Enzo Knol Verrast Doodzieke Ellen

Ellen van Dooren
Youtube
2

Ellen lijdt aan kanker en zal niet meer beter worden. Ze had een wens: Enzo Knol ontmoeten. Het toeval wil dat ze de zus is van de vlogger Jill, de vriendin van Milan Knol. Toch was het haar niet gelukt om Enzo te zien.

Op een of andere manier waren ze elkaar elke keer misgelopen. Daarom besloot Jill haar te verrassen. Ze vroeg Enzo of ze haar zus eens wilde opzoeken. Nog voordat ze dat verzoek had gedaan had Enzo al ja gezegd. Natuurlijk wilde hij Ellen blij maken.

Hoewel we in de vlog van Jill niet alles in beeld zien (omdat Ellen zelf niet in beeld wil), kan je je toch wel voorstellen dat de doodzieke jonge vrouw dolblij was met het bezoek van de populaire vlogger.

En tot mijn verbazing zag ik ineens een foto op Jill’s Instagram waarop haar zus wel te zien is. Want wilde Ellen tot nog toe niet gefilmd worden -ze is met al die chemotherapie niet op haar best –  dit keer had ze toestemming gegeven voor een foto.

Ellen van Dooren

Daarop zie je Ellen met de broers Enzo en Milan aan haar zijde. En ze lijkt voor even weer een gelukkige meid.

Jill van Dooren – Vriendin van Milan Knol

“Ze had een wens: Enzo Knol ontmoeten. Het toeval wil dat ze de zus is van de vlogger Jill, de vriendin van Milan Knol.”

Waarom suggereer je dat dit toeval is? Zal de wens om Enzo en Dee te ontmoeten niet juist voortkomen uit het feit dat Jill met Milan gaat?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …