Enzo Knol Wordt Gestalkt

Enzo Knol zwaait
Nieuws
2

Heb ik dat nu goed gehoord? In zijn laatste vlog zit Enzo Knol in zijn auto voor het huis van Dee. Hij meldt enigszins verontrust aan de kijker dat er een man zich spiedend ophoudt rond het huis waar Dee woont.

Enzo Knol zwaait

Enzo, zittend in zijn auto zwaait naar de stalker die zich probeert te verstoppen. Foto: YouTube.

“Er fietst een man voorbij,’ vertelt de vlogger terwijl hij hem via de achteruitkijkspiegel in de gaten houdt, “en daarna komt die man weer terug. Daarna gaat hij een straatje in en gaat hij mij tussen de bosjes door bespioneren.” Dan: “En nu fietst hij weer door.”

Enzo Knol haalt zijn schouders op en gaat verder wat hij eigenlijk aan de kijkers wilde vertellen. De man in kwestie komt zelf niet in beeld. Enzo houdt de vlogcamera op zichzelf gericht.

Nou, dat zou niet zo leuk zijn als hij een stalker heeft. Of misschien kwam hij wel voor Dee. Of voor Bumper! Laten we er vanuit gaan dat dit met een sisser afloopt en de stalker zich niet meer aandient.

En mocht hij dat wel doen dan zal Enzo hem wel eventjes een vuistslag vol met knolpower toedienen! Bekijk het in de vlog “Gaat het Dee”

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuws
7
Harm Met De Dood Bedreigd Door Buren? YouTuber Stopt Tijdelijk Met Uploaden

Harm de Vries van het YouTubekanaal HetGames is door zijn buren afgelopen zondag ernstig bedreigd. Een aangeslagen Harm vertelt: ‘Ik ben voor alles uitgemaakt, letterlijk ben ik vernederd en vooral ben ik bedreigd. Nog net niet met de dood.’ Hij voelt zich daardoor zo onveilig in zijn eigen appartement dat …

Nieuws
5
Quin Laat Zich Kaal Scheren

Quin van der Zeeuw laat in een Instagramfilmpje weten dat hij zich kaal laat scheren. Waarom hij dat wil doen is niet duidelijk, maar op dit moment weet nog niemand van zijn plan. Quin vertelt: ‘Ik ga naar de kapper iets speciaals doen. ik ga namelijk kaal. ‘Fluisterend voegt hij …

Alle YouTubers
Waarom Komen YouTubers Niet Meer Naar de DYTG?

Rutger Vink (Furtjuh) had al aangekondigd niet naar de DYTG te komen. Ook Wouter van der Vaart (Dodo) had getwitterd niet meer aanwezig te zijn bij het jaarlijkse YouTube-evenement in de Jaarbeurs in Utrecht. De grootste Belgische YouTuber Acid (Nathan Vandergunst) twitterde geen zin meer te hebben om de hele dag alleen …