Enzo Knol’s Website

Eindelijk heeft Enzo Knol zijn website Knolpower.nl geupdate. Je kan er zijn laatste video’s op zien en ook meedoen met een poll. Verder is er een korte “Over” pagina waar de vlogger zich aan zijn publiek voorstelt.

Direct nadat zijn website online was gekomen waren de reacties van fans lovend. Binnen een uur hadden al ruim 4000 bezoekers gestemd over de vraag wat ze van het nieuwe design vinden.

In zijn vlog vertelt Enzo dat er later ook meer fan spullen te koop zullen zijn in de webshop zoals petten en Knolpower sokken!

Knolpower.nl is nu niet alleen geschikt voor mobiel gebruik, je kan ook zijn nieuwste crewnecks kopen. Fans hadden daar al maanden op gewacht.

Enzo Knol met de nieuwste crewneck Foto: Instagram.
Enzo Knol met de nieuwste crewneck Foto: Instagram.

Crewneck Enzo Knol

Ze hadden Enzo voor het eerst bij de fanmeeting vorig jaar in Amsterdam al met die nieuwe crewneck gezien. Het heeft een oranje opdruk van de letters KP (Knolpower).  En hij had aangekondigd dat die meteen ook via de webshop te koop zouden zijn.

Afijn, drie maanden verder is het dan toch zover. De reden waarom het zolang geduurd heeft is niet bekend. De vraag die vele malen via Twitter aan hem was gesteld: waar blijft je nieuwe crewneck? werd lange tijd door Enzo genegeerd. Moest hij nog zijn oude zwart/wit crewnecks kwijt?

Toen hij in een fanmail video een doos van een fan opende zat er een brief bij. Vraag: wanneer is de nieuwe crewneck te koop? Dit keer moest hij het wel beantwoorden. Enzo zei dat ze volgende week beschikbaar waren. Nou, mooi niet.

En dat terwijl Knollie Pollie ze had meegenomen naar de laatste meeting waar je ze in overvloed kon kopen. Hij wilde voorkomen dat hij fans moest teleurstellen. Wat er over was had hij mee naar huis genomen en zit daar al die tijd te wachten op zijn zolderkamer.

Maar nu is het dan toch eindelijk er van gekomen.
Crewneck kopen op Enzo’s website.

Geen website van Enzo Knol

Als je in Google “Enzo Knol” intypt zie je bovenaan de zoekresultaten een website staan die niet van de populaire vlogger is. Misleidend, want de site draagt wel de naam van de Youtuber.

Je ziet ook aan de reacties op die site dat de fans denken met die van Enzo te maken te hebben. Maar dat is niet het geval.

Je komt verderop in de zoekresultaten nog eentje tegen met zijn naam en ook die is niet van hem. Wel is de domeinnaam www.enzoknol.nl van de in Hilversum woonachtige Youtube ster. Het betekent dat als je www.enzoknol.nl intypt automatisch wordt doorverwezen naar de Knolpower website.

Ik vraag me een ding nog wel af
wie heeft de website gemaakt want daar heeft enzo niks over verteld en misschien is diegene ook wel van youtube… dat vraag ik me toch wel af :)?

Ik denk het niet. Enzo gaat wel voor RTL tv werken, waarschijnlijk RTL Boulevard. Maar het tv bedrijf is een andere tak van RTL groep dan RTLmcn.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …