Enzo Was Woedend Op Dennis Schouten Over Date Met Dee

Dee
9

Dennis Schouten doet een opmerkelijke onthulling over zijn ‘relatie’ met Dee in zijn YouTube-serie Roddelpraat. Als zijn collega Jan Roos een sexy foto van Dee bekritiseert vertelt Dennis spontaan dat hij een afspraak had met Dee, terwijl Dee nog een relatie had met Enzo!

Hun relatie was toen al behoorlijk gespannen, vertelt Dennis er nog bij. Uit zijn verhaal begrijp ik dat Enzo wist dat Dee met de tv-verslaggever een ontmoeting had. Dennis: “Daar hebben ze nog ruzie over gehad“.

Enzo was toen die ontmoeting die “jaren geleden” plaatsvond bij zijn moeder in Assen.

Over dat afspraakje vertelt hij: “Gespannen dat ik was! Ik ging erheen. Maar we belanden in zulke politieke discussies dat er nul seksuele spanningen is geweest. Dat was echt een aanfluiting.”

Nog een bijzonder feitje: Enzo Knol heeft Dennis onlangs nog ontmoet! In een recente vlog zien we dat Enzo bij het huis van zijn broer is en terwijl Milan met hem praat verschijnt Dennis achter hem.

Hij is daar om mee te doen in een video van Milan. We krijgen in de vlog van Enzo verder niets te zien van Dennis en Enzo praat ook niet met de verslaggever van Powned.

Als mensen niet snel zouden doneren en de vaste kijkers ook niet konden ze allemaal de middelvinger krijgen en gaat hij wel bij de krant werken of iets wat wel geld opleverd.
Ik zit gratis content te maken en niemand wil lid worden of doneren onbegrijpelijk.

Hij knijpt hem enorm deze stream nu hij er langzaam achter is dat er geen fanbase is en mits die er wel in mindere mate is dan is die niet bereid iom te doneren.
Alleen 1 gek en haters doneren en de afgelopen zaterdag stream was een ramp.

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dee
Dee Eerste ‘Ontmoeting’ Met Myron Koops, de nieuwe Vriendin Van Enzo Knol

“O, ze staan naast elkaar”, zegt Dee van der Zeeuw zeurderig tegen de kijkers als ze zich opmaakt om op de motorkap van Quin te tekenen. Dee (de ex van Enzo Knol) voelt al meteen aan dat de situatie ietwat ongemakkelijk is. In de vlog van Quin wordt ze gevraagd …

Dee
1
Enzo Knol en Dee Nog 1 Keer Samen Op TV?

Kans bestaat dat het jaareinde wordt afgesloten met Enzo Knol en Dee samen in een tv-programma! En jij kan dat beslissen! Voor zijn eindejaarsprogramma wil Illusionist Victor Mids van het tv-programma MindF*ck de populairste fragmenten uit zijn tv-serie gebruiken. Kijkers kunnen die kiezen uit 50 fragmenten. Daar staan ook Enzo …

Dee
7
Dee, Ex van Enzo Knol, Woedend Over Titel Ex Van Enzo Knol

Dee is behoorlijk kwaad op Shownieuws. Die heeft het gewaagd om in een titel boven een artikel over de social influencer haar de ‘ex van Enzo Knol‘ te noemen. Update van dit aretikel! Haar klacht heeft gewerkt want de titel is later aangepast en leest nu als Dee bestookt met …