Famke Louise Maakt Zichzelf Belachelijk op TV – Influencers Verwijderen #Ikdoenietmeermee Video!

Alle YouTubers

Met een hoop lawaai hebben BN’ers als Famke Louise, Thomas Berge en Bizzey gezamenlijk de actie ontketent op Instagram met de hashtag #Ikdoenietmeermee.

Daarin maken ze duidelijk dat ze zich niet meer houden aan de coronamaatregelen van de overheid en moedigen hun volgers aan hetzelfde te doen.

Als ze echter in de media worden geïnterviewd hierover slaan ze toch een iets mildere toon aan. Ze zouden zich wel degelijk aan de 1,5 meter willen houden. Famke Louise, uitgenodigd bij Jinek slaat zelfs een modderfiguur die van een blaadje moet aflezen wat haar mening is.

Op social media wordt Famke en de groep om haar heen behoorlijk belachelijk gemaakt. Vooral de term Free the People lijkt wel erg overdreven te zijn. Maar nu blijken de stoere jongens als Bizzey en Yes-R hun video’s met #Ikdoenietmeermee ineens te hebben verwijderd zonder ook maar een verklaring hiervoor te geven. Vreemd! Is hun missie nu dan al geslaagd? Of staan ze niet meer achter hun eigen verklaring?

De actie is overigens bedacht door Willem Engel, een salsa danser die tegen de anderhalve meter samenleving is en meent dat er helemaal geen corona is.

Alle YouTubers
Thijs (Bennie) Begint Verkoop Eigen Kleding : Ticetrip – Overdondert Door Succes

Thijs die door zijn goede vriend Enzo Knol ook wel Bennie wordt genoemd, verkoopt vanaf hedenzijn eigen kledingmerk genaamd Tricetrip. Nadat de webshop vandaag online is gekomen wordt Thijs overdondert door het succes ervan. Op Instagram laat een blije Thijs weten (vertaald uit het Engels): “Bedankt iedereen voor het bestellen. …

Alle YouTubers
Joel Beukers Ruilt Zijn Lambo In Voor Slome Auto: De Mercedes G63 AMG 6×6

De man die zegt voor goud te gaan heeft een nieuwe auto gekocht: een Mercedes G63 AMG 6×6. Waarschijnlijk tweedehands maar toch een waarde vertegenwoordigend van tegen een miljoen euro volgens insiders. En hij zou ook steeds meer waard worden, aldus Joel in de video “Joel Beukers Koopt Mercedes G63 …

Alle YouTubers
Kalvijn Op TV Krijgt Flinke Kritiek – Kijkers Willen Geen YouTubers

YouTuber Kalvijn heeft niet bepaald een positieve indruk achtergelaten bij de tv-kijkers. Hij was uitgenodigd bij NOS Sport samen met o.a. Rafael van der Vaart. Daar zou Kalvijn dan zijn eigen kijk op het EK voetbal moeten geven, maar de kijkers van het voetbalprogramma moeten hem niet. “Wtf wie dacht …