Enzo Knol Verbeten: ‘Ik Heb Geen Nieuwe Relatie!’

Enzo Knol
13

In een zeer ongewoon bericht op Instagram reageert een aangedane Enzo Knol op een roddel die door RTL Boulevard afgelopen maandag de wereld in is geholpen.

Geen vriendin

Enzo zou een nieuwe vriendin hebben. Dit is zijn antwoord: ‘Nee ik heb geen nieuwe relatie en daar heb ik op dit moment geen behoefte aan.’ En hij smeekt bijna de media: ‘Ga geen onzin verspreiden dat er een nieuwe relatie aan de gang is met wie dan ook.’

Het bericht gaat nog verder, maar duidelijk is dat Enzo geraakt is door de ophef rondom zijn break-up met Dee. Dat had hij graag bij dat ene bericht willen houden, ook alleen via Instagram, waarin hij vertelde dat het uit is met Dee.

Eenzame Enzo

De foto die hij bij zijn bericht plaatst laat een Enzo Knol zien die ergens eenzaam in een landschap staat, voor een ondergaande zon. Zijn hoofd hangt naar beneden. Het maakt een wat droeve indruk bij een vlogger die normaal gesproken heel vrolijk is!

Dit bericht is zo bijzonder omdat de vlogger, met ruim 1.8 miljoen abonnees de grootste YouTuber van Nederland, normaal gesproken zich stil houdt als er over hem in de media wordt gediscussieerd.

Roddel

RTL had Enzo afgelopen maandag nog om een reactie gevraagd over deze roddel, maar hij verbrak zonder iets te zeggen de verbinding. Heeft hij hier iets uit geleerd? Ja. Enzo heeft de gewoonte om mensen, indien ze dat niet willen, buiten beeld te laten.

Dat heeft hij ook gedaan toen hij onlangs naar Zuid Frankrijk afreisde om zijn opa en oma te verrassen. Maar zijn kijkers had hij niets over deze persoon verteld en dat zorgde voor speculaties over een mogelijke nieuwe liefde.  Enzo: ‘De volgende keer als ik met iemand ben die niet in de vlog wil zal ik dat duidelijk aangeven om onzin zoals dit te voorkomen.’

Enzo reageert overigens alleen over de roddel over zijn nieuwe vriendin. Hij reageert niet op het gerucht dat Dee met een tennisleraar in Tiel hand in hand is gezien. Dit wordt ongetwijfeld vervolgd. Zie ook: RTL Boulevard onthult: Dee heeft relatie met tennisleraar? En hoe zit het met Enzo?

Het is jammer dat ik er nog iets over moet zeggen maar dat doe ik omdat er een roddel rond gaat die helaas wordt opgepakt door de media.. Nee ik heb geen nieuwe relatie en daar heb ik op dit moment geen behoefte aan. Ik ben 5 jaar samen met Dee geweest dus heb alsjeblieft een beetje respect en ga geen onzin verspreiden dat er een nieuwe relatie aan de gang is met wie dan ook. Het schijnt zo te zijn dat ik een nieuwe relatie heb met de persoon die met mij mee was vorige week naar Zuid-Frankrijk waar ik mijn opa ging verrassen met zijn 79e verjaardag. Als iemand niet in mijn vlogs wil komen heb ik daar respect voor. Ik begrijp dat volledig. Als je 1x bij mij in de vlog komt bestaat er een kans dat je wordt herkent op straat. Zelf vind ik dat niet erg en vind ik het leuk om kijkers te ontmoeten en samen op de foto te gaan. Maar dat is voor iedereen anders. Dus ik hoop dat jullie begrip kunnen tonen voor deze situatie. Ik ben altijd eerlijk geweest tegen mijn kijkers en de volgende keer als ik met iemand ben die niet in de vlog wilt zal ik dat duidelijk aangeven om onzin zoals dit te voorkomen. Los van dit drama wil ik jullie bedanken (ook namens Dee) voor alle lieve berichtjes die binnen komen. Het leven gaat verder en dus het vloggen ook. Ik zie jullie morgen om 16:00 op www.youtube.nl/enzoknol <3 Stay positive! ✌?

Een bericht gedeeld door Enzo Knol (@enzoknol) op

Nou, dit moet voor Enzo een dieptepunt zijn. Vandaag nog maar 372 subscribers erbij. Laagste van de laatste maand sowieso. Na het bekendmaken van de tweede break-up zie je wel even een explosieve piek in het aantal subscribers. Benieuwd of het aantal zo laag blijft of nog meer zakt en hoeveel abonnees wellicht zelfs de-abboneren.

Ja, ja. Enzo heeft nog 104.000 subscribers te gaan voor het aantal van 2 miljoen. (eigenlijk heeft hij al ruim 2 miljoen als je zijn kanaal Enzoknol2 mee telt). Van 01-07-18 t/m 31-12-18 is 184 dagen. Gemiddeld is dit 565 subscribers per dag (17.334 per maand). Wat Enzo jaren met 2 vingers in de neus deed lijkt voorbij. Het zal moeilijk worden om in 2018 de 2 miljoen te halen. Het zou kunnen zijn dat hij veel motorvlogs gaat opnemen, zodat hij kijkertjes weet te binden. Alleen dat zal bij “veel” ook kijkertjes de neus uit komen op een geven moment.

Vlog van vandaag: Kaal (zonder intro en outro nog geen 5 minuten), weer een hoop reclame natuurlijk voor de blauwe merchandise (net zoals op Instagram). Sporten, met de mini-brommer door het huis (volgens mij moeten de mensen boven en naast hem er knettergek van worden), blablabla over zijn elektrische board.

Bertje kan niet echt begrijpend lezen. Ik schreef niet dat de intro en outro missen. De vlog is kaal nog geen 5 minuten. De vlog in het geheel is 5.15 minuten, haal daar intro en outro af en je komt kaal onder de 5 minuten uit.

Tja , waarom kijk dan zijn vlogs überhaupt , als je er zo druk om maakt, hoe lang een vlog duurt of de content ervan , misschien gewoon afhaken , heb je er ook geen last van.

De foto die hij bij zijn bericht plaatst laat een Enzo Knol zien die ergens eenzaam in een landschap staat, voor een ondergaande zon. Zijn hoofd hangt naar beneden. Het maakt een wat droeve indruk bij een vlogger die normaal gesproken heel vrolijk is!

Dit is wel een beetje bullshit vind je zelf niet ?‍♀️

Heel bullshit, foto is van een vakantie buiten Nederland voor de breuk. Hij wil zeggen, ik ben nu alleen en neem mijn rugzak mee voor het volgend avontuur.

De power is (even) van Knol af. Dat wordt vette pizza’s eten. Ik zie hem nog niet snel zelf koken, alhoewel hij blijkbaar wel kan strijken. Hij kan ook fans uitnodigen in ruil voor huishoudelijke taken, whahahaha…

Ik weet niet welke vlog jij hebt gekeken Dion maar er was wel degelijk een intro en outro in , best begrijpelijk na al dat gedoe , dat je niet lekker in je vel zit !

Ik snap het niet hoor. Is Enzo nog dommer dan ik dacht? Die roddels veroorzaak je zelf, dat had hij toch kunnen bedenken? Dee komt niet in de vlogs wegens “studie” en ineens is er een vierde persoon (en zeer waarschijnlijk vrouwelijk) die filmt en in de auto rijdt. Hij had toch als volwassene met zoveel volgers en ruim 5 jaar Youtube ervaring, dit toch zelf wel kunnen bedenken.

Het enige dat Knol had moeten doen was even in de vlog zeggen dat hij met iemand naar Frankrijk ging en deze persoon niet in de vlog wou komen om rustig over straat te kunnen blijven gaan. Had heel wat roddels gescheeld.

Wat ik ook vreemd vind: Wederom niets over Dee, die roddels vind hij over zijn ex dus prima?

Dat Enzo niet al te slim is, is toch al lang duidelijk. Het is dat hij kon steunen op de familie van der Zeeuw en zijn management, anders had hij niet bereikt, waar hij nu staat. De belangrijkste is weggevallen, hij staat (tijdelijk) wankel.

“Ik ben altijd eerlijk geweest tegen mijn kijkers”

En die onzin video met Dee over waarom ze niet meer in de vlogs zat dan?

Whaaa… spreken is zilver en zwijgen is goud. Enzo kiest voor zilver. Er onstaan kleine scheurtjes in het Knolpower imperiumpje. Als hij slim is zegt hij hier nog even wat zakelijks over in zijn vlog. Marketing reparatie. Een aantal kijkertjes beginnen namelijk af te haken. Hier komt nog een vervolg op! Zijn verhaal is nog niet compleet..

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Enzo Knol Verdrietig – Webshop Nog Steeds Offline

De webshop Knolower.nl is nog steeds offline en dat kan nog wel een tijdje duren voordat hij weer bereikbaar is. Eerder had Enzo Knol groots aangekondigd dat zijn nieuwe webshop op 28 februari online zou zijn. Dat gebeurde wel, maar ging helemaal mis. De site was onbereikbaar! Nu zou het …

Enzo Knol
Enzo Knol Start Podcast De Bennies Op Spotify

Wat een verrassing! Samen met zijn vrienden Noël Dekkers en Thijs start Enzo de podcast De Bennies. Vanaf 3 maart kan je die elke vrijdag op Spotify beluisteren. Dat ze wat samen van plan waren was al eerder duidelijk. De drie jongemannen waren een paar keer samen gaan lunchen met …

Enzo Knol
Enzo En Nathan Gouden Duo – Was Bijna Niet Doorgegaan

De wintervlogs van Enzo Knol trekken zoal veel de aandacht maar dit keer nog meer vanwege een speciale gast: YouTuber Nathan Vandergunst, ook wel bekend als Acid. De Belgische YouTube ster is al jaren een groot bewonderaar van Enzo en mocht eerder de blonde vlogger de weg wijzen in Brugge. …