Enzo: Te Veel Bezoekers Op DYTG

Youtube
Enzo tijdens de DYTG 2015. Foto: YouTube.
Enzo tijdens de DYTG 2015. Foto: YouTube.

In zijn eigen verslag van de DYTG 2015 heeft Enzo stevige kritiek geleverd op de organisatie van dit bijzonder populaire evenement. En dat zegt nogal wat. Enzo doet dat niet zo snel.

Wat al eerder in de tweets was te merken hebben fans uren voor niets in de rij gestaan om met hun YouTube-held op de foto te kunnen.

Uit zijn vlog blijkt nu dat Enzo in het begin – toen er al 500 fans stonden te wachten – de organisatie had gevraagd om de hekken eerder te sluiten, juist om te voorkomen dat hij hen moest teleurstellen.

Hij voorzag al dat er te veel mensen op hem moesten wachtten en hij onmogelijk al die fans kon bedienen. Uit zijn eerdere ervaring wist hij dat 600 fans wel het maximum was waarmee hij nog een Meet & Greet kon hebben.

Maar de rijen Enzo Knol fans waren nog veel langer en het bleef maar aangroeien. Enzo had meerdere keren gevraagd aan DYTG om hiertegen op te treden, maar tevergeefs. Ze hadden te weinig mensen om de toestroom te stoppen. Gevolg: fans die 3 uur of nog langer hadden staan wachten voor een knuffel werden nu alsnog weggestuurd zonder een selfie met de YouTube-ster.

Enzo laat duidelijk weten dat hij er niets aan kon doen. Ook aan het einde van de vlog, terwijl de vlogger met Dee thuis op de bank zit, komt Enzo daar nog een keer op terug.

Volgens David heeft hij met Enzo al gesproken over een kleinere Meet & Greet. Foto: Twitter.
Volgens David heeft hij met Enzo al gesproken over een kleinere Meet & Greet. Foto: Twitter.

Hij vindt het evenement te groots geworden met meer dan 6000 bezoekers. Dee lijkt zich bij die kritiek aan te sluiten.

Ze vindt niet meer zo leuk dat je door die enorme drukte geen persoonlijk gesprek meer kan hebben. Bezwijkt de DYTG aan haar eigen succes?

Eerder viel Rutger Vink ook al uit naar de organisatie. Toen hij aankwam bij de Jaarbeurs in Utrecht bleek de diva niet verder te mogen omdat hij niet op de lijst van de bewaking stond.

Daarnaast was hij behoorlijk ontstemt dat hij niet mocht optreden. Later heeft hij dat overigens alsnog mogen doen, maar niet dankzij de organisatie volgens hem. Fans hadden zijn naam geschreeuwd en ervoor gezorgd dat hij toch op het podium werd geduld.

Volgens een tweet van de glitterkoning zal dit zijn laatste DYTG zijn. Misschien dat een Meet & Greet met de organisator hem gunstiger weet te stemmen.

Maar wat zal Enzo doen? Zelf schatte de vlogger in dat zo’n 90% van de fans wel tevreden waren. Zal dat voldoende zijn om Enzo ook volgend jaar weer mee te laten doen? Uren in de rij staan voor je idool, misschien hoort dat erbij. Maar Enzo en Dee weten nog niet of zij er wel bij horen.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …