Enzo Knol Pop-up Store In Tilburg Druk Bezocht – Sjen Verrast Grote Broer Met Bezoek

Enzo Knol
15

Enzo Knol was vandaag in Tilburg om zijn eigen Knolpower Pop Up Store te openen in de Jumbo. Er waren talloze fans op af gekomen. Die moesten wel iets van 4 uur (!)) er voor over hebben om met de YouTube-ster op de foto te kunnen.

Maar eenmaal aan de beurt werden ze dan ook beloond met persoonlijke aandacht van de vlogger en een unieke poster die je alleen daar gratis kon krijgen.

Op Instagram laat hij weten: ‘Ik ben van 13:00 t/m 18.00 nonstop bezig geweest met foto’s en handtekeningen.’ Zonder een pauze dus 5 uur lang bezig geweest met zijn fans, terwijl hij vandaag nog een vlog uploadde waarin hij ziek was vanwege de zware training die hij van een aantal schaatsers de dag ervoor had gekregen.

Op Instagram plaatste hij verder een foto met de tekst: ‘Ik vind dit zo FUCKING vet he! Man man man wat een switch van kleine opdonder zonder diploma en een nietsnut naar dit leventje!’

Deze post wordt onder andere geliked door BN’ers Jan Versteegh en autocoureur Tom Coronel.

Opmerkelijk: zijn jonge broertje Sjen duikt onverwacht op bij de Jumbo Food Store in Tiburg waar de meeting plaatsvond. Enzo was blij verrast.

Op Instastories: ‘Het is mijn lieve broertje! Hij stond opeens in de winkel haha super tof!’ Enzo is de eerste en tot nog toe enige YouTuber met een eigen tijdelijke winkel waarin zijn spullen te koop zijn. Vorig jaar had Enzo Knol ook al een pop up store bij de Jumbo in Groningen. Meer informatie over de pop-up store in Tilburg.

Waauwww eindelijk een locatie voor KingAlert 2.0 . Gaat ie dan presenteren met een wasknijper op zijn neus? Over 100 jaar is er een YouTube programma genaamd DNA onbekend, gepresenteerd door mensen vanaf de planet Mars (aangezien onze aarde niet meer leefbaar is). In het voormalige Nederland vindt men een voordeur waar de knokkels van een hand in staan gedrukt. Uit onderzoek blijkt dat deze voordeur toebehoorde aan LinkTijger. De onderzoekers zitten met hun handen in het haar, van wie zijn deze afdrukken die met kracht in deze voordeur terecht zijn gekomen? Zelfs in het jaar 2119 komt men nog steeds niet achter de hele waarheid.

Hier laat ik het maar bij, anders wordt ik te flauw.

Ach Sorry Elmar Ik bedoelde met Boer zoekt vrouw niet jou, maar de grootste tv hit van de afgelopen jaren. Ik zou nooit agrariërs willen beledigen door ze met jou te vergelijken.

Deze comment is g-e-w-e-l-d-i-g ! Gaat eindelijk de betonschaar gebruikt worden voor de leider van de roedel? Waarom heb ik sterke twijfels? Omdat de meeste mensen in de loop van jaren vaste patronen hebben ontwikkeld, waardoor ze moeilijk van koers zijn te wijzigen. Cursus change management zou passen bij deze Alpha wolf met zijn volgertjes. Dus neus omhoog ipv snuffelen vlak boven het zand.

Er gaan geweldige dingen komen,wat een intrigerende zin. Zoiets daagt mijn fantasie uit. Ik probeer dan me voor te stellen wat Elmar hier mee bedoelt.

1. De Alpha Wolf krijgt de Baron van Munchenhausen prijs voor zijn gehele oeuvre. De prijs zal op verzoek worden uitgereikt door Frank Mastmeijer.
2. De Aplha wolf maakt officieel bekent dat zijn vrouw NIET in verwachting is.
3. De Aplha wolf doet mee aan de serie Jachtseizoen van zijn zelf benoemde vriend Giel. Deze aflevering kent een open einde. Hij verstopt zich in een bos in de buurt van Duitsland waar onlangs een Wolf is gesignaleerd. Onze Alpha wolf wordt nooit meer teruggevonden.
4. Na lang zoeken is er een locatie gevonden waarin Kingalert 2.0 kan worden opgenomen. Het is de afgekeurde varkensstal van Geile Geert bekend van Boer zoekt vrouw.
5. Er wordt een surprise meet en greet georganiseerd door de redactie voor hun leider. Uit overmoed boekt men een te grote locatie. De aanwezige lopen verloren rond op het herentoilet van Station Almere.

Zou ik op de goede weg zijn?

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
8
Myron Koops, Vriendin Enzo Knol Vollop In Beeld! Verwijdert Video’s Op YouTube!!?/ Facebookpagina offline!!!

Hoe lang denkt Enzo Knol zijn vriendin Myron nog geheim te houden? Het verhaal: Al een tijd lang was het duidelijk dat iemand aan het vloggen was voor Enzo Knol, maar zelf niet in beeld wilde. Maar nu zijn er ook beelden van haar opgedoken waarin zij zelf in beeld …

Enzo Knol
8
Vriendin Enzo Knol Gespot?!

Is dit dan eindelijk het eerste beeld van Enzo Knol’s nieuwe vriendin, de opvolgster van Dee? Tijdens het trampolinespringen is de zwijgende filmster weer aanwezig. Eerder dook ze al op in Enzo’s appartement en bij zijn moeder. De afgelopen maand zoal 7 keer, waarvan 4 keer de afgelopen week! Het …

Enzo Knol
3
Wie Is de Geheime Vriendin Van Enzo Knol? Update

Gaat Enzo Knol binnenkort onthullen dat hij een vriendin heeft? In zijn vlog van afgelopen zaterdag (#2249) laat hij zich weer filmen in zijn eigen appartement door een geheime filmer. Of filmster! Opvallend is dat degene die filmt helemaal niets zegt, zelfs geen kik geeft. We mogen absoluut niet weten …