Enzo Slaat Tv-bod Af. Waar Is Hij Bang Voor?

Nieuws
3

Enzo Knol Van der Vorst Ziet SterrenEerder onthulde Enzo Knol dat hij een tv-aanbod had afgeslagen. Hij zou een reality-programma kunnen krijgen, zoiets als bekend is van Barbie en Roy Donders.

Enzo weigerde. Hij gaf toen als reden dat hij al zoiets deed op zijn eigen YouTube-kanaal. Ik kon me voorstellen dat hij dit niet wilde op tv indien hij dan ook een tijdlang geen vlogs op zijn kanaal mocht zetten. Zo begreep ik het in ieder geval.

Maar dat blijkt nu helemaal niet het geval te zijn.

Bekende Nederlander

In zijn vlog ontvangt hij thuis de Bekende Nederlander Peter van der Vorst en zijn camerateam. Ze zijn er voor het programma: Van der Vorst Ziet Sterren. Grappig te zien dat zowel Enzo en Dee zenuwachtig zijn. Maar interessant wordt het als Peter hem vraagt of hij niet een eigen tv-programma wil.

Peter begrijpt het niet

Enzo zegt dat hij dat aanbod reeds heeft gekregen. En afgeslagen. Je ziet dat Peter hier niks van begrijpt. De vlogger zegt dat het dan een programma zou zijn waarin hijzelf oude vlogs bijelkaar praat. Hij hoefde dus helemaal niet met zijn eigen YouTube-kanaal tijdelijk te stoppen.

Enzo geeft nu als reden van zijn weigering dat hij geen tijd heeft. Hij is bang dat al dat het tv-werk ten koste gaat van zijn YouTube-kanaal. Is dat zo? Hoeveel tijd kost zoiets dan? Alles wordt door het tv-bedrijf geregeld. Niet alleen het editen van oud vlogmateriaal, maar ook de tekst die hij moet inspreken. Dat kost de YouTube-ster iets van een uurtje tijd. Dat heeft Enzo niet?

Peter begreep niets van die uitleg. En ik ook niet. Er moet een andere reden zijn waarom hij het heeft geweigerd. Maar welke? Of is Enzo echt bang zijn YouTube succes te verspillen door teveel op tv te komen? Het blijft voorlopig het grote geheim van Enzo Knol, de hardst werkende vlogger van Nederland. Foto: uit Enzo’s vlog.

Ik snap Enzo wel.. Hij wil gewoon niet te commercieel worden. Gewoon lekker blijven zoals hij is. Natuurlijk, af en toe een bezoek brengen aan RTL Late Night of Zapp Live is hartstikke leuk. Dat is ook handig om een groter aantal volgers op te bouwen. Maar een eigen TV-show? Ik snap best dat hij dat niet wilt. Hij zal dan waarschijnlijk meer in de media komen en er zouden roddels worden verspreid, zoals bij iedere bekende nederlander. Waarschijnlijk wil Enzo liever bij zijn eigen platform blijven. En dat is YouTube.

Verbeter me als het niet zo is, maar ik denk dat Enzo zoiets denkt. En ik snap het volkomen.

3 redenen dat EnzoKnol zijn eigen progamma niet wilt of kan maken.
1. In YouTube video’s is SUPER veel tijd in gestoken! Hij maakt zelfs 2 video’s per dag! Dat kost 2 uur editen, 1 hele dag vloggen en nog een gamevideo van 1 uur. Doe dat maar na. Veel te weinig tijd voor nog ’n programma er bij!
2. Waarom zal hij een Programma op tv maken die maar 1 keer per week op tv komt, als je hem elke dag kunt zien op youtube.
3. In zijn vlogs (en andere videos) kan hij zo gek doen als hij wil, zichzelf zijn, en doen wat hij wil! Dat is veel leuker dan een sirieus tv progamma. En een vlogcamera gaat ook makkelijker mee, dan zo’n grote camera + 3 man in je huis.

Dus vloggen is gemakkelijker en grappiger! het is ook veel meer persoonlijk, En daarom is het interessant 🙂 #KNOLPOWERRR ?

Enzo wil eigen baas blijven. Als hij een realityserie zou beginnen zou het kunnen dat hij niet meer op de afgesproken tijd zijn video’s online kan zetten omdat eerst de productie die beelden wil delen. En daar heeft Enzo geen zin in. Het leuke van YouTube vindt hij dat hij zelf kan bepalen wat hij maakt.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws
7
Harm Met De Dood Bedreigd Door Buren? YouTuber Stopt Tijdelijk Met Uploaden

Harm de Vries van het YouTubekanaal HetGames is door zijn buren afgelopen zondag ernstig bedreigd. Een aangeslagen Harm vertelt: ‘Ik ben voor alles uitgemaakt, letterlijk ben ik vernederd en vooral ben ik bedreigd. Nog net niet met de dood.’ Hij voelt zich daardoor zo onveilig in zijn eigen appartement dat …

Nieuws
5
Quin Laat Zich Kaal Scheren

Quin van der Zeeuw laat in een Instagramfilmpje weten dat hij zich kaal laat scheren. Waarom hij dat wil doen is niet duidelijk, maar op dit moment weet nog niemand van zijn plan. Quin vertelt: ‘Ik ga naar de kapper iets speciaals doen. ik ga namelijk kaal. ‘Fluisterend voegt hij …

Alle YouTubers
Waarom Komen YouTubers Niet Meer Naar de DYTG?

Rutger Vink (Furtjuh) had al aangekondigd niet naar de DYTG te komen. Ook Wouter van der Vaart (Dodo) had getwitterd niet meer aanwezig te zijn bij het jaarlijkse YouTube-evenement in de Jaarbeurs in Utrecht. De grootste Belgische YouTuber Acid (Nathan Vandergunst) twitterde geen zin meer te hebben om de hele dag alleen …