Enzo Was Woedend Op Dennis Schouten Over Date Met Dee

Dee
9

Dennis Schouten doet een opmerkelijke onthulling over zijn ‘relatie’ met Dee in zijn YouTube-serie Roddelpraat. Als zijn collega Jan Roos een sexy foto van Dee bekritiseert vertelt Dennis spontaan dat hij een afspraak had met Dee, terwijl Dee nog een relatie had met Enzo!

Hun relatie was toen al behoorlijk gespannen, vertelt Dennis er nog bij. Uit zijn verhaal begrijp ik dat Enzo wist dat Dee met de tv-verslaggever een ontmoeting had. Dennis: “Daar hebben ze nog ruzie over gehad“.

Enzo was toen die ontmoeting die “jaren geleden” plaatsvond bij zijn moeder in Assen.

Over dat afspraakje vertelt hij: “Gespannen dat ik was! Ik ging erheen. Maar we belanden in zulke politieke discussies dat er nul seksuele spanningen is geweest. Dat was echt een aanfluiting.”

Nog een bijzonder feitje: Enzo Knol heeft Dennis onlangs nog ontmoet! In een recente vlog zien we dat Enzo bij het huis van zijn broer is en terwijl Milan met hem praat verschijnt Dennis achter hem.

Hij is daar om mee te doen in een video van Milan. We krijgen in de vlog van Enzo verder niets te zien van Dennis en Enzo praat ook niet met de verslaggever van Powned.

Paul zou het uiteindelijk wel acepteren als een van zijn kinderen homo zou zijn maar eerst zou hij het wel uit hun willen praten like WTF?

Zou denk ik een ramp zijn voor Paul en voor een van zijn kinderen als ze later ontdekken dat ze verlieft worden op hetzelfde geslacht dus homo zijn.

Een ramp voor de kinderen in de zin dat hun pappa onze Paul dan helemaal gek gaat worden en
Paul zou het niet begrijpen en die kinderen hebben geen leven en worden vast door Paul gebrainwasht om op vrouwen te vallen.

Sebas, ik heb het al meerdere keren aangegeven hier. Het groepje hier heeft een bloedje hekel aan Paul, maar volgen wel elke stap die hij zet. Dan ben je in mijn ogen zwaar geobsedeerd en dan mag je gaan twijfelen of je psychische hulp nodig hebt. Ook dat heb ik al eens aangegeven. Maar het stukje psychische hulp worden door o.a. RH gelijk doorgeschoven naar Paul. Dat is ook een teken dat je niet deugd, ergens zie ik wel de kenmerken van een narcist.

Ik weet het niet, de mensen die ik niet mag of waar ik een hekel aan heb die laat ik lekker links liggen dat is de moeite niet waard om je tijd in te steken. Of ben ik dan achterlijk.

Zie het als een soort van leedvermaak, je maakt mij niet wijs dat er echt mensen fan zijn van rapper Sjors of zanger Rinus.
Toch is er publiek voor en ik denk dat ‘de beste youtuber van Nederland’ in datzelfde rijtje past.

Zoals Paul Goudsmit gisterenavond nog zei, ik breng nu mijn jonge kinderen al bij, ne*ken wat je ne*ken kan. Pak wat je pakken kan. Je moet kinderen dit vroeg bij brengen!
Eigen waarde kent hij niet. Paul l*lt zoveel uit zijn nek, daar kan je al 3 boeken a 200 bladzijdes van schrijven. Ach ja, Dee scharrelde al een tijdje op los ook met het uitgaan als Enzo thuis bleef.

De enige echte RH

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
Dee Eerste ‘Ontmoeting’ Met Myron Koops, de nieuwe Vriendin Van Enzo Knol

“O, ze staan naast elkaar”, zegt Dee van der Zeeuw zeurderig tegen de kijkers als ze zich opmaakt om op de motorkap van Quin te tekenen. Dee (de ex van Enzo Knol) voelt al meteen aan dat de situatie ietwat ongemakkelijk is. In de vlog van Quin wordt ze gevraagd …

Dee
1
Enzo Knol en Dee Nog 1 Keer Samen Op TV?

Kans bestaat dat het jaareinde wordt afgesloten met Enzo Knol en Dee samen in een tv-programma! En jij kan dat beslissen! Voor zijn eindejaarsprogramma wil Illusionist Victor Mids van het tv-programma MindF*ck de populairste fragmenten uit zijn tv-serie gebruiken. Kijkers kunnen die kiezen uit 50 fragmenten. Daar staan ook Enzo …

Dee
7
Dee, Ex van Enzo Knol, Woedend Over Titel Ex Van Enzo Knol

Dee is behoorlijk kwaad op Shownieuws. Die heeft het gewaagd om in een titel boven een artikel over de social influencer haar de ‘ex van Enzo Knol‘ te noemen. Update van dit aretikel! Haar klacht heeft gewerkt want de titel is later aangepast en leest nu als Dee bestookt met …