Enzo Scoort Met Vakantie Vlogs

Youtube
Als Enzo Grieks gaat eten wordt hij ook uitgenodigd om te dansen. Foto: YouTube.
Als Enzo Grieks gaat eten wordt hij ook uitgenodigd om te dansen. Overigens, degene die achter hem staat is niet Dee. Die ziet er namelijk wat anders uit. Foto: YouTube.

De vlogs die Enzo Knol van zijn vakantie in Turkije heeft gemaakt scoren uitzonderlijk goed. De video’s zijn binnen 2 dagen al meer dan 300.000 keer bekeken. 2 van die vlogs zijn zelfs binnen een paar dagen al een half miljoen keer aangeklikt.

Enzo’s kont

Ook vlog 672 gaat lekker. Enzo doet onder andere in het zwembad een walvis na. Weet je wat dat is? Dat houdt in dat hij z’n blote kont laat zien. Dat is iets typisch Drents. Zijn achterwerk wordt wel netjes afgedekt door een cartoon. Verder gaat hij met Dee naar een Grieks restaurant. Daar raakt hij verzeild in een Griekse dans. Bedoeling is dat je nutteloos achter elkaar loopt en ‘Hoppa’ roept. Deze ‘ Hoppa’ -dans is hier beter bekend als groepsverkrachting.

Vraag me af waarom RTL Enzo niet inzet voor een reisprogramma? Waarom zitten we elke keer in plaats daarvan tegen Floortje Dessing aan te kijken? Enzo dondert lekker van de glijbaan af het zwembad in, laat zijn kont zien, stapt op een ballon met een enorme knal tot gevolg en gaat languit op de gang in het hotel liggen. Doet Floortje dat ook? Dacht het niet, mensen.

Klachten hotel Belek

Enzo en Dee verbleven in het hotel Voyage Belek Golf & Spa dat in de buurt van Antalya ligt. Zoals je zelf kunt zien was Enzo vooral onder de indruk van al dat gratis eten dat in onvoorstelbare mate aanwezig is. Er waren wel een paar minpuntjes.

Enzo en Dee werden meerdere keren gefotografeerd als ze liggen te zonnen door medewerkers van het hotel Voyage. Daar hadden het verliefde stel geen behoefte aan, maar ze bleven gewoon doorgaan.

Verder, de YouTube-ster werd teruggestuurd toen hij in de eetzaal zonder T-shirt verscheen. En: tot 3 keer toe kon de vlogger geen toegang krijgen tot zijn hotelkamer omdat zijn keycard (waarmee je de deur opent) weigerde.

Bovendien was er een gast die voortdurend windjes liet. Oh nee, sorry, dat was Enzo zelf. Niks gezegd.

Foto: Instagram.
Foto: Instagram.

Op dit moment kan je de reis boeken bij Arke: 8 dagen Belek. Dat is inclusief de vliegreis voor 1035 euro, maar exclusief Enzo Knol. Prijzen variëren, al naar gelang de tijd dat je boekt.

 

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …