Enzo Knol Wel Degelijk Eigenaar Porsche Panamera

Enzo Knol
5

Er is twijfel gezaaid of Enzo Knol wel eigenaar is van de Porsche die hij onlangs in zijn vlog liet zien. Die berichtgeving is echter fout.

In de laatste KingAlert beweert Paul dat de Porsche die Enzo Knol onlangs gekocht heeft niet van hem is. Het zou een lease-auto zijn. Dat betekent dat de auto verhuurd wordt aan de vlogger door een bedrijf. De eigendom blijft dan op naam van het bedrijf staan en de automobilist betaalt een ‘huurprijs’ per maand voor de auto. Het verhaal klopt echter niet!

Ook de waarde zou niet 207.972 euro zijn maar in werkelijkheid 143.300 euro. Ook daar maakt Paul een vergissing.

De 143.300 euro is basic zonder allerlei extra’s. Door extra wensen van de eigenaar van de auto kan de aanschafprijs zomaar tienduizenden euro’s hoger zijn.

Porsche op naam particulier

De feiten: op kentekencheck.nu is te achterhalen dat de auto 207.972 euro kost en bovendien dat de eigenaar een ‘particulier’ is.

Het is dus geen lease-auto, maar een privé-persoon die de auto heeft aangeschaft. Het kan niet anders dan dat met ‘particulier’ Enzo Knol mee wordt bedoeld. De datum van eigendom staat op 6 mei 2017, de dag ook dat Enzo de auto komt ophalen bij de Porsche-dealer. In de vlog zie je de YouTuber ook een contract ondertekenen.

Zie de twee belangrijkste details hieronder uit het rapport van Kentekencheck.nu

Naam niet te achterhalen

Op wiens naam de auto staat is niet te achterhalen. KingAlert beweert dat het adres van de eigenaar zo te achterhalen is, maar dat is een misverstand dat niet alleen bij Paul leeft. Alleen overheidsinstanties zoals de politie kunnen aan deze gegevens komen. Particulieren (jij en ik dus) kunnen niet bij die gegevens.

Correctie KingAlert

Inmiddels is KingAlert er ook achter gekomen dat zijn informatie niet klopte. Hij blijkt die te hebben gekregen van een leasemaatschappij. Op Twitter vertelt de Almeerder: ‘Wanneer je zoekt op tenaamstelling, dan staat de auto van Enzo toch op ‘privé’ in plaats van ‘zakelijk’. Dit staat dan dus weer lijnrecht tegenover de dingen die ik binnenkreeg van een leasemaatschappij.’ En Paul vervolgt: ‘…het is erg onduidelijk en als het er ECHT op aan komt niet eens super belangrijk.’

Zoals ik hierboven al liet zien staat de auto op ‘particulier’. En nu maar hopen dat Enzo door dit soort verhalen zelf niet in verwarring is gebracht.

In Droom #3 van Enzo Knol is te zien hoe de YouTuber ZIJN Porsche Panamera 4s afhaalt bij de dealer in Heteren. De zwarte auto is voorzien van rode veiligheidsriemen, verwijzend naar de Knolpowerkleur. De racewagen kan binnen 5,7 seconden van nul naar 100 kilometer per uur. Ze ook: Enzo Knol koopt droomauto voor 207.972 euro.  Foto: Instagram

De tennaamstelling zegt echt helemaal, maar dan ok helemaal niets. Je hebt ook nog het fenomeen ‘private lease’ aka particulier leasen en hierbij wordt het gewoon op eigen naam gezet.

Hi Edwin, ga je eens eerst in private lease verdiepen voordat je onzin schrijft, zoals jij nu doet. Elke vorm van auto leasing ben je NOOIT eigendom van de auto waarin je rijdt. Na afloop van de overeenkomst moet je de auto en de autosleutels weer inleveren. Soms is de mogelijkheid (afhankelijk van de lease maatschappij) om na afloop van het leasecontract de auto over te nemen (kopen). Dan komt deze wel op je naam te staan en niet eerder. Monica Geuze, Joey Bravo, Gewoon Boef etc. rijden allemaal lease auto’s. Knollie heeft de Porsche cash gekocht !

Schreef ik gisteren nog hoe Paul Goudsmit tot zijn schouder bij Hanni Hanna erin zit, zitten zij vandaag bij elkaar op schoot bij First. En dan gaat Paultje ook nog 2 youtubers afraden om deel te nemen aan talentenshow Holland’s Got Talent. En veel youtubers raden Paul ook wat af, maar dat noemt hij kritiek en daar kan hij niet tegen. Hypocriet mannetje. Paul kwijlt al bij Martin Garrix bij zijn nieuwe content samen met Hanna. Stoer hoor!

Paultje is een gebed zonder einde. Hij komt niet verder dan het niveau van Pino van Sesamstraat.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Wat Doet Jade (ex- van Gio) Bij Enzo Knol?

Jade Anna die onlangs nog haar breuk met Gio Latooy heeft bevestigd, duikt verrassend op in de vlog van Enzo Knol! De sportieve Jade is daar om met Myron een fitness video op te nemen. Verder in de vlog zitten Enzo en Jade samen in haar auto en onthult Enzo …

Enzo Knol
Enzo Knol Neemt Acid Mee Op Sportvakantie!

Verrassend! Enzo Knol had eerder in zijn vlog zijn kijkers uitgedaagd om te raden wie met hem meeging op wintersport. Toch werd onder de comments meteen raak gegokt. Het was niemand minder dan Nathan Vandergunst, Acid, de rebelse Belgische YouTuber. Die was eerder 1 keer in zijn vlogs voorgekomen toen …

Enzo Knol
Enzo Knol Ziek Door Gehoorschade – Vlogs In Gevaar?

Enzo Knol heeft in zijn laatste vlog aangegeven veel last te hebben van tinnitus: een storende piep in zijn oren. De vlogger heeft de hele nacht niet kunnen slapen. Enzo is eerder hiervoor naar de huisarts geweest en die suggereerde dat stress de oorzaak hiervan is. Afgelopen week heeft Enzo …