Enzo’s Leukste Vlogs

Een keuze uit de honderden persoonlijke video’s die Enzo Knol sinds juni 2013 dagelijks opload naar zijn Youtube kanaal.

Vlog waarin:

Enzo gaat de hond Mickey uitlaten. Hoewel Enzo een fluitje bij zich heeft luistert de teckel voor geen meter. Bij een hertenkamp moeten de geiten dan ook vluchten voor hun leven. Ook: Enzo laat zijn kookkunst zien. Het omdraaien van een pannenkoek. En dat gaat fout. Dee is hem zat en stuurt hem daarop de keuken uit.

Vlog waarin:

Enzo voor het eerst in zijn leven een smoking aanheeft. Speciaal gekocht, want hij is samen met Dee uitgenodigd voor de Televizierring galavoorstelling. Ontmoet meerdere BN’ers o.a. Chantal Jansen die denkt dat Enzo de enige kijker is naar zijn vlogs.

Volgens Enzo vond niet iedereen dit een leuke video, maar ik wel. Het regent buiten en daarom besluit Enzo samen met zijn vriendin Dee 10 bijzondere vragen te beantwoorden. Vooral de reactie van Enzo op de grappig bedoelde opmerking van Dee dat hij een klein geslachtsdeel heeft is hilarisch. Enzo vond dit iets minder leuk. ” Je bent zo gemeen.” Dee troost haar vriend snel door te zeggen dat ze heel veel van hem houdt.

Vlog uit september 2013: De kapper is dicht en daarom vraagt Enzo zijn moeder om zijn bakkebaarden bij te knippen. Dat gaat niet helemaal goed.

Prankvideo: dit is geen echte vlog, maar een aparte video waarin hij zijn huisgenoot Mark flink te grazen neemt. Ik heb Mark niet eerder zo zien schrikken. En Enzo komt niet meer bij van het lachen.

Enzo heeft net zijn rijbewijs gehaald. Voor het eerst rijdt hij met zijn moeder en haar vriend Gert een stukje. Het filmpje wordt door zijn moeder opgenomen vanaf de achterbank. Zij en Gert becommentariëren plagerig de rijstijl van Enzo.

Enzo: “Schaam je je niet voor mij?”

Dit is ook echt een vlog. Er gebeurt op zich niet zoveel bijzonders in. Enzo filmt gewoon wat hij die dag aan het doen is en vertelt de kijker alles wat er maar in hem opkomt. Hij kijkt ons in het begin met slaperige ogen aan, iets dat je vaak in zijn vlogs ziet die hij in het begin van zijn vlogcarrière heeft gemaakt. Hij gaat met de trein vanuit Assen – waar hij tot september 2014 woonde – naar zijn vriendin in Zeist. Hij dolt wat met haar, trekt gekke bekken, duikt in de bosjes en babbelt er ontspannen op los.

Terwijl ze van de winkel in Zeist naar huis lopen, vraagt Enzo ineens aan zijn vriendin: schaam je je eigenlijk niet voor mij? Dit is haar antwoord. Maar de video is zeker de moeite waard om helemaal te kijken. 2 verliefde mensen die gemaakt lijken voor elkaar.

Uit 2013: Enzo wil Mark auto leren rijden. Dit is voor de Brabander de eerste keer. Een fan die ook mee wil met de rit mag achterin meerijden. In de kofferbak welteverstaan. Enzo komt niet meer bij van het lachen. Filmpje is inmiddels meer dan 500.000 keer bekeken.

In deze vlog haalt hij weer een prank uit bij zijn broer Milan. Die is jarig en Enzo besluit om hem eens feestelijk wakker te maken.

Deze vlog is uit september 2013. Enzo heeft het naar zijn zin op de trampoline, terwijl Dee hem de grootste gedeelte van de video aan het opnemen is. Ook Quin, het broertje van Dee en de speelse hond Bumper komen hier in voor.

In deze vlog komt de entertainer Enzo Knol prima uit de verf. Hoewel hij niets boeiends beleeft weet hij toch dit verslag onderhoudend te maken. Zijn vriend Davy komt op bezoek om zijn computer te repareren. Samen met hem probeert hij een paar colaflessen tot ontploffing te brengen.

Enzo is verdwaald in Kamerik en belt lukraak bij een huis aan om hulp. Hij wordt gastvrij ontvangen door een jongen. Hij krijgt drinken en mag zelfs in de badkuip zitten. Zijn kleine broertje herkend Enzo van zijn vlogs dus die zit helemaal goed.

In deze video zien we heel even de moeder van Dee voorbijschieten. Ze heeft de hele familie met aanhang uitgenodigd voor een weekeinde in Noordwijk. Enzo wil de kijker uitleggen waar dat ligt, maar realiseert zich meteen dat hij dat helemaal niet weet. Veel lol verzekerd.

Zelf heeft Enzo ook de beste vlogmomenten samegevat. Hier de keuze van hemzelf uit vlog 131 t/m 140.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …