Familie Latooy – Eerste Vlogfamilie Van Nederland

gio latooy
1

1Vandaag besteed vanavond aandacht aan de familie Latooy, aangekondigd als de eerste vlogfamilie van Nederland. 2016 is zeker het jaar van deze familie uit Oude Tonge, het jaar waarin Gio besloot niet meer naar school te gaan en zich volledig te richten op het leven als YouTuber.

Ook de ouders en zus Melanie (en de vriend van zijn zus) hebben een eigen kanaal en er kwam een boek uit. En als dat allemaal nog niet genoeg was openden ze ook als eersten de expositie Let’s YouTube bij Beeld en Geluid in Hilversum. Wat zal 2017 de familie Latooy brengen?

Fulltime YouTuber

In ieder geval zal Gio toch flink aan de bak moeten. De jonge fulltime YouTuber heeft de afgelopen maand bijna 5 miljoen views op zijn kanaal gehaald. Mooi, maar afgelopen april zat hij nog op ruim 13 miljoen views.

En in oktober was dat 6,75 miljoen. Deze maand december zijn er al weer bijna 2 miljoen vanaf gegaan. Daar zie je toch echt een dalende trend in. Wel koest hij af op 600.000 abonnees. Een mooie prestatie! Zie ook: Gio verdiende 8.600 euro in 1 maand? Foto: YouTube.

Yeps, helaas kan ik mijn prognose berekening onder een van jouw artikelen over het aantal subscribers op 31-12-2017 niet meer vinden. Jij schreef wellicht 1.000.000 in 2017. (Ik dacht 840.000 dat ik schreef, maar pin mij er niet op vast, want ik kan mijn commentaar niet meer vinden). Volgens de prognose van YouTube heeft Gio op 20-02-2020 1 miljoen subscribers. Dit is een moment opname. Om 840.000 te halen moet hij 245.000 subscribers erbij krijgen. Dat is nog altijd 20.000 per maand (zijn oude niveau). Dit zal al heel moeilijk worden.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

gio latooy
Gio Latooy Koopt Villa (Met Zwevend Toilet!) van 1,2 Miljoen Euro

Gio Latooy gaat wonen in Krimpen aan de Lek, omdat hij daar een kapitale villa heeft gekocht voor maar liefst 1,2 miljoen euro. Het is in ieder geval het kapitale huis dat Gio eerder in zijn vlogs liet zien. Even door Google afbeeldingen en je komt op dit adres uit. …

gio latooy
Gio Latooy Heeft Huis Gekocht!

Gio Latooy laat weten in zijn vlog Yes! Enorm en Goed nieuws! dat hij een huis heeft gekocht. Gio: “De laatste weken waren heel erg spannend, maar vorig weekend hebben te horen gekregen dat het rond is. We hebben wel een datum maar dat gaan we een beetje geheim houden.” …

gio latooy
Heeft Gio Latooy Het Coronavirus – En Heeft Hij Anderen Ermee Besmet?

Gio Latooy heeft nogal wat kritiek over zich heen gekregen nadat hij ziek naar een feestje is geweest. Hij had al keelpijn op Ibiza, maar is ondanks dat gewoon na in Nederland te zijn teruggekeerd naar een feestje gegaan. Daarbij overtreed hij een belangrijke regel in de strijd tegen corona: …