Enzo Knol Pop-up Store In Tilburg Druk Bezocht – Sjen Verrast Grote Broer Met Bezoek

Enzo Knol
15

Enzo Knol was vandaag in Tilburg om zijn eigen Knolpower Pop Up Store te openen in de Jumbo. Er waren talloze fans op af gekomen. Die moesten wel iets van 4 uur (!)) er voor over hebben om met de YouTube-ster op de foto te kunnen.

Maar eenmaal aan de beurt werden ze dan ook beloond met persoonlijke aandacht van de vlogger en een unieke poster die je alleen daar gratis kon krijgen.

Op Instagram laat hij weten: ‘Ik ben van 13:00 t/m 18.00 nonstop bezig geweest met foto’s en handtekeningen.’ Zonder een pauze dus 5 uur lang bezig geweest met zijn fans, terwijl hij vandaag nog een vlog uploadde waarin hij ziek was vanwege de zware training die hij van een aantal schaatsers de dag ervoor had gekregen.

Op Instagram plaatste hij verder een foto met de tekst: ‘Ik vind dit zo FUCKING vet he! Man man man wat een switch van kleine opdonder zonder diploma en een nietsnut naar dit leventje!’

Deze post wordt onder andere geliked door BN’ers Jan Versteegh en autocoureur Tom Coronel.

Opmerkelijk: zijn jonge broertje Sjen duikt onverwacht op bij de Jumbo Food Store in Tiburg waar de meeting plaatsvond. Enzo was blij verrast.

Op Instastories: ‘Het is mijn lieve broertje! Hij stond opeens in de winkel haha super tof!’ Enzo is de eerste en tot nog toe enige YouTuber met een eigen tijdelijke winkel waarin zijn spullen te koop zijn. Vorig jaar had Enzo Knol ook al een pop up store bij de Jumbo in Groningen. Meer informatie over de pop-up store in Tilburg.

Ik blijf hard lachen om de comment schrijver Erwin.
“De Alpha wolf vindt zelf dat zijn vlogjes FEED award waardig zijn”.
Nou, ik heb wel betere dope gezien dan zijn ONwaardige vlogjes. Er zijn YouTubers die betere content met niveau maken dan Alpha Wolf. Hij komt bij mij niet voor in de top 100.

Elmar slaat de plank mis. Ik citeer hem “Hahaha deze site staat vol met vooral Enzo knol topics de laatste tijd en ons de les lezen hahaha.
Ik lach me dood”.

De laatste tijd moet zijn ALTIJD ! Dat heeft de author ook duidelijk meermaals aangegeven. Maar je verdiepen en/of vastbijten in enig materie kunnen de meeste mensen helaas niet. Dat heeft met desinteresse en het vluchtige leven te maken. Maar ja, dat leven duurt maar even als jij je zelf dood lacht.

Voor de duidelijkheid, ik ben de enige echte RH. Aan mensen die meermaals van naam veranderen op deze site heb ik niets mee. Het luidkeels roepen over fakers zegt veel over je zelf en de gedachtengangen tussen jouw oren Elmar. Mocht je op vakantie gaan, verzet eens je denken, wellicht kom je dan op andere gedachten en ideeen om negativiteit om te buigen in positiviteit.

De laatste KingAlert aflevering vond ik ronduit BAGGER. Ondanks een opgetuigde redactie, zie ik nog geen rode lijn en een structurele verbetering. Wie weet dat er nog een ommekeer komt, de tijd zal het leren. Maar ja, dat is mijn mening!

Het gerucht gaat dat Paultje tijdens zijn vakantie gaat bijverdienen als propper en party promotor, om zo zijn magere YouTube inkomsten aan te vullen. Want trots laten zien dat een t-shirtje van ‘joetjoep’ money is gekocht, is wel wat magertjes. Hahahahaha. Zoals Kelvin vaak zegt “THEATER”.

Hahaha deze site staat vol met vooral Enzo knol topics de laatste tijd en ons de les lezen hahaha.
Ik lach me dood

Beste Elmar,
Jouw z.g nieuwsshowtje heeft het nodig om Enzo in de titel te zetten om een enigzins kijkers te trekken en nu verwijt je ons dat wij hier op deze site feiten en meningen geven over je heer en meester. Dat lijkt me iets van de pot en de ketel Ja wij,want je neemt al aardig de fouten van je Alpha wolf over. Je doet aannames en geeft geen feiten) Nogmaals ik ben R.H. niet en R.H is mij niet. Heb nog bij mijn vader geïnformeerd en die heeft plechtig verklaard dat hij nooit vreemd gegaan is.
Een ding Elmar moet je mij en ik denk dat ik ook namens R.H. spreek beloven,breng je laatste zin nooit in praktijk.
Met wie moet de Alpha Wolf dan zijn bachanalen houden?

De Aplha wolf zal wel weer in zijn volgende borrelpraatje op YouTube de pop up store gaan gebruiken om Enzo weer in de titel te zetten. Want er zijn ouders met kinderen geweest die achteraan de duizenden kids stonden en uiteindelijk niet in de store konden komen. Het plaatselijk sufferdje heeft daar al een artikel over geschreven. Als dus de redactie een dag zonder alcohol kan is het hem ook opgevallen. De Alpha wolf heeft wel recht van spreken want toen hij zijn laatste meeting hield (bij de uitgave van zijn boek) heeft hij wel de tijd genomen om met al zijn 5 toegestroomde fans uitgebreid te spreken.
De vlogs van de Alpha Wolf worden ook steeds alcoholischer en lachwekkender. En dan bedoel ik lachwekkend in de vorm van zielig. De cameravoering lijkt gedaan te worden door een pas ontslagen alcoholicus uit een ontwenningskliniek die op de terugweg met de bus alweer aan zijn eerste versnapering zat. Mensen worden half gefilmd, soms krijg je het idee dat het opnames zijn van het Olympisch Dorp van de Olympische Spelen voor mensen met lichamelijke afwijking. Heel opvallend was dat ,toen Alpha wolf met zijn wolvinnetje treurig op een bankje zat tijdens een onthulling van een glossy over Amsterdam en genegeerd werd door de andere gasten,opeens Gordon zagen lopen. Even later stond in de krant dat Gordon zich had laten opnemen in een kliniek ,misschien een hint?
Ook de rol van de Domme August wordt steeds groter, aangezien de Apha Wolf geen echte vrienden heeft wordt deze voor zolang het duurt als vriend opgevoerd.
De Alpha wolf vindt zelf dat zijn vlogjes FEED award waardig zijn.
De hitte heeft blijkbaar de nog niet aangetaste hersencellen teveel opgewarmd.
Ook ik kijk uit naar de vakantievlogs waar onze wolvenfamilie met een touringcar waar zelfs een toilet aan boord is luxueus op vakantie gaan naar Spanje. Is wel weer wat anders als een echte YouTuber die zich een vliegreis kan veroorloven.
Ben benieuwd of de grote video over Linkje en Egbert nog voor de vakantie komt,of dat er gewacht wordt tot zijn aantal kijkers zijn gedaald tot onder de 10000.

Piep Piep Piep Piep waarschuwingssignaal dat subscribers aantallen van Alpha Wolf afnemen, O nee… toch niet, het was de prive helicopter van Enzo Knol die landde bij zijn 2e pop-up store.

Wat kunnen sommige mensen onderwerpen volledig uit zijn verband trekken. “Laat weten hoe jij de hitte hebt doorstaan de afgelopen dagen”. Ik had “vurig” gehoopt dat de roedel naar een koelere omgeving was vertrokken, zoals de Harz (in Duitsland). Maar nee, Alpha Wolf heeft een flinke zonnesteek opgelopen en zwetst in zijn laatste aflevering.van 10.28 tot 12.34 Zijn podium wordt weer een stukje kleiner gezien de reacties onder zijn video. Dat heet ook wel “de plank misslaan”. Dat misslaan lukt altijd, als je een betonplaat voor je hoofd hebt. Hahahaha

Piep Piep Piep Piep, wat nu weer? Dit komt natuurlijk aanbod in zijn laatste video voor zijn vakantie voordat zijn serie “zon zuipen ziekenhuis” begint.

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Enzo Knol Bijna Naaktfoto Ruim 100.000 Keer Geliked

Vlogger Enzo Knol was 2 dagen offline vanwege slecht internet tijdens zijn vakantie. Nu hij weer online is zet hij er ook maar weer eens een naaktfoto van zichzelf op zijn Instagram. Enzo heeft wel vaker zijn blote achterwerk laten zien, maar nu laat hij ook de voorkant zien. Of …

Enzo Knol
Je Kan Nu Buurman Worden Van Enzo Knol – Voor Ruim 8 Ton!

Op Funda.nl staat een luxe appartement te koop dat vlak boven dat van Enzo Knol zich bevindt. Dichter bij de YouTube-ster kan je niet komen lijkt me. Als je vanuit je woonkamer schuin naar beneden kijkt kan je zomaar de bekende vlogger aan het werk zien. Het appartement in Zeist …

Enzo Knol
Ongeluk Met Lamborghini Enzo Knol Was Grap

Gisteren had Chahid (Instagram: DutchPerformante) nog een foto geplaatst met daarop duidelijk de witte Lamborghini Urus van Enzo Knol. Die was schijnbaar in de kreukels is gereden. Zie: Lamborghini Urus van Enzo Knol betrokken bij heftig ongeluk? Dit blijkt een grap van Chahid te zijn met goedkeuring van Enzo zelf, …