Livestreamen met Enzo Knol

Enzo Knol aan het livestreamen met Dee. Foto: Twitch
Enzo Knol aan het livestreamen met Dee. Foto: Twitch

Enzo ging op zaterdagavond 15 februari livestream doen. Hier een kort verslag.

Knollie Pollie zou daar fanmail openen, maar de live verbinding op Twich loopt vertraging op. Op Twitter had hij al aan zijn fans gevraagd om alvast lekker met hem te kletsen, maar het beeld blijft zwart. Of toch, daar is Enzo Knol met Dee. Dit keer is er wat met het geluid.

Een hardnekkige echo blijkt op de lijn te zitten. Davy, het ICT maatje van Enzo, probeert vanaf een afstand de boel op te lossen. Nadat de nieuwe microfoon wordt gewisseld voor de oude doet alles het prima en kan er worden begonnen met de fanmail.

Dee kan niet wachten om als eerste een doos open te maken. In de eerste fanmail die wordt geopend zitten een hoop aardappelen die al aan ontkiemen zijn. Zo lang heeft de doos al in Enzo’s huis gelegen.

De aardappelen zijn een cadeau voor Milan. Die wordt daar voortdurend mee lastiggevallen nadat Enzo zijn fans had opgeroepen Milan aardappelen op te sturen.Er is ook een cadeautje voor de hamster! Enzo geeft wederom aan dat de hamster nog leeft. Op Twitter komen er voortdurend geruchten dat Hamtaro dood is. Die heeft echter een nieuw onderdak gevonden bij de zus van Dee.

Aardappelen voor Milan. Foto: Twitch.
Aardappelen voor Milan. Foto: Twitch.

Enzo krijgt ineens het idee om # Sinterklaas trending topic te maken. Hij roept zijn fans op om dit te gaan twitteren. Zomaar, voor de grap. De Livestream trekt inmiddels ruim 8800 kijkers. Het gaat lekker, maar dan gaat de deurbel. Is dat weer de boze buurman?

Enzo verdwijnt naar de voordeur, terwijl Dee onverstoorbaar verder gaat met de volgende doos open te maken. Nadat Enzo terugkeert blijft hij vrolijk dus het kan zijn dat het niets ernstigs is. Bovendien heeft de buurman niets te klagen. Aan het einde van de maand is Enzo weg naar zijn nieuwe woning in Utrecht.

Nog een pakketje wordt door Dee geopend. Een blauw plastic kledingstuk met bijpassende politiepet komt eruit. Dee trekt het even aan, maar voelt zich er niet happy bij en trekt het snel weer uit.

Twitch grijpt in

De livestream is goed op stoom gekomen totdat het na ruim 45 mintuen abrupt op zwart gaat. Wat is er nu aan de hand? Eerder had een fan hem reeds gewaarschuwd dat Enzo gebanned zou worden. Twitch laat alleen live games toe.

Op Twitter laat hij dan ook weten dat de livestream helaas moet worden afgebroken. Wel is het hem gelukt #Sinterklaas trending topic te krijgen. Enzo vraagt vervolgens op Twitter om een retweet wanneer je hem vaker wil zien livestreamen. Meer dan 1200 keer geretweet binnen een paar minuten! Daarna klimt het rap op naar ruim 1800 retweets.

Dat is zelfs voor Enzo heel veel in een zo korte tijd. Ook aan de honderden favorieten die zijn tweets opleveren over zijn livestream maakt duidelijk dat zijn fans het maar wat leuk vinden om dit allemaal live te mogen meemaken.

Even later blijkt dat er helemaal geen ban is van Twitch. Maar dit keer houdt Enzo het voor gezien. Hij twittert wel dat hij er in zin in heeft. Al eerder tijdens de livestream had Dee aan hem gevraagd om met haar live Minecraft te spelen. Ze was nu echt beter geworden en natuurlijk wilde Enzo dat doen.

De volgende livestream zal waarschijnlijk via Youtube gebeuren. Zodra Enzo weet hoe dat moet kan hij wederom losbarsten.

Een kort videoverslag van de Livestream.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …