Enzo Knol vs StukTV – Politie Mengt Zich In ‘Wie is de grootste’- Discussie!

Enzo Knol
16

Al jaren heeft Enzo Knol het grootste YouTube-kanaal van Nederland. En nog steeds! Toch loopt StukTV in en als het zo doorgaat zal over 2 maanden Giel eindelijk de vlogger hebben ingehaald. Toch is Enzo hierna nog steeds de grootste. De vraag is alleen: waarin?

Nicolas Baeke van het YouTube-kanaal JustNicolas (foto boven) heeft een live counter op zijn kanaal gezet waar je live het aantal abonnees van Enzo en StukTV kunt zien. Maar is dat wel een juiste vergelijking?

Politievlogger Jan-Willem bemoeit zich ermee en schrijft op Instagram: ‘Dit is niet eens een strijd. Enzo is al tijden nummer 1 en vindt het wel prima. Denk dat hij er niet wakker van ligt dat StukTV nummer 1 zou worden. StukTV heeft een veel groter belang nr. 1 te worden. Dus nee geen strijd en StukTV gaat winnen. Daarbij is StukTV een tv-productie en Enzo niet. Dus totaal niet in verhouding en eerlijk.’

Leuk dat de Jan-Willem het heeft over een tv-productie. Dat klopt niet helemaal, want de video’s worden gewoon op YouTube geüpload.

Maar wat de vloggende agent bedoelt is dat de video’s een aanpak hebben alsof het een tv-productie betreft: niet alleen werken Giel de Winter en zijn 2 vrienden aan de video, ook zit er een heus productieteam achter de schermen te werken aan de zeer professioneel gemaakte filmpjes. Giel heeft vertelt dat afhankelijk van de productie er in totaal wel 10 mensen werken aan 1 filmpje!

Vergelijk dat eens met Enzo Knol die pas tot voor kort zijn stagiair toestaat een aantal vlogs van hem te editen. Op dat werk na is Enzo nog steeds een eenmansbedrijf.

En waarom naar het aantal abonnees kijken? Als je het aantal views kijkt dan is Enzo nog steeds de koning van YouTube: de vlogger heeft inmiddels bijna de 2 miljard views bereikt! Dat is 2000 keer 1 miljoen views. StukTV staat met 800 miljoen views ver in de schaduw van de vlogger.

En ook maandelijks zie je dat StuKTV geen 1 keer erin is geslaagd om meer views op hun kanaal te krijgen dan Enzo: de views van zijn YouTub-kanaal EnzoKnol2 van afgelopen maand opgeteld kom je uit op ruim 38 miljoen views. StukTV daarentegen moet het doen met ruim 22 miljoen views.

Nog een dingetje: StukTV is nu eigendom van John de Mol (= Talpa). Dus eigenlijk moet Enzo nu concurreren met een multi-miljardair die alles en iedereen opkoopt in medialand. Gezien het aantal views heeft John het verkeerde kanaal gekocht. Kreeg Giel de Winter 2 miljoen voor StukTV?!

Beste Harry,
1 punt in je comment klopt ik kan alles zeggen. Gelukkig leven we in Nederland. Al zou t de waarheid zijn die hij in zijn laatste video schetst,wat trouwens in een rechtzaak geen enkele stand zou houden,wel doel heeft t dan gediend. Voorwat dit geval betreft verdiend KingAlert de credits die heeft de video beoordeeld als een campagne wat het trouwens tot dusverre niet is. Daarna heeft hij de zaak laten rusten omdat het geen nut dient als je pretendeert de youtubers te bespreken.

Ik lees hier vaak negatieve berichten over KingAlert, wat ik deels kan snappen.
Maar zit niemand dat die Just Nicolas nog veel erger is.
Dat is de grootste view hier van YouTube België/Nederland.
Als je je beschouwd als onafhankelijk nieuws en roddelkanaal, moet je je niet bezig houden met het streamen van discounters en dit als een project noemen.
Ik snap echt niet dat zelfs deze site daar geen kritische noot over laat horen.

Excuses voor de spelfouten: 2e zin moet zijn: Maar ziet niemand dat.
En view hier moet view hoer zijn.

Pieter een hoer is iemand die zijn of haar lichaam verkoopt voor geld. Ik heb dit nog nooit bij hem gezien. Ik zou je willen adviseren dat woord alleen te gebruiken als het zulk soort personen betreft Wat betreft de kwaliteiten van JustNicolas en Kingalert zijn we het eens. Die hebben ze niet. Het zijn een soort parasieten die profiteren van andere Youtubers. Creators mogen ze zich niet noemen,want ze creeren namenlijk niets. Ze laten slechts filmpjes van anderen zien en praten daar tussendoor met een mening die zelden gebaseerd is op feiten. Ook komen ze nooit terug op berichten uit het verleden die aantoonbaar fout zijn. Dee is inmiddels al 14 maanden zwanger volgens KingAlert en doet volgens hem mee aan Widm. Laten we over de soap van Just Nicolas over Enzo en zijn blind date maar zwijgen. Trouwens in een van de streams van Fishanator is een discussie via Skype tussen de heren Alert en Nicolas. Als je de fanbase uitschakeld van de heer Alert (of je bent met hem eens of je wordt gemuted) komt de heer Nicolas wel als grote winnaar uit de bus. Zijn argumenten waren in die discussie wel op feiten gebaseerd terwijl de heer Alert iets heel hard roept en zijn tegenstander uitscheldt.

Enzo behaald zijn views met 1 video per dag. Stuktv behaald het met 3 video’s per week maximaal. Daar tegen is inderdaad Enzo alleen tegen over een productieteam van Stuk. Verder maar het niks uit wie de grootste is. Ik kijk beide kanalen en vindt het leuk om naar te kijken. Het belangrijkste is dat iedereen wat wils heeft om naar te kijken.

Je kan alles zeggen Feitengever maar Nicolas heeft met wat horten en stoten wel de hele waarheid van die blinddate achterhaald.

Beste Harry,
1 punt in je comment klopt ik kan alles zeggen. Gelukkig leven we in Nederland. Al zou t de waarheid zijn die hij in zijn laatste video schetst,wat trouwens in een rechtzaak geen enkele stand zou houden,wel doel heeft t dan gediend. Voorwat dit geval betreft verdiend KingAlert de credits die heeft de video beoordeeld als een campagne wat het trouwens tot dusverre niet is. Daarna heeft hij de zaak laten rusten omdat het geen nut dient als je pretendeert de youtubers te bespreken.

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
20
Doet Enzo Knol Vies? Vlogger Deelt Boterham Met Hond

Zelfs RTL Boulevard schenkt aandacht aan een ogenschijnlijk onbeduidend filmpje: Enzo Knol zette op Instagram een filmpje waar je ziet hoe de vlogger een BOTERHAM deelt met een hond. Enzo heeft daar schijnbaar geen enkel probleem mee (de hond overigens ook niet) maar veel kijkers vinden het VIES. Want waar …

Enzo Knol
21
Huis Enzo Knol Nu Beveiligd Na Inbraak

Enzo Knol heeft zijn huis laten beveiligen door het slotenbedrijf Alphense Sleutel & Slotenservice. 3 weken geleden werd zijn appartement leeggeroofd door dieven. Onder andere al zijn computerapparatuur werd toen meegenomen. Sindsdien heeft Enzo nog geen trek gehad om gamevideo’s in zijn studio op te nemen. Nu is zijn voordeur …

Enzo Knol
19
Enzo Knol’s Inbraak Tijdens Vakantie – En Wat Gebeurde Er Met Sok de Poes?

Ruim een maand geleden stopte Enzo Knol met gamevideo’s op te nemen voor zijn tweede kanaal, maar dat was niet vanwege de inbraak. Enzo heeft zelf voor verwarring gezorgd door in een speciale video te vertellen dat de reden waarom hij niet meer opneemt de inbraak was. Dat klopt natuurlijk …