven. Vreemd! Is hun missie nu dan al geslaagd? Of staan ze niet meer achter hun eigen verklaring?

De actie is overigens bedacht door Willem Engel, een salsa danser die tegen de anderhalve meter samenleving is en meent dat er helemaal geen corona is.

Alle YouTubers
Vriend Enzo Knol Biedt Excuses Aan

Chahid Charrak heeft via Instastories zijn excuses aangeboden voor het uitschelden van zijn kind. Het incident – door hemzelf gefilm en op Insta gezet – heeft 3 dagen geleden plaats gevonden. In het filmpje zie je dat Chahid zijn kinderen Gio en Luciano naar binnen roept. Het onweert en de …

Alle YouTubers
Enzo Knol Zal Bumper Missen

“Met heel erg veel verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van onze allerliefste Bumper. Hij is vanmiddag om half twee overleden ” Op Insta verscheen plotseling het bericht dat Bumper, de lieve hond van de famile Van der Zeeuw, is overleden. Enzo reageert onder de foto van de hond met: …

Alle YouTubers
Familie Chahid Charrak Doet Ook Mee Met EnzoLympics

Het lijkt erop dat Enzo Knol er alles aan doet om van EnzoLympics een groot succes te maken. Via Instagram heeft Chahid Charrak bekend gemaakt dat hij de presentatie doet van dit spelletjesfestijn. Maar naast de eigenaar van de goudkleurige Lamborghini doen ook alle vier de kinderen mee van Chahid. …