Familie Latooy – Eerste Vlogfamilie Van Nederland

gio latooy
1

1Vandaag besteed vanavond aandacht aan de familie Latooy, aangekondigd als de eerste vlogfamilie van Nederland. 2016 is zeker het jaar van deze familie uit Oude Tonge, het jaar waarin Gio besloot niet meer naar school te gaan en zich volledig te richten op het leven als YouTuber.

Ook de ouders en zus Melanie (en de vriend van zijn zus) hebben een eigen kanaal en er kwam een boek uit. En als dat allemaal nog niet genoeg was openden ze ook als eersten de expositie Let’s YouTube bij Beeld en Geluid in Hilversum. Wat zal 2017 de familie Latooy brengen?

Fulltime YouTuber

In ieder geval zal Gio toch flink aan de bak moeten. De jonge fulltime YouTuber heeft de afgelopen maand bijna 5 miljoen views op zijn kanaal gehaald. Mooi, maar afgelopen april zat hij nog op ruim 13 miljoen views.

En in oktober was dat 6,75 miljoen. Deze maand december zijn er al weer bijna 2 miljoen vanaf gegaan. Daar zie je toch echt een dalende trend in. Wel koest hij af op 600.000 abonnees. Een mooie prestatie! Zie ook: Gio verdiende 8.600 euro in 1 maand? Foto: YouTube.

Yeps, helaas kan ik mijn prognose berekening onder een van jouw artikelen over het aantal subscribers op 31-12-2017 niet meer vinden. Jij schreef wellicht 1.000.000 in 2017. (Ik dacht 840.000 dat ik schreef, maar pin mij er niet op vast, want ik kan mijn commentaar niet meer vinden). Volgens de prognose van YouTube heeft Gio op 20-02-2020 1 miljoen subscribers. Dit is een moment opname. Om 840.000 te halen moet hij 245.000 subscribers erbij krijgen. Dat is nog altijd 20.000 per maand (zijn oude niveau). Dit zal al heel moeilijk worden.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gio latooy
Gio Latooy Voor Het Eerst Sinds 2 Jaar Geen Vlog

Gio Latooy en zijn vriendin hebben het coronavirus flink te pakken. Nadat ze beiden positief warengetest op het virus zijn ze in zelfisolatie gegaan. Maar ze zijn er ook behoorlijk ziek van, zozeerzelfs dat Gio even geen vlog meer kan maken. “De koorts, keelpijn, hoofdpijn zijn te heftig om überhaupt …

gio latooy
Gio Koopt Ferrari Speciale, Nieuwprijs Van Bijna 300.000 Euro

“Een dag die ik nooit ga vergeten. 8 jaar lang Youtube; ik ben never nooit gestopt.” Gio Latooy heeft weer een hoogtepunt in zijn leven bereikt. Hoewel Gio Latooy dit jaar zijn nieuwe villa van 1.2 miljoen euro heeft betrokken is er toch nog wat in zijn portemonnee over voor …

gio latooy
Gio Latooy Installeert Lift In Zijn Villa

Hoe decadent kan je het hebben? Gio Latooy is van plan een glazen lift in zijn onlangs aangeschafte villa te bouwen. Zo krijgen we te horen in zijn laatste vlog. Dat de villa slechts 2 verdiepingen heeft lijkt de succesvolle YouTuber niet daarvan te weerhouden. Dus hoe moeten we dat …