Famke Louise Maakt Zichzelf Belachelijk op TV – Influencers Verwijderen #Ikdoenietmeermee Video!

Alle YouTubers

Met een hoop lawaai hebben BN’ers als Famke Louise, Thomas Berge en Bizzey gezamenlijk de actie ontketent op Instagram met de hashtag #Ikdoenietmeermee.

Daarin maken ze duidelijk dat ze zich niet meer houden aan de coronamaatregelen van de overheid en moedigen hun volgers aan hetzelfde te doen.

Als ze echter in de media worden geïnterviewd hierover slaan ze toch een iets mildere toon aan. Ze zouden zich wel degelijk aan de 1,5 meter willen houden. Famke Louise, uitgenodigd bij Jinek slaat zelfs een modderfiguur die van een blaadje moet aflezen wat haar mening is.

Op social media wordt Famke en de groep om haar heen behoorlijk belachelijk gemaakt. Vooral de term Free the People lijkt wel erg overdreven te zijn. Maar nu blijken de stoere jongens als Bizzey en Yes-R hun video’s met #Ikdoenietmeermee ineens te hebben verwijderd zonder ook maar een verklaring hiervoor te geven. Vreemd! Is hun missie nu dan al geslaagd? Of staan ze niet meer achter hun eigen verklaring?

De actie is overigens bedacht door Willem Engel, een salsa danser die tegen de anderhalve meter samenleving is en meent dat er helemaal geen corona is.

Alle YouTubers
Kalvijn Krijgt Gemengde Reacties: ‘Slechtste Talshow Ooit’

Kalvijn (Kelvin Boerma) bedankt zijn kijkers op Instastories nadat zijn tv-programma De Kalvijnshow op NPO3 was uitgezonden. Toch kunnen ze niet allemaal positief zijn geweest. Tv-ster Maxime Hartman was keihard in zijn oordeel: “Kavijn, een soort Robert Jensen van 14 jaar oud met de slechtste talkshow in vele jaren.” De …

Alle YouTubers
Quin van der Zeeuw In Tranen! Kanaal UberQuinGames Gehackt! Alle Video’s Verwijderd!

Quin van der Zeeuw is zijn YouTube-kanaal kwijt! Op het moment van schrijven heeft een Engelstalig sprekend persoon zijn kanaal UberQuinGames gehackt en alle video’s van Quin verwijderd. Er staat nu een live video van iemand die zich Cardano noemt en over cryto valuta praat. Quin meldt dit op Instatories …

Alle YouTubers
Irma Knol Bedankt Ziekenhuis Assen Na Operatie

Wat een onschuldig sleetje rijden moest wezen is geëindigd in het ziekenhuis voor Irma Knol, de moeder van Enzo Knol (en Malino de Hond :). Het ongelukje met de slee kan je zien op haar Instagram en in de laatste vlog van haar succesvolle zoon. Nadat ze vanaf een heuveltje …