Enzo Verhuist Door Boze Buurman

Enzo en Mark gaan uit elkaar. Foto: Youtube
Enzo en Mark gaan uit elkaar. Foto: Youtube

In een verrassende video heeft Enzo Knol aangekondigd alweer te verhuizen. Hij verschijnt samen met Mark Hoekx in de video om duidelijk te maken dat ze absoluut geen ruzie met elkaar hebben. De enige reden is dat het half jaar contract van hun huidige huurhuis afloopt. Althans dat beweert de vlogger. Maar de echte reden vertelt hij niet in de video.

Operatie Verhuis Knol

Enzo zegt nu dat het huidige adres altijd bedoelt is als tijdelijke woonplek. Het was de eerste keer dat Enzo en Mark zelfstandig gingen wonen, legt hij uit, en het was de vraag hoe dat zou gaan.

Dat ging uitstekend  benadrukt de verhuis Knollie.

Enzo naar Utrecht

Dus dat is niet de reden waarom ze uit elkaar gaan. Want Enzo vertrekt naar Utrecht waar hij vanaf 1 maart gaat wonen. En Mark zal in Hilversum blijven, omdat hij daar veel vrienden heeft zitten. Enzo kent in Hilversum alleen zijn broer Milan die op een steenworpafstand van hem woont.

Enzo gaat met een andere vriend in Utrecht samen wonen. Op dit moment heeft hij nog niet aangegeven wie die vriend is. Het zal in ieder geval niet Dee zijn.

Maar is slechts het verlopen van het huurcontract de enige reden waarom ze het daar voor gezien houden? Lijkt me dat verlenging van het huurcontract toch geen probleem is? Mark geeft in de video voorzichtig nog een reden aan. De omgeving zit hen ook niet lekker.

De echte reden verhuizing

Als je de vlogs van Enzo volgt dan weet je wat ze daarmee bedoelen. De buurman. Meerdere keren verstoort deze man de opnames van Enzo en klopt op zijn raam. Hij klaagt geregeld over geluidsoverlast. Alleen al als Enzo ietjes te hard lacht (!) staat de man alweer op zijn raam te kloppen.

Meerdere keren zegt de Youtuber tijdens het opnemen van zijn Minecraft afleveringen dat hij zich gedeisd moet houden want anders begint die buurman weer te klagen. De allereerste Minecraft die Enzo in zijn huis in Hilversum opneemt zie je hem halverwege de opnamen ook weglopen. Het blijkt de buurman te zijn die vindt dat hij te hard praat!

Klagende buurman

Nog een voorbeeld. Bij een prank die Enzo in zijn achterruin uithaalt met een brandblusser staat de buurman te schelden en te tieren. Dat is niet zichtbaar in de vlog waar dit gebeurt, maar een gast die de spuitbus over zich heen heeft gekregen van Enzo vertelt dat in de vlog.  Enzo zwijgt zoveel mogelijk over zijn klagende buurman, maar het is duidelijk dat het hem op de zenuwen werkt.

Hoewel niet gezegd in de video, staat de ware reden alsnog in de beschrijving eronder. Enzo schrijft: “Als ik ben verhuisd heb ik gelukkig geen last meer van een boze buurman want daar word ik ondertussen wel enorm gek van.”

Laten we hopen dat de volgende bewoner van dit huurhuis een gezin is met 10 kinderen die aan ADHD lijden. De buurman van Enzo zal nog met weemoed terugdenken aan Enzo Knol.

De video met de verrassende mededeling.

Waar woont Enzo Knol

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …