Enzo Knol Verwijdert Fragment Uit Vlog – Media Valt Over Vuurwerk

Enzo Knol
18

Enzo Knol heeft een fragment uit de vlog 2235 ‘Vuurwerk afsteken‘ verwijderd na kritiek hierop.

Via RTL Nieuws biedt hij zijn oprechte excuses aan. Het gaat om het fragment waarin hij een pot vuurwerk afsteekt in de publiek toegankelijke garage onder het appartementencomplex van zijn moeder.

Tijdens Oud & Nieuw zijn een aantal tragische ongevallen gebeurd met vuurwerk met als dieptepunt tweee minderjarigen die met hun vuurwerk de dood van een vader en zoon veroorzaken.

Enzo: ‘Natuurlijk wordt er na de heftige gebeurtenissen, waaronder de brand in Arnhem, met een andere blik naar de video gekeken. Dit was niet handig’. De vlog is inmiddels aangepast. RTL Boulevard: Het is niet slim om dit in een garage te doen.
Nu.nl: Enzo Knol verwijderd vuurwerkvideo. Dit was niet handig.

Ach Bas.
Het is voor ons irritant, maar hij verdiendt er zijn geld mee. Dus eigenlijk moeten we Enzo dankbaar zijn.
Ik zou niet graag zien dat mijn kinderen les krijgen van zo ‘n Tokkie. Of nog erger hij documentaires gaat maken.

Nee hoor, alles draait om Paultje en snotneus Tim in zijn intro. Over Armoo en Kwaai daar hoor je Paultje niet meer over. Hij kende ze toch goed en hield toch altijd zijn hand boven hun snotneuzen hoofdjes ?

Paul heeft gewoon de pik op Enzo, wanneer er iets speelt rondom hem staat Paul hoe dan ook achter de “tegenpartij”. Wil hier niet mee zeggen dat Enzo goed bezig was door het afsteken van vuurwerk in de parkeergarage. Maar het valt gewoon op dat Paul Enzo niet bepaald kan uit staan.

Ach Linde,
Paul is gestopt met werken,, zijn views in vergelijking met vorig jaar zijn met 6o % gekelderd. Zijn dj loopbaan heeft meer geld gekost als opgebracht. Zijn vrouw werkt hele dagen en Paul moet toch ook iets doen om het gezin een beetje draaiende te houden.
Daarom probeert hij zoveel mogelijk Enzo in zijn reactievideos te zetten.
Enzo levert views op.
Het is meer de muis (Paul) die tegen de Olifant (Enzo) zegt:, Wat stampen we hard hé.

Omdat hij NOOIT contact heeft met Enzo. Zijn laatste contact is van jaren geleden in Eurodisney. Een paar keer per jaar zei Paul de afgelopen jaren in zijn video’s dat hij soms wel eens contact had met Enzo. Dit is gewoon bullshit. Sterker nog Paul blijft hem dmen naar Enzo maar krijgt nooit een reactie. Paul weet Enzo niet voor zijn karretje te spannen. Daar baalt hij ongelofelijk van.

En weer alles gaat inhoudelijk grootendeels over Kingalert, hierbij wil ik jullie stelletje zeikerds/jankbakken verwijzen naar een andere pagina op deze site. Onder het tabblad “Over Wikker” en ga daar jullie Kingalert Justnicolas enz enz gezeik plaatsen.

Of de beheerder moet een forum er bij openen op deze site waar mensen hun eigen topics kunnen plaatsen en daar lekker discussiëren. Dan blijven hier de discussies lekker on-topic. En graag zou ik zien dat de Admin wat moeite doet om de kwaliteit van deze site te behouden; er worden genoeg suggesties gedaan maar zien er niks van terug.

Beste mijnheer Anders.
De auteur begint een stuk over Enzo die op instigatie van Media en reacties een stukje verwijderd uit een video. Daar is de kous mee af ware het niet dat de heer Goudsmit in zijn video dit stuk wel toont.
Wij reageren hier op, dus wat u met uw reactie wilt snap ik niet. U wel?

Wat een gedoe allemaal. Om het filmpje nog eens te laten zien, terwijl deze reeds offline is gehaald en hier duidelijk is over gecommuniceerd gaat wel erg ver. Zijn camera positie is zo opgesteld, dat hij op een trol van 42 jaar lijkt. Hij houdt van aandacht, dit blijkt temeer dat in zijn intro een persoon die ongewenst is al ruim een jaar in voorkomt. Kijkers die massaal al een jaar vragen onder zijn uploads deze intro aan te passen. Kijkers die al maanden vragen anders met Enzo om te gaan, daar reageert hij niet op. Als je al deze commentaren zou verwijderen onder zijn video’s, blijft er maar 1 , ja maar 1 commentaar over en dat is zijn eigen commentaar. Hoe hypocriet ben je dan.

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Enzo Knol Verdrietig – Webshop Nog Steeds Offline

De webshop Knolower.nl is nog steeds offline en dat kan nog wel een tijdje duren voordat hij weer bereikbaar is. Eerder had Enzo Knol groots aangekondigd dat zijn nieuwe webshop op 28 februari online zou zijn. Dat gebeurde wel, maar ging helemaal mis. De site was onbereikbaar! Nu zou het …

Enzo Knol
Enzo Knol Start Podcast De Bennies Op Spotify

Wat een verrassing! Samen met zijn vrienden Noël Dekkers en Thijs start Enzo de podcast De Bennies. Vanaf 3 maart kan je die elke vrijdag op Spotify beluisteren. Dat ze wat samen van plan waren was al eerder duidelijk. De drie jongemannen waren een paar keer samen gaan lunchen met …

Enzo Knol
Enzo En Nathan Gouden Duo – Was Bijna Niet Doorgegaan

De wintervlogs van Enzo Knol trekken zoal veel de aandacht maar dit keer nog meer vanwege een speciale gast: YouTuber Nathan Vandergunst, ook wel bekend als Acid. De Belgische YouTube ster is al jaren een groot bewonderaar van Enzo en mocht eerder de blonde vlogger de weg wijzen in Brugge. …