Enzo Verhuist Door Boze Buurman

Enzo en Mark gaan uit elkaar. Foto: Youtube
Enzo en Mark gaan uit elkaar. Foto: Youtube

In een verrassende video heeft Enzo Knol aangekondigd alweer te verhuizen. Hij verschijnt samen met Mark Hoekx in de video om duidelijk te maken dat ze absoluut geen ruzie met elkaar hebben. De enige reden is dat het half jaar contract van hun huidige huurhuis afloopt. Althans dat beweert de vlogger. Maar de echte reden vertelt hij niet in de video.

Operatie Verhuis Knol

Enzo zegt nu dat het huidige adres altijd bedoelt is als tijdelijke woonplek. Het was de eerste keer dat Enzo en Mark zelfstandig gingen wonen, legt hij uit, en het was de vraag hoe dat zou gaan.

Dat ging uitstekend  benadrukt de verhuis Knollie.

Enzo naar Utrecht

Dus dat is niet de reden waarom ze uit elkaar gaan. Want Enzo vertrekt naar Utrecht waar hij vanaf 1 maart gaat wonen. En Mark zal in Hilversum blijven, omdat hij daar veel vrienden heeft zitten. Enzo kent in Hilversum alleen zijn broer Milan die op een steenworpafstand van hem woont.

Enzo gaat met een andere vriend in Utrecht samen wonen. Op dit moment heeft hij nog niet aangegeven wie die vriend is. Het zal in ieder geval niet Dee zijn.

Maar is slechts het verlopen van het huurcontract de enige reden waarom ze het daar voor gezien houden? Lijkt me dat verlenging van het huurcontract toch geen probleem is? Mark geeft in de video voorzichtig nog een reden aan. De omgeving zit hen ook niet lekker.

De echte reden verhuizing

Als je de vlogs van Enzo volgt dan weet je wat ze daarmee bedoelen. De buurman. Meerdere keren verstoort deze man de opnames van Enzo en klopt op zijn raam. Hij klaagt geregeld over geluidsoverlast. Alleen al als Enzo ietjes te hard lacht (!) staat de man alweer op zijn raam te kloppen.

Meerdere keren zegt de Youtuber tijdens het opnemen van zijn Minecraft afleveringen dat hij zich gedeisd moet houden want anders begint die buurman weer te klagen. De allereerste Minecraft die Enzo in zijn huis in Hilversum opneemt zie je hem halverwege de opnamen ook weglopen. Het blijkt de buurman te zijn die vindt dat hij te hard praat!

Klagende buurman

Nog een voorbeeld. Bij een prank die Enzo in zijn achterruin uithaalt met een brandblusser staat de buurman te schelden en te tieren. Dat is niet zichtbaar in de vlog waar dit gebeurt, maar een gast die de spuitbus over zich heen heeft gekregen van Enzo vertelt dat in de vlog.  Enzo zwijgt zoveel mogelijk over zijn klagende buurman, maar het is duidelijk dat het hem op de zenuwen werkt.

Hoewel niet gezegd in de video, staat de ware reden alsnog in de beschrijving eronder. Enzo schrijft: “Als ik ben verhuisd heb ik gelukkig geen last meer van een boze buurman want daar word ik ondertussen wel enorm gek van.”

Laten we hopen dat de volgende bewoner van dit huurhuis een gezin is met 10 kinderen die aan ADHD lijden. De buurman van Enzo zal nog met weemoed terugdenken aan Enzo Knol.

De video met de verrassende mededeling.

Waar woont Enzo Knol

Ik vind Enzo nog al uit de hoogte doen, hij moet gewoon nadenken aan wie hij dit te danken heeft, dat ie vlogger is, juist aan zijn broer Milan, die niet zo gek en raar doet, hij doet gewoon zijn ding en hem hoor je ook niet schreeuwen en tieren. In zijn huis in Assen deed hij dit ook al en ook hier kreeg hij last van de buren met het geschreeuw in de nacht. Misschien moet je met mensen gaan samen wonen die ook vloggers zijn in een vrijstaande woning ofzo waar je geen buren hebt, maar doe gewoon, want zo goed ben je ook niet, ondanks je volgers. Kids houden van je, maar waar houden ze van, van Enzo als persoon of als vlogger.

BTW ik ben een volger van zn broer Milan omdat hij namelijk wel heel goed is en Enzo moet nog heel veel leren, zoals niet elke x zeggen heyy leuk dat jullie kijken naar een nieuwe vlog, mijn naam is Enzo Knol, dat weten we al 2 jaar

Er kunnen bij iedere video’s nieuwe kijkers zijn dus daarom zegt hij dat super logisch hoor

zo wat stoer! haat geven en dan op anoniem staan.. echt waar! allemaal even een applausje voor deze mafkees de denkt dat hij stoer is!!

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …