Famke Louise Maakt Zichzelf Belachelijk op TV – Influencers Verwijderen #Ikdoenietmeermee Video!

Alle YouTubers

Met een hoop lawaai hebben BN’ers als Famke Louise, Thomas Berge en Bizzey gezamenlijk de actie ontketent op Instagram met de hashtag #Ikdoenietmeermee.

Daarin maken ze duidelijk dat ze zich niet meer houden aan de coronamaatregelen van de overheid en moedigen hun volgers aan hetzelfde te doen.

Als ze echter in de media worden geïnterviewd hierover slaan ze toch een iets mildere toon aan. Ze zouden zich wel degelijk aan de 1,5 meter willen houden. Famke Louise, uitgenodigd bij Jinek slaat zelfs een modderfiguur die van een blaadje moet aflezen wat haar mening is.

Op social media wordt Famke en de groep om haar heen behoorlijk belachelijk gemaakt. Vooral de term Free the People lijkt wel erg overdreven te zijn. Maar nu blijken de stoere jongens als Bizzey en Yes-R hun video’s met #Ikdoenietmeermee ineens te hebben verwijderd zonder ook maar een verklaring hiervoor te geven. Vreemd! Is hun missie nu dan al geslaagd? Of staan ze niet meer achter hun eigen verklaring?

De actie is overigens bedacht door Willem Engel, een salsa danser die tegen de anderhalve meter samenleving is en meent dat er helemaal geen corona is.

Alle YouTubers
Rutger Alexander Is De Nieuwe Kaj Van Der Ree?!

Rutger Alexander heeft het kanaal overgenomen van Kaj van der Ree voor een onbekend bedrag en dat bevalt niet iedereen! Hij is de eigenaar van Jouwveilingen.nl en nu dus ook van het kanaal van Kaj die begin dit jaar in de problemen kwam door grensoverschrijdend gedrag. De 250.000 abonnees die …

Alle YouTubers
DutchPerformante Haalt De 100.000 Likes Voor Lamborghini Tattoo

Chahid Charrak (DutchPerformante) is het hem weer gelukt om een actie te verzinnen die viral gaat. Op Instagram had hij een foto geplaatst met de mededeling: “Oke jongens en meisjes! Als deze foto binnen 2 dagen en 2 uur 100K likes behaald ga ik een Lamborghini tattoo zetten op mijn …

Alle YouTubers
Bram Krikke Wil Niets Meer Met Dennis Schouten Te Maken Hebben

Het is over en uit tussen dj en YouTuber Bram Krikke (foto boven) en Dennis Schouten. Was er eerder nog sprake van een deel twee van hun succesvolle tv-programma Onrecht, ondertussen is het Dennis duidelijk geworden dat Bram niet meer met hem verder wil. Oorzaak: Dennis heeft zich begin dit …