Familie Ties Granzier Begint Eigen Kanaal

Ties

3 jaar nadat de Limburgse Ties Granzier zijn gelijknamige YouTube-kanaal begon kondigt vader Granzier aan dat ook hij en zijn familie een eigen kanaal gaan beginnen. De naam van het kanaal: Kwartier Granzier.

Zie ook: Ties Granzier publiceert eigen boek: Fantasties.

Concurrentie familie Latooy?

In het filmpje van Ties waar hij dit aankondigt vertelt de vader dat zijn rolletjes in de video’s van zijn zoon hem heel goed bevielen. Zozeer zelfs dat hij nu ook aan de slag gaat op YouTube. En niet alleen hij. Ook de moeder, zus en broertje zullen hierin verschijnen.

Ties voorziet al de kritiek die hij zal krijgen dat het is afgekeken van de familie Latooy. Maar dat is hij al voor door te zeggen dat hem dat niet boeit.

Vlogs

Het eerste filmpje op het kanaal Kwartier Granzier is er nu opgezet waarin uitleg wordt gegeven wat je kan verwachten van de nieuwste YouTube-familie van Nederland. En zo te zien zal Gio flink wat concurrentie krijgen!

Vlogs, games, sketches, Q en A, behind the scene, bloopers, noem maar. Klinkt heel veel wat ze van plan zijn, maar de uploads zijn wel beperkt tot 1 keer in de 2 weken. Dat is ook weer wel erg weinig om vaart in het kanaal te krijgen. We zullen zien hoe deze familie wordt ontvangen door YouTube Nederland.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ties
40
Ties En Govert Toch Weer Terug In Cel

De YouTubers Ties Granzier en Govert Sweep zijn weer terug de cel in nadat ze veroordeeld waren tot een boete van 4500 dollar. Ze hadden een militair gebied, Area 51 in Nevada, betreden zonder toestemming. Zie ook: Ties en Govert gearresteerd in de VS. Donderdag mogen ze echter er weer …

Ties
87
Ties Granzier Gearresteerd in VS

YouTuber Ties Granzier heeft het nationale nieuws weten te bereiken door illegaal een testlocatie in Nevada van de Amerikaanse luchtmacht te betreden. NOS: Nederlandse YouTubers gearresteerd bij Area 51 Dat terrein staat bekend als Area 51. Volgens mensen die dat willen geloven zou de Amerikaanse overheid daar buitenaardse wezens gevangen …

Ties
3
Ties Granzier Krijgt Bakken Kritiek Over Zich Heen – Kingalert Woedend Om Vuurwerkstunt

KingAlert (Paul Goudsmit) heeft in zijn laatste aflevering flink uitgehaald naar Ties Granzier. De Limburgse YouTuber heeft in een video laten zien hoe je illegaal een vuurwerkbom kan maken en hoe geweldig dit er wel niet uitziet. Met behulp van een vriend laat Ties een ontploffing van vuurwerk zien die …